Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL 3.Eleme Turu (II) | Molde 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu (P:3-4)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öyle böyle türü gectigimiz iyi oldu. GS ile Sivas'ın tür atladigi yerde elaleme rezil olmak da vardı işin sonunda.

Birazda böyle bakmak lazım.ele güne rezil olmamak önemli.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Sadece moldenin bize yaşattılarini Roma ya yaşatsak ne güzel olurdu
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Yedek kulübesinin önemi işte. Djaniny nin yerinde koita bile olsa bu kadar zorluk çekmezdik. Takımın ayağına top yakışan adamları çıkınca top da tutamadık ayağımızda tehditkar oyuncu da yoktu zorla morla geçtik turu. Fakat bu takımın alışılmış bir on biri olacak. Yedekleri djaniny koita belki ömür belki berat belki gervinho olacak. Biraz sabretmek lazım birkaç haftaya hazır bir takım olacak gibiyiz. Ama mühim olan bu oyuncuları küstürmeden bir arada tutabilmek. Hocanın bu sene en zor işi bu gibi duruyor
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          uzun zamandir bu kadar mantiksiz sacma futbol fakiri bir yorum gormedim burda
          Selsei af buyurun seviyenize inemedik, futbol oynayan-taktik görmüş adam yorumu yaptık ama anlaşılamaması normal.

Hamsik-Bakasetas milli takımlarında nasıl dikini oynuyor risk alıyor bi bak, Nwakaeme ve Gervinho ya gelen her pas aslında pozisyon olurken öne geçince NEDEN YALAN PAS yapıyoruz?

Bu bir taktik, hoca öne geçince takımı yaslıyor, yahu en az 10 maç 1-0 galipken forveti çıkarıp defans aldık ve 1-1 bitti…

Bu kadro bu taktikle yazık olur onu vurguluyorum, bu takım DİLEDİĞİ KADAR gol atar ÖYLE YÖNLENDİRİRSEN, dün erken 1-1 olsa 10 dk içinde 2 yi atardık iddiaya girerim, biz 2-3 senedir benzer taktikle oynuyoruz, 2-2 Bjk maçı en çarpıcı haliydi, 1 farkı seven hoca kurgumuz var.

HOCA GÖZÜNÜ SEVEYİM farkı aç rahatlaya döndür taktiği…
          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen tüm antrenmanlarda 1-0 sistemini ezberletir başka taktiğin yoksa KOOOCA HAMSİK yan ps yapar…

Hoca asla 2 yi atın çekin fişi demediği gibi FORVET ÇIKARIP DEFANS ALIYOR, bitti abi o işler, dün Molde 4 hücumcu soktu attı golü, son ortayı ortasahaya yakından stopere yaptıramazsın, temel BÜYÜK TAKIM kurallarına aykırı
            Peres çok dar açıdan vurmak yerine arkadaşına pas verse
            Sarı illa sıfıra ineceğim mentalinden çıkıp pası biraz erken verse

2-0 veya 3-0 olacaktı.

TS taraftarı olmak hayattaki en büyük çile
            ama
            Ne yapalım, seviyoruz, sevmeye devam edeceğiz.
            BU SEVDA ÖLÜMSÜZ, ÇOK BÜYÜK BİR SEVDA
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Tekrar hayırlı olsun.

Açıkçası ilk maçın ardından Dinamo Kiev serisinin endişesini yaşamıştım. Çünkü geçen hafta Trabzon'da son yılların en üretken hücum oyununu oynamıştık. İlk Kiev maçı da öyleydi, neler kaçırmıştık. Sonra turu vermiştik. Dün akşam ilk yarıdaki on - on beş dakikalık bölüm hariç endişelenmedim.

Hatırladığım diğer bir maç ise geçen sezon İstanbul'daki Galatasaray maçı oldu. Hani oyunu soğutamadık, doğru ve akıllı oynayamadık. Galibiyeti kaçırdığımız maç... 90+7'de gelen golden önce Seyrantepe'deki o anlar geldik aklıma. Kaçırdıklarımıza alıştık. Artık boş kaleye atamıyoruz. Ama böyle gol yenmez, yenmemeli.

"Şu maçtan en çok hangi pozisyona takıldın" diye sorsalar 15. dakika civarında, sağ içten Hugo'nun arkasına havadan atılan topla verdiğimiz pozisyonu derdim. Herkes Edgar'a yükleniyor ama Hugo'nun oyunu açıkça kötüydü. Serkan, Uğurcan ve Berat'ın önüne Hugo'yu yazarım. Geçen sene ortayı iyi kapatırken bu sene ortadan büyük açıklar veriyoruz.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öyle böyle türü gectigimiz iyi oldu. GS ile Sivas'ın tür atladigi yerde elaleme rezil olmak da vardı işin sonunda.

Birazda böyle bakmak lazım.ele güne rezil olmamak önemli.
                  Bizim rakibimiz bizden zayıftı evet ama gs ve sıvasın rakiplerinden çok daha güçlü norveç ligi lideridiydi sivası kesin eleridi gs yide aynen bizim gibi çok zorlardı.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hayırlısı olsun
                    o ligde iş yapar bence.

Yorum

• Akşam öyle ya da böyle turu geçince çok sevindim.
                      İlk maça göre gol pozisyonları açısından kısır bir maçtı, bu zaten bekleniyordu.
                      Çünkü, ikinci maça da aynı kadro ile çıksak bile ilk maçtaki gibi cümbür cemaat atak yapmayacağımızı, defans tedbirlerini elden bırakmayacağımızı tahmin ediyorduk. Haliyle fazla da pozisyon vermedik zaten.

Rakip topu kaptığı zaman hızlı hücuma çıkıyor, 3-4 pasla ceza sahamızın önlerine geliyorlar ve oyuncular arasındaki uyum çok iyi. Her iki maçta da bu hızlı hücumlardan dolayı savunmada dengesiz yakalanıp sıkıntılar yaşadık.
                      Bu normal bir durum.
                      Bizim karşımıza yanlış bakmadıysam 19. resmî maçlarına çıktılar, biz ise henüz 2
                      Ters çevirelim.
                      Biz 19. maçımızda 2. maçına çıkmış Molde ile karşılaşsak ne olurdu?
                      ...

İlk onbire kaliteli epey oyuncu aldık, iyi takım olduk.
                      Bu takımın niteliği maçlar oynandıkça ortaya çıkacak.
                      Atıyorum Hamsik ya da Peres'in bakmadan, ezbere arkadaşlarına pas attığı zamanlar gelecek.
                      Uyum, maç ritmi yakalandıkça gelişir.
                      Dolayısıyla şu zamanda, her maçta gümbür gümbür futbol beklemek en başta oyuncularımıza yapılan bir haksızlıktır.
                      Sonuç olarak;
                      Dün akşam liglerinin lideri, oldukça hazır bir durumda olan Molde'yi eleyerek harika bir iş çıkardık, bunun tadını çıkaralım.

Yorum

• 1.Dünkü kötü oyunun asıl sebebi gervinhonun isteksiz kötü futboluydu bütün takımı bozdu.
                        2Yusuf sarı istekli hep birşeyler yapmaya çalışıyor fakat yetmiyor herşeyi yüzüne bulaştırıyor dün maskeyide çıkardı sonradan da yine faydası olmadı ben başkan olsam efecanı serkan la yusufu verir alırdım efecan bizi çok rahatlatır gervinho çıktığı anlarda onun dinamizmiyle maç kaybetmeyiz.
                        3.Parmak çok iyiydi girdiği an orta alanı rahatlattı
                        4.İleride top tutamadık gervinho kötü olduğu için takımda forvette olmadığı için bütün toplar uzun atılıp wakaya oynandı oda tek başına fizikli defans karşısında ezildi.Forvetimiz kadroya girince bu düzelecek forvetsiz oyun olmaz.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• vitor hugo bazen savruk oynuyor, kötü oynayınca da asla çekilmiyor deli transferi bu açıdan çok önemli.. herkesin aksine ben vitor hugoyu beğenmiyorum ayağı iyi değil, hızlı değil ve hamle yaptıktan sonra toparlanma süresi uzun hele hücum yapacak bir takımda geri dönüşlerde olmaz asla... bu nedenle iki tane taş gibi stoper alır kaan ayhan ve deli gibi vitoru satarım iyi paraya belki tandem bozulmasın diyeceksiniz ama durum bu.. vitor zayıf yanımız... edgar ile de 4 yılllık uzatırım...
                          En son bilgehan83 tarafından düzenlendi; 13.08.2021, 15:37.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sıfıra kadar inmeden pası erken verse fişi çekerdik.
                            pası verse...

pası verebilmek için beyin ve yetenek olması lazım
                            bu şahısta beyin yok!!!

sözde kanat forvet ama alakası yok
                            kendisi bile ne yaptığını bilmiyor!
                            yıllardır bir adım ileri gidemedi

kontraya çıkmışsın yan tarafındaki adama pas atamıyor
                            üstelik top sol ayağında

bu tipler halen daha bu kulüp de nasıl barınıyor hayret ediyorum
                            En son Sacit tarafından düzenlendi; 13.08.2021, 16:18.

Yorum

• Bu Serkan olayi can sikmaya basladi.

Kardesim her bi boku da bilmeyin ya.

Yorum

• Serkan asan dun macin adami olmus istatistiklere bakildiginda takimimiz adina..afferin usak..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X