Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6. Hafta l Konyaspor 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saha içi yerleşim ile problemi çözmeyi deneyebilirsin sorun yok. Ama baktın olmuyor, Rakip takım ilk yarıyı ezici üstünlükle bitirdi. O zaman değiştireceksin. Ama abdullah hocaya göre oyun istediği gibi akmaya başlamış.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hüseyin Türkmen bu kadar kötüyse bencede kötü sezon başı göndereceksin. Süper ligde beğendiği 1 tane hava topu alabilen eskilerin Yalçın’ı tarzı 1 oyuncu bulamamışsa almamışsa buda Avcı’nın hatası.
      Bu durum hata değil, yanlıs karardır
      Yanlıs kararın sonuçları ağır olursa yazık olur
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 23.09.2021, 23:07.

Yorum

Saha içi yerleşim ile problemi çözmeyi deneyebilirsin sorun yok. Ama baktın olmuyor, Rakip takım ilk yarıyı ezici üstünlükle bitirdi. O zaman değiştireceksin. Ama abdullah hocaya göre oyun istediği gibi akmaya başlamış.
        Avcı'ya birkaç mesaj öncesinde "hoca değil" yazdın şimdi Abdullah Hoca diyorsun aferin ilerleme var sende gelişeceksin..
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sorduğun soruların cevabı yabancı oyuncu sınırında..Bunu gidip Nihat Özdemir ile konuşabilirsin sorularını ona sorarsın..Niye o girmedi niye bu girmedi imiş..

Ne taktiğinden bahsediyorsun sen..Takımda defansif olarak sahada basacak kanatları kapatacak kaç tane oyuncun var yaz bakayım hangisi girmeliydi..Takım sahada kaleci hariç 7 (Ömür-İsmail sahada yoktu) kişi ile oynadı diyoruz herif gelmiş bana hareçten gazel okuyor..

Sen 80 dakika 7 8 kişi ile oynamayı çok kolay bir şey zannediyorsun herhalde karşındaki rakibe saygı duyacaksın önce..Alt tarafı Konya imiş..
          Yahu kırmızı görünce 8 yabancı kuralı yok mu? Niye 3 yerli ile devam ediyorsun?
          45’de Ömür’ü çıkarıp yabancı almadın mı oyuna?

Siopis 82’de niye girdi?

Hüseyin’i hiç oynatmayacaksan, sezon başı şutla gitsin zaten yetersiz.

Karagümrük’te Fatih vardı. Hatay’a gitti, onun gibi ligden 1 tane stoper bulamadın mı?
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Hepsine tamam. Katılıyorum da. Hüseyin yerine yerli bir stoper niye bulmadı Avcı sezon başında? Hugo cezalı Denswill sakat olursa, Edgar-Hüseyin ile bücürler tandemi mi yapacaktı?
            Boy ve hava topu konusunu geçtim, bu ligden alabileceğimiz Türkmen’den daha iyi oldukça ortalama stoper de var. Karagümrük’teki Fatih’i Hatay aldı biz niye almadık?
            Bu eleştirilebilir.
            Yunus-Koita-Dorukhan-Siopis
            Bu 4 lüden birinin yerine Hüseyin gönderilip yerli stoper alınabilirdi.

LAkin aynı anda 2 hava topu hakimiyeti olan stoperin maç başında eksilmesi ...
            Ekstrem bir durum bu.
            Böyle uç vaziyetler için çok yüklenmem hocaya.

Maçın başında Denswil sakatlanmasa bunların hiçbiri yaşanmayacaktı.
            Sol kanatta büyük ihtimalle Hugo kırmızı kart pozisyonunda adamla başbaşa bile kalmazdı.
            Kelebek etkisi işte.

Yorum

Yahu kırmızı görünce 8 yabancı kuralı yok mu? Niye 3 yerli ile devam ediyorsun?
              45’de Ömür’ü çıkarıp yabancı almadın mı oyuna?

Siopis 82’de niye girdi?

Hüseyin’i hiç oynatmayacaksan, sezon başı şutla gitsin zaten yetersiz.

Karagümrük’te Fatih vardı. Hatay’a gitti, onun gibi ligden 1 tane stoper bulamadın mı?
              Hüseyin yetersizse ne diye hocayı sabahtan beri Hüseyin'i tercih etmediği için eleştiriyorsun? Yazdıklarını gözden geçir ya da ne istediğini net belli et..

John Lennon

Yorum

Avcı'ya birkaç mesaj öncesinde "hoca değil" yazdın şimdi Abdullah Hoca diyorsun aferin ilerleme var sende gelişeceksin..
                Boş beleş birisi olduğunu bu yorumla belli ettin luis. Ne diyim sana seviyeyi getirdiğin nokta bu.

Şöyle diyeyim sana, bazen maçlarda birisi bir hata yapar yok bu golcü değil derim. Birisi saçmalar bu topçu değil derim. Faiz artması gerekirken birisi faiz indirir örneğin bu ekonomist değil derim (iktisat diplomalıdır örneğin). Bu benim konuşma tarzım. Sana göre de şekillendirecek değilim.
                Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak david_luiz4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hüseyin yetersizse ne diye hocayı sabahtan beri hüseyin'i tercih etmediği için eleştiriyorsun? Yazdıklarını gözden geçir ya da ne istediğini net belli et..
                  o zaman göndersene adami mayis ayinda be
                  alsana oraya ligden ortalama bir stoper
                  Ey Türk Gençliği!

Yorum

Boş beleş birisi olduğunu bu yorumla belli ettin luis. Ne diyim sana seviyeyi getirdiğin nokta bu.

Şöyle diyeyim sana, bazen maçlarda birisi bir hata yapar yok bu golcü değil derim. Birisi saçmalar bu topçu değil derim. Faiz artması gerekirken birisi faiz indirir örneğin bu ekonomist değil derim (iktisat diplomalıdır örneğin). Bu benim konuşma tarzım. Sana göre de şekillendirecek değilim.
                    Aferin Sefa güzel tornistan yapıyorsun forumun en kaliteli 180 derece dönüş yapan üyesi olarak ilan ediyorum seni..

Sen kalkacaksın Avcı'ya hoca değil diyeceksin sonra da bu benim konuşma tarzım diyeceksin..Ben de mesela senin yorumlarını okuyunca "bu adam değil" diyebiliyorum ama yazıya dökmüyorum forumda paylaşmıyorum..

John Lennon

Yorum

• Liderlik için çıktığın maçta kazanmak, maçı kazanmak için net firsat geldiğinde golü yapmak çok önemli. Mental testler bunlar.

Ligin sonuna doğru hep böyle maçlar ve anlar olacak. Şimdiden psikolojik hazırlığı yapmak lazım.

Gervinho o golü atacak başka yolu yok. Gol atması için elli tane pozisyon hazirlayamayız. Geleni atsınlar diye tecrübeli oyuncularla oynuyoruz.

Yorum

• Yok mu cüneyte ses çıkaracak bunu emekli edecek...
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

o zaman göndersene adami mayis ayinda be
                          alsana oraya ligden ortalama bir stoper
                          Devre arası geldiğinde Türkmen gönderilir sen canını sıkma..Zaten o bölgeye Denswill diye bir topçu alındı belki 1 adet daha istemiştir Avcı onu bilemeyiz..Talihe bak ki biri aynı maçta sakatlanıyor diğeri kırmızı görüyor..Bunlar talihsizliktir..Üzülme düzelir..Senin tek derdinin puan kaybına üzülmek olmadığını da biliyorum gerçi..

John Lennon

Yorum

Aferin Sefa güzel tornistan yapıyorsun forumun en kaliteli 180 derece dönüş yapan üyesi olarak ilan ediyorum seni..

Sen kalkacaksın Avcı'ya hoca değil diyeceksin sonra da bu benim konuşma tarzım diyeceksin..Ben de mesela senin yorumlarını okuyunca "bu adam değil" diyebiliyorum ama yazıya dökmüyorum forumda paylaşmıyorum..
                            Yok bilader.
                            Benim peder şampiyonlukları görmüş nesillerden. İnsan da gördüğü gibi büyüyor.
                            30 senedir onunla ve büyüklerle topluca maç izlediğim için özellikle futbolda onların konuşma dili bize de yansımış durumda.
                            Golcü gol kaçırırsa golcü değil.
                            Hoca yanlış yaparsa hoca değil.
                            Oyuncu hata yaparsa topçu değil.
                            Bu dilin normal yaşantıma da yansıdığını inkar etmedim etmem.

Seni inandırmak zorunda da değilim. İstersen geçen sene Avcı başlığına yazdığım övgüleri de bulabilirsin geldiği ilk 4-5 ay.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• ya şu maçta hüseyin girsin diyen zihniyetlere soruyorum hoca hüseyini alsa bu seferde skora yattı diyeceklerdi bundan adım gibi de eminim

Yorum

Devre arası geldiğinde Türkmen gönderilir sen canını sıkma..Zaten o bölgeye Denswill diye bir topçu alındı belki 1 adet daha istemiştir Avcı onu bilemeyiz..Talihe bak ki biri aynı maçta sakatlanıyor diğeri kırmızı görüyor..Bunlar talihsizliktir..Üzülme düzelir..Senin tek derdinin puan kaybına üzülmek olmadığını da biliyorum gerçi..
                                Belki istemiştir mi? İstersen rüyanda Avcı lehine gördüğün olayları da anlat savunmak için.
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

Yükleniyor...
                                X