Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maç | Kayserispor 4 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burada da ayni sekilde genel de kayseri taraftarinin sahaya birseyler atmasina takildi.

Yorum

• Süper kupayı Kayseri ile oynamak hem eze eze rövanşı almak hem de tribünlerden oyuncularımıza ve teknik ekibimize yapılan vandallığın hesabını sormak açısından iyi olur.

Sivas da çıksa fark etmez. Onlar da düşman bize ve şb'nin uşağı

Kayseri ile süper kupayı oynarsak maç taraftarlar açısından çok gergin geçer.

Bu bakımdan maçın oynatılacağı stad İstanbul olmamalı (şikebahçeli provokatörler tribünlere sızabilir)

Kayseri kupayı alamazsa HK ve Gayseri taraftarları açısından büyük hayal kırıklığı olur.

3 büyük takımı ele, finalde elen.

Allah bunları bildiği gibi yapsın.

Bence kupayı Sivas alır.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kayserili olup trabzonsporlu tutanlar da var. Forumda da var ama konu burada kayseri rize artvin gümüşhane mersin değil.

Bu kayserispor taraftarı salı akşamı resmen göz göre göre he türlü itliği yaparak durduk yere husumet başlattılar.

Kayserili arkadaşlar yanlış anlamasın olay burada dediğimiz gibi bu tribünler tamamen.
        Kayseri Salı akşamından sonra Sivas, Konya, Malatya, Antalya, Rize ve Samsun gibi düşmanımızdır. Kendileri kaybeder. Yanlış yaptılar.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kayseri Salı akşamından sonra Sivas, Konya, Malatya, Antalya, Rize ve Samsun gibi düşmanımızdır. Kendileri kaybeder. Yanlış yaptılar.
          Abi sivaslılar delikanlı insanlarmış ben bunu anladım. Biz onlarla daha kanlı bıçaklıyız ama 1 kere bile ne trabzon'da ne sivas'ta böyle olaylar yaşanmadı.

Atalarımız doğru demiş düşmanın bile delikanlısı olacak.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Daha zor girerler ama Trabzon'a.

Bunları kendi kendine kardeş yapan bazı taraflar grupları düşünsün artık.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi sivaslılar delikanlı insanlarmış ben bunu anladım. Biz onlarla daha kanlı bıçaklıyız ama 1 kere bile ne trabzon'da ne sivas'ta böyle olaylar yaşanmadı.

Atalarımız doğru demiş düşmanın bile delikanlısı olacak.
              Harikasın kardeşim.
              "Akılsız dostun olacağına akıllı düşmanın olsun" sözünü çok severim hayatta
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Sivas'lıyım ;Trabzonspor'luyum. Şampiyon Trabzonspor'u canı gönülden seviyor ve tebrik ediyorum.55 yaşındayım.
                Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                Kobra

Yorum

• Biz Trabzon'da bu heriflere benzer bir cevap vermemeliyiz. Mesaj verilir ama onları gereğinden fazla umursayıp g.tlerini havaya kaldırmaya gerek yok. Net bir şey var ki kardeş kulüp falan artık rüyalarında görürler. Kiralık oyuncu arasın bulsun, yeni başkanlarıyla heyet yollasınlar vasıfsızlar. O sahaya attığınız hamsi bir tarafınıza kaçacaktır. Eskişehir sizden de büyük takımdı....
                  "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                  Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha zor girerler ama Trabzon'a.

Bunları kendi kendine kardeş yapan bazı taraflar grupları düşünsün artık.
                    Jan ve tayfasi agliyor!!!
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Burada Kayseri bize gol atınca sevinen taraftarlarımızda var dı ya Şehir turu attıklarını da hatırlıyorum

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz Trabzon'da bu heriflere benzer bir cevap vermemeliyiz. Mesaj verilir ama onları gereğinden fazla umursayıp g.tlerini havaya kaldırmaya gerek yok. Net bir şey var ki kardeş kulüp falan artık rüyalarında görürler. Kiralık oyuncu arasın bulsun, yeni başkanlarıyla heyet yollasınlar vasıfsızlar. O sahaya attığınız hamsi bir tarafınıza kaçacaktır.
                        Aynen bende katılıyorum

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz Trabzon'da bu heriflere benzer bir cevap vermemeliyiz. Mesaj verilir ama onları gereğinden fazla umursayıp g.tlerini havaya kaldırmaya gerek yok. Net bir şey var ki kardeş kulüp falan artık rüyalarında görürler. Kiralık oyuncu arasın bulsun, yeni başkanlarıyla heyet yollasınlar vasıfsızlar. O sahaya attığınız hamsi bir tarafınıza kaçacaktır. Eskişehir sizden de büyük takımdı....
                          İşte tam olarak budur. Onlar kim ki ?
                          Bizim dengimiz olamazlar. Bir avuç fenerin yosması başka bir şey değil.
                          Bir olacaklar . Bir olmayacaklar.
                          Düşecek olurlarsa bir tekme de bir koyarız olur biter.
                          Onlar gibi vandal or. ço olmayalım
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• 1984-1985 Başbakanlık kupasında Kayseri'yi 6-2 yenmiştik.

Bundan sonra da onlara acımak yok. Hatta Ankaragücü hariç hiçbir Anadolu takımına acımak yok.

Atabildiğin kadar atıp kümeye yollayacaksın.

Oyuncu vermeyeceksin.

Satılmışşehir ve Gaziantep gibi olsun akıbetleri

Normalde 2 büyük takımı İstanbul'da eleyen ve bizi de muhteşem geri dönüşle (bizim hatalarımızla) eleyen Kayseri'nin kupayı kazanmasını isterdim ancak taraftarlarının yaptığı vandallıktan sonra her ne kadar sevmesem de ve bize düşman olsalar da Sivas'ın kupayı almasını diliyorum. Kursaklarında kalsın.
                            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 12:56.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• hâlâ aşamıyorum şu maçı lan

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hâlâ aşamıyorum şu maçı lan
                                Al bende de o kadar.
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X