Çok daha iyi olduğumuz seneler çok net şikeyle elimizden şampiyonluklar alındı,penaltılarımız verilmedi,attığımız nizami goller ofsaytla kesildi kısacası bizans oyunlarıyla engellendik bu katıksız bir gerçek..AMMA geçmişte böyle şeyler olması bizim de haksızlık yapmamızı mübah kılmaz..bu maç hakem lehimize çok skandal bir penaltı verdi,bu çok can sıkıcı..bunlar olmasa da zaten şampiyon olacak bu takım,haklı şampiyonluğumuza gölge düşürücü bir pozisyon oldu…hatta bana göre ligde bugüne dek verilen en komik penaltılar arasında ilk 5 e girecek bir hatalı penaltı bence..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ben defalarca size yazdım bu maçi kazanacağız diye neden Çünkü staddaydım. 90 dk da 2 paket sigara bitirdim ama Allaha şükür kazasız belasiz atlattik. Ne kadar mutlu olduğumu kimse tahmin edemez. İnşallah şampiyonluk kutlamalarına da gelmek istiyorum. Bakalım hayırlısı AllahtanFutbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok daha iyi olduğumuz seneler çok net şikeyle elimizden şampiyonluklar alındı,penaltılarımız verilmedi,attığımız nizami goller ofsaytla kesildi kısacası bizans oyunlarıyla engellendik bu katıksız bir gerçek..AMMA geçmişte böyle şeyler olması bizim de haksızlık yapmamızı mübah kılmaz..bu maç hakem lehimize çok skandal bir penaltı verdi,bu çok can sıkıcı..bunlar olmasa da zaten şampiyon olacak bu takım,haklı şampiyonluğumuza gölge düşürücü bir pozisyon oldu…hatta bana göre ligde bugüne dek verilen en komik penaltılar arasında ilk 5 e girecek bir hatalı penaltı bence..
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen defalarca size yazdım bu maçi kazanacağız diye neden Çünkü staddaydım. 90 dk da 2 paket sigara bitirdim ama Allaha şükür kazasız belasiz atlattik. Ne kadar mutlu olduğumu kimse tahmin edemez. İnşallah şampiyonluk kutlamalarına da gelmek istiyorum. Bakalım hayırlısı AllahtanDertleri ne hemşehrilerinin bizimle.Sahaya yağdırmadıkları şey kalmadı , küfür , kafir, kıyamet..Ne yaptık biz Adanalılar'a bi sorsana etrafındakilere.
Yorum
-
fenerin trabzonla arasında düzelmesi gerekirken yanlış konuşuyorlar twitterda
halbuki ismail hoca ve abdullah hoca gayet centilmence birbirinle konuştular
sosyal medyadan fenerin başkanı veya twitter sosyal hesabını birilerinin böyle şeyler paylaşması ergen gibi oluyor
Trabzonspor şampiyon olmuş tebrik edersin bu işler böyle
ya seve seve ya mike mike kabul edeceksiniz
ulan size bjk koysa acı acı da bir de ikincilik gitse ne gülerim pis fener"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlara okkkalı bir cevap hemen bu kulüpten hemen hemen hemde ayarsızca bir cevap
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen defalarca size yazdım bu maçi kazanacağız diye neden Çünkü staddaydım. 90 dk da 2 paket sigara bitirdim ama Allaha şükür kazasız belasiz atlattik. Ne kadar mutlu olduğumu kimse tahmin edemez. İnşallah şampiyonluk kutlamalarına da gelmek istiyorum. Bakalım hayırlısı AllahtanBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum