Ugurcanin ve hocanin aciklamalarini simdi dinledim, ozellikle ugurcana helal olsun kaptan gibi davranmis takim arkadasina oyuncusuna sahip cikmis bizde bir guruh var taktimi takiyor agziyla kus tutsan nafile sonra her turlu hakareti de elestiri sayiyor agizlarinin payini vermis kaptan..kotu oynayan oyuncu elestirilir ancak iyi oynarken de hakki verilir hakaret edilip degersizlestirilmez ozellikle serkana ve huseyine inanilmaz bir on yargi var boyle yaparak duzeleceklerini saniyor galiba taraftar..ikisinden de iyi alternatif ve yedek olur onlarda gitsinde yerlerine klube icin 15 milyonluk adamlar mi alalim ..kostek olacaginiza biraz destek olun bu kadar negatifligin oldugu yerde adamlarin topa vurmasi bile mucize..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UECL 3.Eleme Turu (II) | Molde 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu (P:3-4)
Daraltma
X
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe pereiraymis be arkadaş nerede bu adam juvede falan mi oynuyor. Takıntılı olan sizsiniz artık asin bunu. Pereira öyle bitikti ki beceriksiz Serkan bile kesti adamı. Bunu kabul edin. Parayı cukkaladi ülkesine döndü. Şampiyon olana kadar oynatmadilar adamı, son mac garantilenince önde oynatip emekli ettiler.
Parayı cukkalamis
Adamı gönderen sensin, ne yapsaydı tazminatıni almasamaydi. seni işten cikaran işvereninden tazminat almazsın o zaman. bir dönem daha beklersen zaten jubilesini yapacaktı.
Kaldı ki serkanin pereria sonrası o kadar bariz hataları oldu ki buradaki herkes en azından pereria ile dönüşümlü oynamaları konusunda hemfikirdi.
Avcı iyi hocadır ama takıntılidir, bu takıntıları umarım takıma zarar vermez. Dünkü maçta bile oyuncu değişikliği için 80 beklemesi bir sorundur bana göre.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Takım güzel olmuş, maçı izlerken zevk aldım, bitmesini de istemedim, ki bitmedi uzatmalara gitti iyi de oldu daha çok izledim.
La siz neyin kafasını yaşıyorsunuz saçma sapan adamlarsınız, hocaya söven topçusuna söven, gidin futbol filan izlemeyin takım tutmayın, bu hayatı kendinize zehir etmeyin yahu, hadi selametle.
Yorum
-
Turu geçmiş takım. İlk maç rakibi bildiğin boğmuşuz. Sonuç değil, oyun konuşuyoruz.
İkinci maç suni çimde rakipten fazla net pozisyona girip uzatmada gol yemiş maçı uzatmışız.
Penaltılarla bu etabın en zor takımını elemişiz.
Şu iki maçtan sonra hocaya, Serkan'a veya başkasını hedefe koymak...
Hoca en güzel cevabı verdi, playstation değil arkadaş bu.
Yorum
-
zor maçtı takımda hırpaIandı ki bu normaI ... iskandinav takımIarı avrupa kupaIarında bu tarihIerde oynanan erken tur maçIarında en korktuğum rakipIer ... maIum adam 15 maç oynamış geImiş ... kondisyonu maç temposu zirvede oyunu oturmuş ...
nwakaeme - gervinho - djaniny zorIandı ki bunu zemine bağIıyorum ... ne zaman topu çekip adam geçmeye çaıIşsaIar topu ayakIarından fazIa açıp rakibin ayağına bıraktıIar ...
bu kadar negatif bakmayın arkadaşIar bu moIde şu formunu bizim Iigte sergiIese rahat iIk 6 yapar neresinde bitirir biIemem ... okadar hazırIık maçı izIedik dün ve önceki hafta gs yi de izIedik ... bjk , gs , fb şu ana kadar izIediğiniz maçIar baz aIındığında bu moIdeyi bizden rahat geçerdi diyebiIiyormusunuz ... Fener heIe o savunmasıyIa bu moIde karşısına çıksa akIını aIırIardı ...
kaIdıki hakem hakem oIsa iIk maçta biz bu moIdenin umudunu tur için bitirirdik ...sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse serkanin pereriadan daha iyi oynadığını ifade eden bir yaklaşımla tartışmaya girmeyeceğim.
