Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşiktaşta yenecek bunları yazın bir yere yazın haftalardır diyorum.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Editt
      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi hiç o konulara girmeye gerek bile yok. İnan bizim ads taraftari her takıma karşi böyle. Maalesef dengesiz ve düşüncesiz bir taraftar kitlemiz var. Yemin ederim rakibin Trabzonspor olması ile hiç alakası yok
        Ben de öyle düşünüyorum bazı camialardaki gibi bir durum değil gibi geldi bana Adana Demir de kendine has bir desteği olan kulüp.

Bir Sivas bir Rize değil de mesela bir Bursa gibi. Bu desteği akıllı işleri sürerse başarı yakalayabilecek potansiyelleri olabilir.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.04.2022, 23:46.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bunlardan başka kim şampiyon oluyorsa pislik var. bunlar şampiyon olursa resmen şike vardır ama onlar için adildir. tek bildikleri şey adaletsizliktir.

kişi kendinden bilir işi.

bu kafayla uzun süre daha ağlayacaklar böyle şikeciler.

başkanı başka konuşuyor iletişimcileri başka. kendilerinde de bir tutar yok şikecilerin.

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardeş geçmiş olsun Dertleri ne hemşehrilerinin bizimle.Sahaya yağdırmadıkları şey kalmadı , küfür , kafir, kıyamet..Ne yaptık biz Adanalılar'a bi sorsana etrafındakilere.
            Abi hiç o konulara girmeye gerek bile yok. İnan bizim ads taraftari her takıma karşi böyle. Maalesef dengesiz ve düşüncesiz bir taraftar kitlemiz var. Yemin ederim rakibin Trabzonspor olması ile hiç alakası yok

Johann CRUYFF

Yorum

• Takim trabzon a kaçta iniyor
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam doğru söyleyin Yusuf a dürümü atan siz miydiniz ?
                Abi ben nimeti asla yere atmam. ) Atanda çok cahil biridir. İnanin çok bağıran oldu atmayin ayıptır kulübe zarar veriyorsunuz diye

Johann CRUYFF

Yorum

• SB bu moral bozukluguyla cuma unu puan kaybeder. 29 Nisan Cuma 21:15'de 8. sampiyonlugumuz geliyor. Antalya macina sampiyon olarak kupa'yla tur atarak cikiyoruz.
                  6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi ben nimeti asla yere atmam. ) Atanda çok cahil biridir. İnanin çok bağıran oldu atmayin ayıptır kulübe zarar veriyorsunuz diye
                    Şaka bir yana atılan dürüm soğukmuş..

Yusuf buna biraz icerlemis..
                    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de öyle düşünüyorum bazı camialardaki gibi bir durum değil gibi geldi bana Adana Demir de kendine has bir desteği olan kulüp.

Bir Sivas bir Rize değil de mesela bir Bursa gibi.
                      Valla maçı izlerken bi taraftan sinir oldum bi, taraftan da o 35-48 ile son 15 dakikadaki desteklerine hayran oldum.Müthiştiler.Biz stadımızda böyle atmosfer oluşturamıyoruz.Maçın devre arasında hep bir ağızdan o arabesk şarkıları marş gibi okumaları da müthişti

Yorum

• Bu yıl saha içini Abdullah Avcı gerçekten çok iyi yonetti.zaman zaman hataları oldu ama hatalarından ders almayı her zaman bildi önceki teknik direktörlerin aksine.yönetim de saha dışında gerçekten iyiydi.ite köpeğe hiçbir zaman cevap vermediler ve onların ekmeğine yağ sürmediler.bu şampiyonluk Trabzonspor tarihinde çok kritik bir eşik.onumuzdeki yıllar istikrarı koruyup aynı başkan ve teknik direktorle lige ambargo koyarız umarım

Yorum

• sanki şike yapmamış radara yakalanmamış tarlaları sürmemiş gibi bir de açıklama yapıyorlar.

Yeryüzü bu kadar namussuz, ahlaksız, şerefsiz bir oluşum görmüş müdür emin değilim.

İnsan biraz susar ar eder.
                          Ama insan bunlar insan değil ki iblisin ta kendisi
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            SB bu moral bozukluguyla cuma unu puan kaybeder. 29 Nisan Cuma 21:15'de 8. sampiyonlugumuz geliyor. Antalya macina sampiyon olarak kupa'yla tur atarak cikiyoruz.
                            bu gün zaten şamiyon olduk gerisi hava cıva
                            kudurdular baksanıza
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Vitor Hugo instagram hikayeler harika girin.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X