Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maç | Kayserispor 4 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir de haddinizi bileceksiniz falan diye aciklama yapmis k.o.c lari hahahaha bu nasil bir eziklikdir arkadas bu jan bunlari alip meydan da falan gezdiriyordu ya geldiginde simdi alsin gezdiesin bakalim o da delikanliysa..istedigim tek sey kupayi alsinlar da super kupa macinda gerekli haddi bildirelim seneyi beklemeden biran önce bu yalamalara..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kayserinin dostluguna gelince 95 96 sezonu fb ile oynadiklarinda sampiyon trabzon diye bagirdilar o nesil degisti artik yinede hepsine mal etmem bu cirkefligi
      2000 li yillarda da tokezlemisken trabzon kumeye diye bagiran onlar 4 sene de ne buyuk degisiklik bu mevlana bu kadar hizli dönmedi kayserenin degismeye yonelecek bir nesli hic olmadi cunku taraftari olmadi öz bir elin parmagini gecmez kayserisporluyum diyen baskanlarinin hicbiri bugune kadar kayserisporlu olamadi taraftarlari nasil olsun ayni baskanlarinin mantigi lafta kayserisporlular ozde istanbul yalakasi yuzde 99

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dostlukta da düşmanlıkta da ayarımız yoktur. Kendilerine çok yanlış bir düşman seçtiler maalesef.

Evet. Bu hareketleri ile kendi ayaklarına sıktılar. Bundan sonra seyirci her Kayseri maçında onların takımını boğacak. Kendi eden kendi bulur!

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet. Bu hareketleri ile kendi ayaklarına sıktılar. Bundan sonra seyirci her Kayseri maçında onların takımını boğacak. Kendi eden kendi bulur!
          Kayseri asansör olmaya mahkum bir takımdır.
          3 büyütülmüşün yalakası taraftarı vardır.
          Kendi şehrinin takımını destekleyen çok az taraftar (seyirci diyorum ben onlara) vardır.
          Finale kalınca saygısızlık yapıp had bildirmeler falan fıstık bunlar hoş şeyler değil.
          Süper kupada karşımıza çıkarlarsa silindir gibi ezeriz onları
          Kardeş takım bir tek Ankaragücü
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• 82'de skor 2-2 olunca Baka'nın GS'ye aynı şekilde ters taraftan attığı gol aklıma geldi. Tamam artık dönmez buradan ve finale kaldık dedim.

Futbolcular finale bizim kadar inanmadı.

2-2 olunca Kayseri tribünleri ve oyuncuları bile ümidi kesmişti.

Hatay maçında bitime 47 sn kala gol yeyip 2 puan veriyorsun demek ki ders almamışsın.

Hala şoktayım.

Turun bu şekilde acizce ve lakayıtça verilmesi oldu beni üzen, elenmek değil

38 yılda bir gelen çifte kupa fırsatını teptik. Bi de BJK'nin kupa sayısı olan 10'u yakalayacaktık.

Kısmet süper kupaya diyelim.

Olan oldu artık

Hatalardan ders çıkarıp önümüzdeki sezon bunları yapmayalım.
            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.05.2022, 08:52.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir de haddinizi bileceksiniz falan diye aciklama yapmis k.o.c lari hahahaha bu nasil bir eziklikdir arkadas bu jan bunlari alip meydan da falan gezdiriyordu ya geldiginde simdi alsin gezdiesin bakalim o da delikanliysa..istedigim tek sey kupayi alsinlar da super kupa macinda gerekli haddi bildirelim seneyi beklemeden biran önce bu yalamalara..
              yok ya onlara kupa falan fazla.
              Ligde görüşürüz.
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok ya onlara kupa falan fazla.
                Ligde görüşürüz.
                Yok yok bir tarafta şikeci zivas bir tarafta bunlar 2 takiminda ortak ozelligi baskanlari dahil şikebahce yalakasi olmalari ligde gorusursek trabzonda olamayacagim icin atesim sonmez istanbula olimpiyata gelsinler orda goruselim 60 bin kisi onunde saha kapatma falan cezasida almasin klup olasi sıkıntılı durumda..

Yorum

• Kayseri ile süper kupada eşleşirsek maçın ankara da oynanması lazım. Ankara emniyeti dışında bu maçta yaşanacak olayların önüne geçebilecek polis ekibi yok. Ankara bu konuda iyi. Bizim taraftarlar kayseriye çok fena bilendi fenere yapılanları mumla aratacak seviyede düşmanlık var şuan.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Christophe Galtier patladı
                    Milliyet'te yer alan habere göre; Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı ile birlikte geçtiğimiz yıl Lille ile şampiyonluğu kazanan Nice Teknik Direktörü Christophe Galtier, taraftarlarının Saint Etienne ile oynanan karşılaşmada yaptığı bu tezahürat sonrası çılgına döndü. Ligue 1 ekibinden ayrılması beklenen 55 yaşındaki teknik adam taraftarlara tepki gösterdi.

Önerilen Haber
                    Cardiff City'den Nantes'e Emiliano Sala için rekor tazminat talebi

"Bu insanlar olmadan biz kazanacağız"
                    Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Christophe Galtier şu ifadeleri kullandı:

"Duyduğumu tanımlayacak bir söz bulamıyorum. Maçtan sonra soyunma odasına girdiğimizde, gündemimiz galibiyeti kutlamak değildi, oyuncularımın duyduğuydu. Kulübün konuya ilişkin bir açıklama yaptığını biliyorum. Tüm oyuncuların ve ekibim adına Emiliano Sala'nın ailesinden ve Nantes Kulübü’nden özür dilediğimizi belirtmek istiyorum. Bir stadyumda çok şey duyabilirsiniz. Burada tezahürat yapan birkaç kişiden bahsediyorum, birkaç kişi ama seslerini duyabilirsiniz. Üç kişi değildiler. Bu söyleyeceğimden rahatsız olurlarsa eğer, antrenmana gelebilirler, yüzlerine de aynı şeyleri söylerim."

"B*kun içindeyiz demektir"
                    Tribünler toplumun aynasıdır sözünü hatırlatan Galtier, "Bizim toplumumuz buysa eğer, inanın bana b*kun içindeyiz demektir. Duyduklarım kabul edilebilir şeyler değildi. Oyuncularımıza laflar atıldı, kupa maçının hakemi sayın Frappart’a küfürler oldu. Oysa ki kupayı bize kendisi kaybettirmedi, biz kendimiz kaybettik. Tüm bunların arasında, trajik bir kazada yaşamını yitiren birinin isminin neden geçtiğini anlayamıyorum. Sürrealist bir olay benim için. Diyecek söz bulamıyorum. Evlerinde kalsınlar! Böyle şeyler duymamalıyız. Evlerinde kalsınlar! Ölülere küfür etmek için geleceklerse eğer hiç gelmesinler. Şişe atmak için geleceklerse, evlerinde kalsınlar! Bu kişiler olmadan da kazanırız" diye konuştu.

şu sözler şikeciler için birebir söylenebilir..ama işte ülkede bunları söyleyecek 1 tane adam yok..maalesef..

demekki Fransada da (Nİce taraftarı) böyle aşağılık adamlar var..ama farkı şu onların karşısına çıkacak Galtier gibi iyi ve dürüst insanlar var .bu bizde yok..şımartılmış gruba herşey yapmak ..söylemek serbest..
                    En son alperrr tarafından düzenlendi; 12.05.2022, 11:28.
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Bunlar yıllarca Trabzon'da yedirildiler, içirildiler, gezdirildiler, ağırlandılar.

3-4 sezon önce Trabzon'da bizim ligde pek bi iddiamız yokken bunlara saha içinde saha dışında yapılmayan güzellik kalmadı, herkes Kayseri yensin gitsin düşmesin havasındaydı. Gol attılar alkışlandılar, yendiler maç sonu alkışlandılar. Bizim futbolcular atağa çıkarken tribünden fırçalandılar yahu ötesi yok.

Bir maç için bu kadar kahpeliğin nankörlüğün lüzumu var mıydı?

İlk dakikadan penaltı verilmiş de gerilmişler, kardeşim daha ilk dakikadan voleybol oynayan futbolcuna sinirlen.
                      Uğurcan yavaş hareket etmiş, ne yapacaktı elinde avantajlı skor varken aut kullanırken depar mı atacaktı. Çocuk o kadar şeye rağmen bir kere bile tribüne bakmadı be utanmaz reziller.

Çoluk çocuğa karışana dek yıllarca tribün kovaladım, tribün raconunun her zerresine hakimim adım kadar eminim ki Kayseri kale arkasındaki gruba herkesin tahmin edebileceği malum yerden ikinci üçünü elden para indirildi. Buna o kadar eminim ki görmediğim, şahit olmadığım bir şey için ilk defa yemin edebilirim.

Bizden kimse saha sonucuna bozulup Kayseri taraftarına kızmıyor tüm tepki tribündeki tavırlarına.

Yenin kardeşim ilk defa mı yeniliyoruz, eleyin ilk defa mı eleniyoruz. Sizin derdiniz saha içi değildi. Siz mamalanmışsınız resmen tetikçiliğe soyunup maşa gibi kendinizi kullandırıp arkamızdan dolandınız.

Bunu Sivas, Rize, Konya'da vs. yaşasak asla bu kadar üzerinde durmazdık çünkü biliyoruz bunların bize tavrı var, tribünde olur böyle şeyler deyip geçerdik, bizde aramızın iyi olmadığı tribünlere daha kötü muameleler yapıyoruz, ama siz dost görünüp kahpeliğin kitabını yazdınız.

Şimdi bir de bunun geri dönüşümü var.

Siz bizim hasmımız değilsiniz çünkü buna cürmünüz yetmez ama kinliyiz. Umarım o kupayı alırsınız ve süper kupada görüşürüz.

Başka da diyeceğim yok.
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Tarihe altın harflerle yazılması gereken Trabzonspor özeti

İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dostlukta da düşmanlıkta da ayarımız yoktur. Kendilerine çok yanlış bir düşman seçtiler maalesef.
                        Çok güldüm ve beğendim hemşo
                        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Insallah Süper Kupada görüsürüz.....

Yorum

• Kos Koca Bayern Munih elendi Kupadan....burdaki kisileri anlamiyorum....
                            Alsinda hic kafa yormak gerekmiyor.....bence süper bir sezon gecirdik...
                            Kac mac kayip ettik....2 -3 mac mi?
                            Süper Kupayi aliriz, olur biter....

Ha....yok iyi oynadik...yok kötü oynadik....
                            Benim icin fark etmez, yeterki Sampion olalim.....
                            Isteseler sadece 1:0 olsun....yeterki bizim olsun....

Tekrar söyliyorum......Süper bir Sezon ve Sampiyon olduk....

Yorum

• Mac sonunda gayet rahatti. Kupayi cok ciddiye aldigini dusunmuyorum.

Yorum

• Kayserili olup trabzonsporlu tutanlar da var. Forumda da var ama konu burada kayseri rize artvin gümüşhane mersin değil.

Bu kayserispor taraftarı salı akşamı resmen göz göre göre he türlü itliği yaparak durduk yere husumet başlattılar.

Kayserili arkadaşlar yanlış anlamasın olay burada dediğimiz gibi bu tribünler tamamen.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X