Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL 3.Eleme Turu (II) | Molde 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu (P:3-4)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim bildiğim Trabzon o golü yer dedim içimden, hakem abi de 7 uzatınca tamam dedim yedik. Avcı ile bir nebze kırılmıştı bu son dakikalarda gol yeme fikrim ama yine de yiyeceğimizi düşündüm. Penaltıları da kaybedebiliriz diye düşünmüştüm ama neyse ki kazandık. Sanırım penaltı çalışmayı ihmal etmemişiz.

Sezon başı zor bir deplasmandan tur ile döndük. Eleştirirken bunu da düşünüp değerlendirmek lazım.

Bazen Sevinç Bazen Keder
    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Adamlar geçen yil UEFA' da belli seviyeye gelmişler.

Bu sene 20 resmi maç oynamışlar .

Sen bu takımı hazır olmamana rağmen bir şekilde eliyorsun ve Romanın rakibi oluyorsun.

Bu mutluluğu yaşamak varken ömür çürüten insanlar var maalesef.

Hayır ne bekliyorsun arkadaşım.

15 yılda bir şampiyonluga oynayan bir takımı tutuyorsun.

Beklentilerini niye tavan yapıp hem kendini hem bizleri geriyorsun.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adamlar geçen yil UEFA' da belli seviyeye gelmişler.

Bu sene 20 resmi maç oynamışlar .

Sen bu takımı hazır olmamana rağmen bir şekilde eliyorsun ve Romanın rakibi oluyorsun.

Bu mutluluğu yaşamak varken ömür çürüten insanlar var maalesef.

Hayır ne bekliyorsun arkadaşım.

15 yılda bir şampiyonluga oynayan bir takımı tutuyorsun.

Beklentilerini niye tavan yapıp hem kendini hem bizleri geriyorsun.
        Kimse beklentiyi tavan yapmıyor
        Ts bin ne olduğunu ne olmadığını biliyoruz
        O kadar transfer yapıp bir de iki aylık hazırlık kampından sonra belki de son 10 yılın en sıkıntısız başlangıcı olabilir bu kadr kötü oynamaya hakkın yok
        Karşımızdaki Juventus değil, Roma da değil.
        Ben de bunu anlamıyorum ne yapalım çok mu iyi oynadık diyelim.

Bu kadar yatırım yapıyorsan bir karsiligi olmalı degil mi

Bir kere de bahane bulmasak olaylara.
        Aek yi pragi eledik kimse böyle bir şey demedi.
        O takımlar moldeden kötü muydu
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O kadar transfer yapıp bir de iki aylık hazırlık kampından sonra belki de son 10 yılın en sıkıntısız başlangıcı olabilir bu kadr kötü oynamaya hakkın yok

Juventus Roma değil de ne yapacaktık hocam tek kale top mu oynayacaktik.

İlk maçta zaten o topu oynadık 5-6 olacak maç 3-3 bitti.

İkinci maç için de aynı beklenti varsa o futbolun ruhuna , gerçeğine aykırı hocam.

Karşı takımın oynadığı maç sayısı bizim hazır olmayan oyuncularımız ve sistemimiz düşünüldüğünde gayet iyi bir eleme turu geçirdik.

Biz eksik yok takım on numara demiyoruz ki . Elbette eksikler var ama bu kadar karamsar olacak bir şey yok.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kaçırdığınız nokta şu bence; Artık takımlar arasında kadro kaynaklı bariz farklar yok. Bu bizim ligimiz için de geçerli. Her takım futbol doğrularını bir şekilde uygulamaya çalışıyor. İlk Molde maçı gibi bariz baskın oyunları seyretmek çok zor artık. Önemli olan küçük detaylarda hata yapmamak. Biz bunu yıllardır yapamıyorduk. Biraz biraz yapmaya başladık. Bence oyunlara bu profilden bakarsak daha doğru olur.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi
              Avcı'yla olmayacak.

Gerizekalılardan gelecek linçleri göze alarak ilk ben söylüyorum bunu.

(Makul eleştirileri kesinlikle tenzih ederim).
              Türkiye çöp liginde Avcı 3-5 hocadan biri, bi umut olabilir

Ama, 1-0 önde olup 2 forvet Djaniny ve Gervinho yu çıkarıp en az böyle 10 maçı 1-0 dan 1-1 bitirmiş biri ÜST SEVİYE HOCA olamaz, dediğim gibi ülke ligi 20 sene evvelde kalmış-kendini geliştirememiş çöplerle dolu, imparator denen adam 35 maçta 4 tesadüfi galibiyet almış, HERŞEY DEĞİŞMİŞ BİZİM HOCALAR maça yatma-kapanmada kalmış

Dün çocuğa sorsan Yusuf sarıyı 55 gibi alır TAKIMA DER Kİ 2-0 YAPMAK ZORUNDASINIZ!!!

Bakın beyler kadromuz MUHTEŞEM, son yılların iyi kadrolarından, ama Avcı eldeki en iyi olmakla birlikte ÇOOOOK GERİ KALMIŞ VE DEĞİŞİKLİKLERDE TARAFTARIN vizyonunun gerisinde maalesef…

2021 Ocakdan beri önde olup berabere biten maçlara bakın TAMAMI tek sistem ezbercisi bozuk eğitimin yetiştirdiği adam profili

Yapıcı eleştirdim, anlayan teşhisi de tedaviyi de bulur
              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Juventus Roma değil de ne yapacaktık hocam tek kale top mu oynayacaktik.

İlk maçta zaten o topu oynadık 5-6 olacak maç 3-3 bitti.

İkinci maç için de aynı beklenti varsa o futbolun ruhuna , gerçeğine aykırı hocam.

Karşı takımın oynadığı maç sayısı bizim hazır olmayan oyuncularımız ve sistemimiz düşünüldüğünde gayet iyi bir eleme turu geçirdik.

Biz eksik yok takım on numara demiyoruz ki . Elbette eksikler var ama bu kadar karamsar olacak bir şey yok.
                Karamsar değilim, sadece ilk maça göre kötü oynadık diyorum. Acilen biraz daha oyunumuzu torparlamamiz lazım diyorum.
                Moldenin bize yaptığını bizim Romaya yapmamamız için sebep yok diyorum
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaçırdığınız nokta şu bence; Artık takımlar arasında kadro kaynaklı bariz farklar yok. Bu bizim ligimiz için de geçerli. Her takım futbol doğrularını bir şekilde uygulamaya çalışıyor. İlk Molde maçı gibi bariz baskın oyunları seyretmek çok zor artık. Önemli olan küçük detaylarda hata yapmamak. Biz bunu yıllardır yapamıyorduk. Biraz biraz yapmaya başladık. Bence oyunlara bu profilden bakarsak daha doğru olur.
                  Kesinlikle katılıyorum takımlar arasında fark kalmadı
                  Sistemi olan bir takım vasat oyuncularla da çok iyi işler başarıyor

Ama ne yazikki TS sistem kuramiyor en üzücü tarafı bu. Alt yapıdan a takıma belli bir sistemle oynasak böyle bir gleenek oluştursak tüm meselenin yarısı çözülecek ama öyle böyle bir şey için kafa yormuyoruz
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Bazı arkadaşlar ligimizi dev aynasında Trabzonspor da Avrupa futbolun ekolü olarak görüyorlar
                    Şunu şuraya bırakalım da herkes bir silkelensin

Eğer her işi para çözse idi ülke puanı olarak Rusya'nın ardında yer almamız gerekirdi.
                    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                    Beşirli/TRABZON

Yorum

• Sen tüm antrenmanlarda 1-0 sistemini ezberletir başka taktiğin yoksa KOOOCA HAMSİK yan ps yapar…

Hoca asla 2 yi atın çekin fişi demediği gibi FORVET ÇIKARIP DEFANS ALIYOR, bitti abi o işler, dün Molde 4 hücumcu soktu attı golü, son ortayı ortasahaya yakından stopere yaptıramazsın, temel BÜYÜK TAKIM kurallarına aykırı
                      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk maça göre kötü oynayacaksın elbet.
                        Rakip sahada oynuyorsun. Ve çok önemli suni çim sahada oynuyorsun.

Bundan doğal birşey yok.

Molde şu turda gelebilecek en zor takımdı. Geçtik. Hem de ilk maçta son saniyede penaltı kaçırmamıza, ikinci maçta +7 uzatma verilmişken +7 de gol yememize rağmen.

Yorum

• Eleştiren de haklı kendine göre savunan da. Bakış açısı önemli umarım Roma maçında daha iyi oynariz zorlariz Romayı ve inşallah turu geçeriz
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• demin mac sonu toplantiyi izledim, bizim Bazin cok sacma sorular soruyor. Gecen mac offensiv bu mac kontrolü Trabzon izledik, malatya macinda hangi TRabzonu izleceyiz? bide bundan ekmek kazaniyorlar.

Yorum

• Bu filmi geçen sezon defalarca izledik!
                              aynı filmi kopya çekmişler....

konu hep aynı

1-0 öne geçiyorsun
                              2.golü bulamıyorsun
                              son saniyede gol yiyorsun.

dediğim gibi konu aynı.

**
                              herşeye rağmen turumuz hayırlı olsun

uğurcan dün inanılmaz topları kötü kullandı.
                              biraz dikkat uğurcan kardeşim.
                              ya takibe ya dışarı(taça)

avcı hocam öyle veya böyle peresi kendi yerinde oynat
                              peres demişken
                              inanılmaz güzel rakip arkasına koşu
                              kaleciyi geçtin
                              kafanı kaldırsan arka direkte sarı nın boş olduğu göreceksin
                              kale boş
                              havadanda değil yerden versen boş kaleye gol olacak.
                              sen kaleyi düşündün.
                              emin ol bu hareketi yapsaydın kimse sarıyı övmezdi boş kaleye gol attı turu koparttı diye
                              ön plana sen çıkacaktın seni yüceltecektik seni.

yunus hakkında ciddi bir karar verilmesi taraftarıyım transfer sezonu bitmeden
                              anlatabilmişimdir.çok net.

berat bakasetas makayeme canini gervinho hamsik ...
                              bu ayakların hepsi teknik
                              rakibi eksik yakalasakta gol yapamıyoruz zorlanıyoruz.
                              avcı hocanın dikkatine...

peresin sağ bekte ismailin sol bekte forvette cornelius la başlayacağımız maçlarımızı 4 gözle bekliyorum.

ümitliyim.

Yorum

• Sırf soru sormuş olmak için işte..
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X