Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maç | Kayserispor 4 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marek ile Siopis'in sakatlıkları var durumları bugün netleşecek diyor Giray. Ya bunlar hangi ara sakatlandı

Yorum

• Ne kadar kupa varsa alalım. fenerliler daha çok ağlasın. Ağlamaktan helak olan ilk kavim olsunlar
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• (H) HALİL UMUT MELER
        (Y) CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU
        (Y) MURAT TUĞBERK CURBAY
        (D) TUGAY KAAN NUMANOĞLU

Yorum

• Sakin ve kontrollü oyun. Panik yapıp saldıracak bir kayseri. İlerde çok rahat alan bulabiliriz.Beklenilenin aksine rahat bir galibiyet alalım turu geçelim kupayı alalım. Buraya kadar getirdik şu sezonu tarihi bir sezon yapalım.Kimse bir daha bu seviyeleri göremesin.Hayde uşaklar !

Beklediğim 11 : Uğurcan - Dorukhan-Ahmetcan-Hugo-Puachz-Siopis-Hamsik-Ömür-Visca-Waka-Cornelius.

Yorum

• Siopis ve Hamsik yoksa benim 11' im şöyle;

Uğurcan-Dorukhan-Ahmetcan-Hugo-Pohaç-Berat Bakasetas-Abdülkadir-Visça-Djanini-Cornelius

Yorum

• Yorum

• O kupayı da almalıyız...
                Bu arada gitmişken neden tebrik etmediklerini de sorsanız.
                Belli ki ki yönetimleri kendi başına karar veremiyor.

Kayserispor taraftarı gereğini yapar kutlar diye düşünüyorum
                En son Burçak tarafından düzenlendi; 09.05.2022, 16:13.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kouassi kadroya alınmamış. Diğerleri sakatlıktan alınmamış sanırım.

Yorum

• Nwekaame'de yok büyük ihtimal gideceği için düşünülmüyor artık...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• var yahu, listenin tamamında

gönderdiniz adamı hemen

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nwekaame'de yok büyük ihtimal gideceği için düşünülmüyor artık...

Yorum

• Vakeme ve Bakasetas atar 2-2 biter finale adımızı yazdırırız.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          var yahu, listenin tamamında

gönderdiniz adamı hemen
                          Ben de yedim o listeyi Varmış sonlarına doğru

Yorum

• Bugün inşallah Alanya finale çıkar.
                            Kayseriyi geçip kupayı alacağımıza inancım tam ama Rize maçı gibi olağan dışı işler olur kaybedersek şikeci sivasa değil Alanya ya kaybetmek isterim.
                            Şikebahçenin kuklası küçük şikeciler gün yüzü göremesinler.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün inşallah Alanya finale çıkar.
                              Kayseriyi geçip kupayı alacağımıza inancım tam ama Rize maçı gibi olağan dışı işler olur kaybedersek şikeci sivasa değil Alanya ya kaybetmek isterim.
                              Şikebahçenin kuklası küçük şikeciler gün yüzü göremesinler.
                              Bugün mü ?

Abi bir an heyecanlandırdın beni..

Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de yedim o listeyi Varmış sonlarına doğru
                                Eğer Antalya maçında ki gibi oynayacaksa olmasın..

Koassi işi de arap saçı..ne olacağı belirsiz..bize sağlam istikrarlı bir kanat oyuncusu gerekiyor.
                                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X