Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir de yarış demişler. Ulan yarış oldu da bizim mi haberimiz olmadı. Şubatta biten ligde ne yarışından bahsediyorsun. Bunlar da tinere başladı galiba.

Yorum

• Bu asalaklara kulüp cevap vermeli hemde en ağlarından hadi yönetim meydanı boş buldu kuduzlar.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Tek paylaşılması gereken budur

Yorum

• civcivler kurumsal olarak da aglamaya basladigina gore daha da keyiflenebiliriz.bunlara simdilik cevap vermeye gerek yok.haftaya kupayi aldiktan sonra resmi hesabimiz bunlari sapi bir tarafiniza girsin diye etiketlesin yeterli.sene boyunca yaptiklari tum sacmaliklara toplu cevap olur.
          hayir daha dun hakem ittirmesiyle mac alan adamlar hakem diye agliyor.ciddi ciddi sampiyon olacaklarina inanmislardi..umarim konya bir sekilde bunlari gecer.

Yorum

• Kimin ne açıklama yapmış olduğu bir şey ifade etmiyor arkadaşlar keyfinize bakın

Yorum

• Bu camiayı kaale alıp cevap vermek hata olur bence, akıl hastası biri yapıyor açıklamaları çünkü.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikeciler açıklama yapmış ..hahahaha Ulan bu camia kadar alçak , madrabaz bi camia yok. Hayır dünkü maçı görmesek , 35. saniyede kendini attıran adamı görmesek , verilen ilk penaltıyı görmesek yiyeceğiz bu mavraları.Gökhan Gönül denen it ne demişti o sezon "kanırta kanırta şampiyon olduk".Asıl biz sizi kanırttık , tadını çıkartın , hazmı uzun sürer..
                yaparlar tabi.. istedikleri olmadıya yine açıklama yaparlar ! adi köpek sürüsü... sokaktaki köpekler kadar değeri yok gözümde bu pisliklerin.. dünkü maç özelinde biz açıklama yaptıkmı ? hayır bu şeref yoksunları niye böyle açıklama yapma cesareti buluyorlar ?

Yorum

• Kudurtucu modlar açılsın, yanığı olanlara kremler dağıtılsın. ahahaha

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi
                    haftalardir avciya oyunculara takima sovenler lutfen sevinmesin. Gerginlik bs bahaneleri bulmasin. gidin simdi sizde aglayin.
                    +1 milyon

İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz o skandalları kepazelikleri cem papilalar ile, anelkanin eliyle attığı goller ile 2011 deki şikeleriniz ile yaşadık.. günaydın !!

Trabzonspor 2011 in ardından 2022 de de şampiyon..goduk mu ?
                    En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 23.04.2022, 23:36.
                    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• şikebahçeliler niye kuduruyor biliyor musunuz.
                      Sandılar ki yine şikeyle, alavereyle, dalavereyle buradan şampiyon oluruz.
                      Kudurmaları o yüzden

yine şike yapar alırsınız Allah'ın da bir hesabı var.
                      Yüzünüz bu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine hiç gülmesin...
                      En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 23.04.2022, 23:40.
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bütün sezon hocayı ve takımı savundum. Şampiyon olacağız dedim. Geçen haftaki maçtan sonra bu maç için kaybederiz, hatta fark bile yiyebiliriz dedim. Kendi çapımda totem yaptım. Bütün takıma bu harika sezon için teşekkürler. Umudumu yıllar önce kaybetmiştim. Bizi şampiyon yapmazlar demiştim. Yapmamak için yine uğraştılar ama bu adamlar söke söke aldı şampiyonluğu. Hepsine teşekkürler.

Yorum

• Cevap mevap hiç gerek yok. Şu şekil kudurtucu mod açılması lazım. Bunları kaale bile almadan ağlatmamız gerek. Ağlayan bebe falan mı olur ne olur bilmiyorum centilmenlik bitsin artık.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şikebahçeliler niye kuduruyor biliyor musunuz.
                            Sandılar ki yine şikeyle, alavereyle, dalavereyle buradan şampiyon oluruz.
                            Kudurmaları o yüzden

yine şike yapar alırsınız Allah'ın da bir hesabı var.
                            Yüzünüz bu mubarek günler yüzüsuyuhürmetine hiç gülmesin...
                            Amin...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tek paylaşılması gereken budur
                              Müthiş hocam
                              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                civcivler kurumsal olarak da aglamaya basladigina gore daha da keyiflenebiliriz.bunlara simdilik cevap vermeye gerek yok.haftaya kupayi aldiktan sonra resmi hesabimiz bunlari sapi bir tarafiniza girsin diye etiketlesin yeterli.sene boyunca yaptiklari tum sacmaliklara toplu cevap olur.
                                hayir daha dun hakem ittirmesiyle mac alan adamlar hakem diye agliyor.ciddi ciddi sampiyon olacaklarina inanmislardi..umarim konya bir sekilde bunlari gecer.
                                Yol ağzının payını direk bekletmeden vereceksin ulan siz bizi gariban anadolu takımımı zannetiniz milyonlar var bu kulübün arkasında osuruklar.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X