Parayı cukkalamis
Adamı gönderen sensin, ne yapsaydı tazminatıni almasamaydi. seni işten cikaran işvereninden tazminat almazsın o zaman. bir dönem daha beklersen zaten jubilesini yapacaktı.
Kaldı ki serkanin pereria sonrası o kadar bariz hataları oldu ki buradaki herkes en azından pereria ile dönüşümlü oynamaları konusunda hemfikirdi.
Avcı iyi hocadır ama takıntılidir, bu takıntıları umarım takıma zarar vermez. Dünkü maçta bile oyuncu değişikliği için 80 beklemesi bir sorundur bana göre.
Pereira fizik olarak bitikti bunu bizim taraftar anlamak istemiyor. Burada kabullenmedi bak portekizde son 10 15 dk girdigi iki maçla akli başına gelmiş bıraktı futbolu. Oynayabilecek durumda olsa bırakmazdi herhalde.
Parasını almasın da demedim helali hoş olsun hakkıdır, sezon sonuna kadar olan tüm alacağını aldı ayrıldı. Evime döndüm diye instada mutlu pozlar da verdi. Cok duygusal bir ayrılık ağlayacağım birazdan. Messi gibi oldum :d( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartışmaya girmemek sizin tercihiniz tabiki ama lafımı çarpıtmayın.
Pereira fizik olarak bitikti bunu bizim taraftar anlamak istemiyor. Burada kabullenmedi bak portekizde son 10 15 dk girdigi iki maçla akli başına gelmiş bıraktı futbolu. Oynayabilecek durumda olsa bırakmazdi herhalde.
Parasını almasın da demedim helali hoş olsun hakkıdır, sezon sonuna kadar olan tüm alacağını aldı ayrıldı. Evime döndüm diye instada mutlu pozlar da verdi. Cok duygusal bir ayrılık ağlayacağım birazdan. Messi gibi oldum :d
Pereria futbolunun son dönemine gelmişti. Ama yerine adam almadan göndermek tüm yükü Serkana bindirmek tam bir iş bilmezlikti. Sonuç olarak Serkan taraftara yem edildi. Geçen seneki hatalarından dolayı bugün Serkana taraftar tahammül etmiyor.
Burada hatali kim bence hoca.
İkincil olarak sağ bek aldırıp bunu sol bekte kullanmak başka bir espri konusu. Bunu sonra konuşuruz.
Serkan dünkü maçta iyiydi gayet iyiydi hemde. Ancak ona gelen eleştirilerin yükümlüsü hocadan başkası değildir olmadan adamı her maç oynattı sorun buNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Adım kadar emindim o golü yiyeceğimizden.
Bunu ben görüyorsam teknik ekip nasıl görmez !!!
Şu ikinci golü atmayı geçde olsa becermemiz lazım yoksa lig'de her türlü gol yer bu takım.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler 2 yi atmayını dümdüz mü anladınız yahu
Futbol oynayanlar bilir, antrenmanda maçta YATMAYI ezberlersen bu meleke olur, pozisyon anında HAZIR OLAMAZSIN, öndeyken hedefe ulaştığın için KONSANTRE değilsindir, apaçık 7-8 aydır her maç biz KORUMA amaçlı oynuyoruz…
Rakipten maçı koparma değil YATMA ezberletilmiş demek istedim, o vuruşların hepsinde konsantrasyon eksik bu sebeple, yahu kaç kez 3 e 1 kaçırdık hatırlayın maçları
Yorum
-
Molde gibi Avrupa kupalarında olmayı alışkanlık haline getirmiş hazır bir takımı eledik.
Evet, ilk maçta işi bitirebilirdik ama hata yaptık. İkinci maçta da maç neredeyse bitmişken yine hata yaptık.
İlk maçtaki atak oyun hemen herkesi mutlu etti fakat ikinci maçtaki oyun bazılarının canını sıkmış görünüyor.
Sonuç olarak takım iki maçta da eleştirilecek/övülecek işler yaptı. Fakat henüz hazır olmadığımızı söylemek lazım.
İki maça baktığımda gözüme batan en büyük eksiklik ise hücumda pivot bir santrafor eksikliğiydi.
Takım oyunumuzda geliştirmemiz gereken hususlar var. Özellikle pres konusu ciddi bir sorun!
Hazırlık maçları ve iki resmi maçta rakibi ısırmadığımızı ve büyük ölçüde statik oynadığımızı gördüm.
Cornelius'un gelişi bu yaraya kısmen çözüm olacaktır fakat hücum oyuncularımızın daha aktif olması lazım.
Takımda gözlemlediğim diğer önemli bir sorun ise topu çevirme hızımızın oldukça yavaş olması!
Bireysel becerisi yüksek oyuncularımız var fakat bu hızda topu çevirsek rakip savunmaları açmakta zorlanırız.
İki resmi maça dair bireysel oyuncu değerlendirmesi konusunda şunları söylemek istiyorum.
Takımın en iyisi Bakasetas idi. Sezona çok iyi hazırlandı, zayıfladı, topla dönüşleri hızlandı. Çok formda!
Gervinho dün tutuk olsa da en iyi transferlerimiz! İlk 11'de savunma arkası topsuz koşu yapan tek oyuncumuz.
Hamsik hazır olmasa da kalitesini gösteriyor. Akıllı tek paslarla topu çevirme hızımızı artırıyor. Liderlik ediyor.
Peres'i hazırlık maçlarında beğenmemiştim. Ama dün sahanın en iyilerinden biri idi. Kalitesini sahada gösterdi.
Serkan pozisyon hataları ve amatörlükler yapsa da dün akşam sahada iyi işler de yaptı. Özgüven sorunu var.
Edgar ve Hugo savunmada basit hatalar yapıyorlar. Sezon başı mahmurluğuna veriyorum. Devamı gelmez inş.
Uğurcan'ın kafası sahada değil. Mili maçlar sonrasında özgüven sorunu oldu. Dün akşam tecrübesizlikleri de vardı.
Nwakaeme kaliteli fakat topu bu kadar tutmaması ve bekiyle oynaması gerektiğini öğrenmeli. Oyunu yavaşlatıyor.
Berat kendini toplamalı! Savunma önünde duvar olamıyor. Böyle devam ederse form tutacak Dorukhan formayı alır.
Ve son olarak Djaniny, santrafor olmadığını her maçta gösteriyor. İyi ki Cornelius geldi. Yoksa bir sezon böyle gitmezdi.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun burda planlama yapılmaması idi
Pereria futbolunun son dönemine gelmişti. Ama yerine adam almadan göndermek tüm yükü Serkana bindirmek tam bir iş bilmezlikti. Sonuç olarak Serkan taraftara yem edildi. Geçen seneki hatalarından dolayı bugün Serkana taraftar tahammül etmiyor.
Burada hatali kim bence hoca.
İkincil olarak sağ bek aldırıp bunu sol bekte kullanmak başka bir espri konusu. Bunu sonra konuşuruz.
Serkan dünkü maçta iyiydi gayet iyiydi hemde. Ancak ona gelen eleştirilerin yükümlüsü hocadan başkası değildir olmadan adamı her maç oynattı sorun bu
Top kullanması falan teknik özellikleri çok iyi zaten son girdiği Antalya maçında oh be dedirtmisti ama o maçta bile sonradan girmesine rağmen rakip iki defa attı geçti Pereira arkasından baktı öylece.
Futbolda fiziksel ozelliklerin seni taşımıyorsa teknik becerilerinin önemi yok. Öyle olmasa Ronaldinho hala top oynardı. Hoca da kibarca bunu belirtti, hatta kendi yardımcısının da zamanında hayır ben devam etmek istiyorum dedikten kısa süre sonra antrenörluge geçtiğini söyledi. Sonuçta Pereira için de yanılmamış oldu. Hala daha bu konu üzerinden elestiri yapmak, takıntılı demek anlamsız.( ゚д゚)
Yorum
-
Turu geçtik, takımı ve hocayı da tebrik ettik fakat Roma maçlarında bu oyun yetmez.
Orta sahada ve kenarlarda rakibi karşılarken fazla açık veriyoruz. Rakibe tatlı sert ve yakın oynamıyoruz.
Roma'yı geçeceksek öncelikle takım savunması ve pres konusunda ciddi bir değişime gitmemiz lazım.
Berat-Hamsik- Bakasetas'ın rakibi karşılamada daha aktif ve alan daraltma konusunu iyi yapmaları lazım.
Gervinho ve Nwakaeme'nin savunma yönü zayıf olduğu söyleniyor. Doğru! Ama bunların yedekleri aynı!
Bu noktada beklerimize büyük iş düşüyor. Artık bu sorun nasıl çözülür bilemem ama çözülmesi elzem.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum