İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun direkler kurtardi bizi
nasil
bir oyun anlayisi nasil bir korkaklik bu anlamiyorum
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene en büyük dalga malzemelerinden biri de, o embesillerin kendilerini 2-3 hafta daha olsa şampiyonduk diye teselli edip seneye aynı hava ile yine tokat yiyecekleri gerçeği. 1 ay önce Beko televizyon kıran adamlar şimdi şampiyonluk kaçtı havasında. Akıllanmaz ve geri zekalı bir camia cidden.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Aykut kocaman:Tamamen Türk futboluna vurgu yapmak için 'Radar fenerbahçe'ye tutuldu' dedim. Ben hala aynı yerdeyim. fenerbahçe o gün herkes kadar temizdir, herkes kadar kirlidir. Hiçbirimizin farkı yok......Trabzonspor Kulübü bu açıklamayı yayınlasa yeter yeni yaptı bu açıklamayı adam fenerbahçenin ne olduğunu direk söylüyor zaten.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Her sene yeni umutlarla başlardık sezona ve her sene aynı umutlarımızı, şike ile, şaibe ile, 1001 türlü entrika ve hakem oyunları ile, hak ettiğimiz şampiyonluklarımızı göz göre göre gasp edilişini çaresizce izlemekle yetinirdik ne yazık ki. Bu uğurda ne canları feda ettik, Eskişehirde, Samsunda, Trabzonda...1996, 2004, 2005, 2011 ve 2019 sezonlarını iyi hatırlayanlardanım...Dile kolay, yaş gelmiş 46ya....Ülkenin adalet düzeninden gram umudu olmayan benim gibi niceleri, dünkü galibiyetten sonra yüzlerinde tebessüm ve biraz da hüzün oluştuğuna yemin edebilirim fakat ispatlayamam. Daha önce belirttiğim gibi en çok bordo mavi renklere gönül veren çocuklarımız ve evlatlarımız için seviniyorum lakin cefasını bizim nesil çekti diye düşünüyorum ve ümit ediyorum ki sefasını onlar süreceklerdir. Sonunda oldu, hepimiz bir rüya ve hayal aleminde gibiyiz fakat şampiyon olduk bu sefer resmi olarak da....Rabbim sana şükürler olsun ki bu vefa ve cefakar taraftar sonunda hak ettiği mutluluğu ve gururu sonuna kadar yaşayacak....ŞAMPIYON TRABZONSPOR!En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 25.04.2022, 13:51.Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Djanini attı şampiyonluk geldi
uğurcan havadan köşeye giden toplara niye uçmuyorsun?
2 kere aynı golü yedin hem de çok şık goller
yerden köşeye giden topu çıkarıyorsun ama havadan geleni izliyorsun
acayip işlerin var
topu izleme yerine topa uç
A.ömür önümüzdeki 5 yıl sadece şut çalışması yap
sabah akşam şut at
yıllar oldu şut atamıyorsun
rezil penaltı atışıEn son Sacit tarafından düzenlendi; 24.04.2022, 21:05.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'den gazetecilik örneği
VAR protokolüne göre yanlış
Bu da VAR protokolüne göre yanlış bir müdahaleydi. Çünkü Adana Demirsporlu oyuncu topu uzaklaştırdığı sırada Trabzonsporlu hiçbir oyuncunun gol şansına engel olmamıştı. VAR protokole göre sadece böyle bir gole engel olma durumunda müdahale etme yetkisine sahip. Çizgileri kontrol ise maçı yöneten hakemin sorumluluğunda.
Adana Demirspor maçında Trabzonspor lehine verilen penaltı ve tekrarı tartışılıyor. VAR protokolüne göre Trabzonspor'un kaçan penaltisi tekrar edilmemeliydi.
Nasıl gol şansına engel olmamış? Kouassi, topa vuran adamın hemen arkasında.
Meslek onuru ayaklar altında...
"Penaltı atışında VAR karışmasa daha doğru olurdu.
Neden? Her ne kadar ihlali yapan savunma oyuncu topa vuruyor olsa da arkasından gelen bir Trabzonsporlu futbolcu yoktu." (Ömer Faruk Ünal - Türkiye)
İki seçenek var:
1) Ya herkes Kouassi'yi görmeyecek kadar kör!
2) Ya da bilinçli bir provokasyon ateşine odun taşıyorlar.
Trabzonspor yorumcuları, pısırıklığı bırakıp şu zerzevata bugün had bildirmeyeceklerse, ne halta yarıyorlar...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut kocaman:Tamamen Türk futboluna vurgu yapmak için 'Radar fenerbahçe'ye tutuldu' dedim. Ben hala aynı yerdeyim. fenerbahçe o gün herkes kadar temizdir, herkes kadar kirlidir. Hiçbirimizin farkı yok......Trabzonspor Kulübü bu açıklamayı yayınlasa yeter yeni yaptı bu açıklamayı adam fenerbahçenin ne olduğunu direk söylüyor zaten.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVARAN 2:
Neden? Her ne kadar ihlali yapan savunma oyuncu topa vuruyor olsa da arkasından gelen bir Trabzonsporlu futbolcu yoktu." (Ömer Faruk Ünal - Türkiye)
İki seçenek var:
Trabzonspor yorumcuları, pısırıklığı bırakıp şu zerzevata bugün had bildirmeyeceklerse, ne halta yarıyorlar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVARAN 2:
İki seçenek var:
Trabzonspor yorumcuları, pısırıklığı bırakıp şu zerzevata bugün had bildirmeyeceklerse, ne halta yarıyorlar...
Kimsenin konuşmadığı esas penaltı pozisyonu var. Hiç konuşan görmedim, gayet açık eli svensondu yanılmıyorsam. VAR çağırmalıydı. Üstüne adsnin kazandığı penaltıda da Ahmetcan faul yapmadan önce rakibin eline çarpıyor top. Hücum eden oyuncunun eline istem dışı da olsa çarpıyorsa ihlal sayılıyor normalde. VAR'ın çağırması lazımdı, var protokolü falan buralarda sorgulanmıyor nedense. Bize gelince
saçmalayıp en azından algı yapmış oluyorlar( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum