Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu bunların alayı kansız şerefsiz haysiyetsiz insanlar büyük şikecilerin ne bok olduğu ortada ama hele o ezik küçük şikeciler yok mu geçen sene şampiyon olurken hemde tek gol farkla püri pak bizim ki şaibeli hemi diyorum ya kulüp avukatları bu hesapları tek tek bulup hepsine sporda şiddeti teşvikten bir kurum ve kuruluşu direk topluma hedef göstermekten maddi manevi maddi olarakta çok büyük rakamlarla davalar açmalı davalarda sonuna kadar gitmeli maddi olarak çökertmeli bunları eyvah yandım diye cırlatmalı o.çocuklarını .Bu kuduz salyalı köpekler sen sustukça saldırmaya devam edecek ne zamanki o lağım ağızlarına s...çaya başlarsan yutkunur ve susarlar.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Düşünün ki ertem şener bile dayanamadı bu duruma ülke harbiden bitmiş çürüme her yeri sarmış akıl yok fikir yok götünde don olmayan osuruklu götlü bir güruh türemiş bilgisi yok ama herşeyde bir fikri var acıması yok hicbir ahlak ve vicdan değeri yok toplumu yavaş yavaş yıkmaya devam ediyorlar.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Ohh be dedik sonunda ,Su maci en cokda olumsuz dusunen negatif enerji yayan guruh icin kazanmayi cok istemisdim oldu biraz tatsiz olsada oldu ,Sampiyon takimi alkislayacaklar ,saygi duyacaklar hakem tiyatrosuda dogru bilincli olarak sirf sampiyonlugumuza leke surmek icin yapilmadiysa bende bir sey ogrenememisim,Hakem maci bilincli boyle yonettigini dusunuyorum sanki butun sezon verilmeyen onlarca penalti faulu bilmiyoruz ama yemezler ,seneye takip edermiyim bilmiyorum olumsuz dusunen her mesaji negatif olan kufurbazlar bu sampiyonluk sizede gelsin.

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu akşam galip döneceğiz. Ve herkes susacak
            Bu kadar
            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Adamlar harbiden sinsi sinsi planlar kurmuşlar. Önce hocayı medya üzerinden finallerde zorlanıyor algısı oluşturdular. Sonrada nerde kim varsa dirsek teması kurdular. Karagümrük nasıl motive olmuştu. Antep maçıda
              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Adamlar haftalardır bütün oyuncularımızı ama başka yere ama kendi takımlarına transfer ettirip duruyorlar. Uzun zamandır Trabzon zaten şampiyon goygoyu yapılıyordu ki başta bizim takım olmak üzere herkes de uydu bu sürece. Tabii bu ilk dediğim zaten kimsenin peşinden gelemediği sırada yoktu. Ne zaman ki fener üç beş maç kazandı herkes aynı anda çullanmaya başladı. Dünkü penaltı penaltı tabii ki değil tersinde olsa ana avrat sövüyorduk şu an fakat aynı durum fenerbahçeye olsaydı bugün fenerbahçenin şanlı şampiyonluğunu okuyor olacaktık yaşar Kemal uğurluyu da belki bir iki köşe yazarı alt satırlara yazacaktı. Hatta şöyle diyeceklerdi penaltı zaten verilmese de fener bu maçı kazanacaktı. Senelerce gazeteden okuduk biz haberleri bilmiyor değiliz bu zihniyeti. Bir tane maç konuşan görmedim akşam herkesin ağzında hakem. Şimdi bizim taraftarımız diyor ya puan puana gitsek hayatta olamayız diye haklılar. Da kardeşim bu takım gavur takımı mı normal bir şampiyonluk yaşamak istediğinde illa ki bütün medyayı da yenmek mi zorunda? Hem de 3 te 1 i bütçelerle. Karşısında olduğun şey ne yazık ki bir futbol oyuncu grubu değil bunu sene başından beri görüyoruz. O yüzden futbola dair bir şeyler konuşmak da zor sürdürülebilir başarı da zor. Son söz vicdansızdan gün gelip utanma bekleyen insanlar var. Bu sefer de böyle yapmaz diyen insanlar. Belli ki iyimser insanlar belli ki inançlı insanlar doğrudur onların fikridir ama ben güçlü olmaktan başka gerçek olduğuna inanmıyorum. Hem sahada hem masada hem tribünde hem medyada. Trabzonspor kahır çekmek istemiyorsa İstanbul takımları kadar güçlü olmak zorundadır. Özellikle medyada ne kadar mülayim adam varsa bizi temsil ediyor hayret ediyorum. Yalan konuşsunlar falan demiyorum ama trabzonspor sıfatı ile çıktığın yerde sinip kalamazsın. Senin söylediğin şey önemli hale gelmek zorunda. O yüzden hiç zayıfın güçlüye karşı savaşı yok devrim bilmem ne ayaklarına girilmesin. Ben romantik değilim takımı da böyle görmek istemiyorum. Güçlü olacaksın hem de her yerde. Diyelim ki sayın az kadron onlar kadar maliyetli değil o zaman daha iyi gözlemci ekibi kuracaksın daha ucuzuna daha iyisini bulacaksın. Yapmamak da sana kalmış ama bu kadar iyi olduğun bir sezonda yaşadıklarını da düşünürsen biraz çaptan düştüğünde üzerinden silindir gibi geçeceklerini de bilmek lazım
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bizim maçı kazanmamızın penaltıyla alakası yok bir şekilde kazanırdık.

Yorum

• Trabzonun şampiyonluğu baya kişiye koymuş.

gerek yok bu kadar koymasına valla bu ülkenin değil sanırım Amerikan veya avrupa takımıyız ki bu kadar cephe alıyorlar

yani Trabzon bir avrupa markası olmuş

ben size bir şey diyeyim bu takım şampiyonlar ligini kazansa bile gene uyuz olurlar bize uç örnek verdim ama anlayın

Trabzona bir genel olarak çekememezlik var çünkü diğer anadolu takımları gibi değiliz bu yüzden

taraftar camiası ve seyircisi en çok yurt dışında maça gelebilecek taraftarımız var o derece

gelelim penaltıya : penaltı hadi penaltı değil yahu bu maçı zaten alırız her şekilde

zaten hakkımızla aldığımız maçı bir şekilde şike var derler adana verdi derler yani topun kendisi şike yaptı derler kafayı yemiş millet

olm adama gülerler bu takım eylülden beri ligi dağıttı geçti zaten şampiyon olacağımız belliydi

Trabzonsporu siyasetle bağdaştırmaya gerek yok

Trabzonsporlu siyasetçiler var tabi diğer kluplerin de var .

ancak şu bilinir zaten Trabzonlu insan bir şekilde Trabzonspor manyağıdır bu bir gelenektir isterse çöpçü olsun farketmez
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 24.04.2022, 15:48.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• Adana yi yenmisiz geri kalan herkese ise

Tosunpasa filminde Saban gibi yuvarlanan adamlara 1 kelime dahi etmeyenler, bizim sampiyonlugumuzu kirletmeye calisiyorlar.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İnim inim inliyor bizans evlatları
                        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                        Бургундия синий
                        61

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çoğu zaman dikkat çekmeye çalışan birisidir ancak bu açıklamaları ciddi ve içtenlikle yapmış. İstanbul medyası ve tryi istanbuldan ibaret sananların çok zoruna gidiyor bu şampiyonluk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Biz bu sosyal medyayı kullanmakta maalesef çok zayıf kalıyoruz..belki tenezzül etmiyor ,belki de umurumuzda olmuyor.. ancak rakibi görüyorsunuz..

hâlbuki bir yığın argüman var bu İstanbul küçültülmüş takımları için.. kullanmak zorundayız bundan sonra.. mesela Rize maçında yaşananlar.. hiç yer etmedi medyada.. yâda ben göremedim..
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok geçmiş olsun abi, aramızda olan oldu fakat insan sağlığı herşeyden önemli.
                            Allah bir daha o hastalığı sana musallat etmesin.
                            Bende gurbette Trabzonspluyum, aile tek ben varım hatta köyde tek ben varım, ne demek istediğini çok iyi biliyorum.
                            İnşallah birgün Konya'da beraber bir çay içeriz karşılıklı. Tabi istersen.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                            İnşaallah kardeş , Allah razı olsun.Mesele Trabzonspor olunca gönüller de bir oluyor.Bize umutsuzluk yaraşmaz, bu sen olmazsa seneye diye diye bu güne eriştik çok şükür..

Yorum

• Şu iş haftaya resmileşsin o zaman iyice kudurtucu modu açar bizimkiler. Hani bir taraftarın da dediği gibi: "Bundan sonra 38 sene bizi konuşacaksınız."

Yorum

• Ligde 26 haftadir lideriz bu şerefsizler takılmış bir penaltiya 😂 Istanbulda İnşallah büyük bir organizasyon olur gözler önünde cildirsinlar, kudursunlar. Baska birsey de yapamazlar zaten.
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X