Bir de yarış demişler. Ulan yarış oldu da bizim mi haberimiz olmadı. Şubatta biten ligde ne yarışından bahsediyorsun. Bunlar da tinere başladı galiba.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu asalaklara kulüp cevap vermeli hemde en ağlarından hadi yönetim meydanı boş buldu kuduzlar.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
civcivler kurumsal olarak da aglamaya basladigina gore daha da keyiflenebiliriz.bunlara simdilik cevap vermeye gerek yok.haftaya kupayi aldiktan sonra resmi hesabimiz bunlari sapi bir tarafiniza girsin diye etiketlesin yeterli.sene boyunca yaptiklari tum sacmaliklara toplu cevap olur.
hayir daha dun hakem ittirmesiyle mac alan adamlar hakem diye agliyor.ciddi ciddi sampiyon olacaklarina inanmislardi..umarim konya bir sekilde bunlari gecer.
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeciler açıklama yapmış ..hahahahaUlan bu camia kadar alçak , madrabaz bi camia yok. Hayır dünkü maçı görmesek , 35. saniyede kendini attıran adamı görmesek , verilen ilk penaltıyı görmesek yiyeceğiz bu mavraları.Gökhan Gönül denen it ne demişti o sezon "kanırta kanırta şampiyon olduk".Asıl biz sizi kanırttık , tadını çıkartın , hazmı uzun sürer..
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildihaftalardir avciya oyunculara takima sovenler lutfen sevinmesin. Gerginlik bs bahaneleri bulmasin. gidin simdi sizde aglayin.
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor 2011 in ardından 2022 de de şampiyon..goduk mu ?En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 23.04.2022, 23:36.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
şikebahçeliler niye kuduruyor biliyor musunuz.
Sandılar ki yine şikeyle, alavereyle, dalavereyle buradan şampiyon oluruz.
Kudurmaları o yüzden
yine şike yapar alırsınız Allah'ın da bir hesabı var.
Yüzünüz bu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine hiç gülmesin...En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 23.04.2022, 23:40.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Bütün sezon hocayı ve takımı savundum. Şampiyon olacağız dedim. Geçen haftaki maçtan sonra bu maç için kaybederiz, hatta fark bile yiyebiliriz dedim. Kendi çapımda totem yaptım. Bütün takıma bu harika sezon için teşekkürler. Umudumu yıllar önce kaybetmiştim. Bizi şampiyon yapmazlar demiştim. Yapmamak için yine uğraştılar ama bu adamlar söke söke aldı şampiyonluğu. Hepsine teşekkürler.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikebahçeliler niye kuduruyor biliyor musunuz.
Sandılar ki yine şikeyle, alavereyle, dalavereyle buradan şampiyon oluruz.
Kudurmaları o yüzden
yine şike yapar alırsınız Allah'ın da bir hesabı var.
Yüzünüz bu mubarek günler yüzüsuyuhürmetine hiç gülmesin...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecivcivler kurumsal olarak da aglamaya basladigina gore daha da keyiflenebiliriz.bunlara simdilik cevap vermeye gerek yok.haftaya kupayi aldiktan sonra resmi hesabimiz bunlari sapi bir tarafiniza girsin diye etiketlesin yeterli.sene boyunca yaptiklari tum sacmaliklara toplu cevap olur.
hayir daha dun hakem ittirmesiyle mac alan adamlar hakem diye agliyor.ciddi ciddi sampiyon olacaklarina inanmislardi..umarim konya bir sekilde bunlari gecer.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum