Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL 3.Eleme Turu (II) | Molde 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu (P:3-4)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 tane pozisyon var 1-0 dan sonra...
    1. si Yusuf'un Wakame'nin önüne bırakmadığı pozisyon,
    2. si Peres'in kaleciyi geçince Yusuf ve Wakame'ye vermeden kaleciye nişanladığı pozisyon.
    3. sü Yusuf'un karşı karşıya kalecinin üzerine vurduğu pozisyon.

Bunları atıp koparamazsan maç sıkıntıya girer.
    Önde kanat-forvet olarak kullanabileceğin 4 adamın eksik şu anda.
    Tamamlanınca dertlerin bir kısmı da bitecek.

Santraforsuz oynuyoruz. Bu sıkıntı tek başına yeter zaten takıma..

Bu arada yeniden ;
    Wakame -Gervinho birbirinin alternatifidir. Zorluk derecesi düşük maçlar dışında aynı anda sahada olmaları takım savunmasına zulümdür.

Yorum

• Uğurcan ayak takıntısı vardı adamla ayakla pas atmada çok geriye gitti

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]20826[/ATTACH]
        Bir de peresin topa vurmadan onceki pozisyonuna bak hem yusuf hem djanini bombos
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 14 milyon EUR değerindeki Moldeyi eleyip, 410 milyon EUR değerindeki Roma ile oynayacağız. Herşey bu piyasa değerlerinden ibaret değil arkadaşlar. Özellikle söz konusu TS olduğu zaman.

oyunda bazı temel aksaklıklar var. Hamsik kalitesini belli ediyor ama biraz ritme ihtiyacı var. Ayrıca Baka ile önde ikili duruyorlar, arkada Beratla yakın oynasa daha iyi gibi.

Avcı geç oyuncu değiştiriyor. Dönem başı oyuncular form tutmamışken daha erken başvurabilirdi. Ortasahaya dianmizm için Parmak daha erken girebilirdi. Trodsen nedense bana güven veriyor. Oynunun gidişatına göre maçı soğutacak dengeleyecek, kontraya çıkartacak adam sanki. Son dakikalarda çok panikledik. Top şişirmek, sürekli depara çıkmak bize atak olarak gelecekti. Ona rağmen yaptık. Avcı diğer maçta oynun daha fazla içindeydi. Bu maçta kenarda aktif değildi. Gergindi belli ki.

Oyun sistematiğini daha da oturmak gerek. Ligde Molde kadar oyuna tutunmuş, disiplinli ve sistemli rakipler olmayacak, bu avantaj ama eksiklerimizi bu maçlarda tespit etmek de avantaj. Umarım herkesin gördüğü yerlere dokunuşlar gelir.

Ortasaha Hamsik Bakasetas ile birlikte oynarken Hugo zorda kalacak gibi. Acil şekilde şablonu oturtmamız lazım. Özellikle son 10 dakika takım kalmadı, herşey bireysele döndü.

Dünkü maçta Hamsik Gervingho çıkıp, İsmail ve Trodsen girseydi mesela. İsmail sola, Trodsen ortaya, Peres sağa, Serkan onun önüne. Topa çok daha rahat hakim olurduk sanki dk 70-75 gibi böyle hamlelere gitsek daha iyi olurdu

Yorum

• Zamaninda demisdim, girin bakin ilk sayfasina, Yunus Malli futbolcu degil diye.

Aklinda futbolu bitirmis. Neden mi Wolfsburgtan geldi ? Almanlar sürekli, defol git diye mesajlar atiyordu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 tane pozisyon var 1-0 dan sonra...
              1. si Yusuf'un Wakame'nin önüne bırakmadığı pozisyon,
              2. si Peres'in kaleciyi geçince Yusuf ve Wakame'ye vermeden kaleciye nişanladığı pozisyon.
              3. sü Yusuf'un karşı karşıya kalecinin üzerine vurduğu pozisyon.

Bunları atıp koparamazsan maç sıkıntıya girer.
              Önde kanat-forvet olarak kullanabileceğin 4 adamın eksik şu anda.
              Tamamlanınca dertlerin bir kısmı da bitecek.

Santraforsuz oynuyoruz. Bu sıkıntı tek başına yeter zaten takıma..

Bu arada yeniden ;
              Wakame -Gervinho birbirinin alternatifidir. Zorluk derecesi düşük maçlar dışında aynı anda sahada olmaları takım savunmasına zulümdür.
              Abi bunlar neden kaçtı biliyor musun, MUTLAKA 2. Yİ ATIN denmediği için lakaytlık veya hedefsizlikten, takım istese çoook kolay atardı 2 yi

BENİM TELAŞIM BU, Hocanın 2 derdi yok oyuncular da söyleneni yapıyor, 1-0 a kapanıyor ana amç bu
              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bazı arkadaşlar ligimizi dev aynasında Trabzonspor da Avrupa futbolun ekolü olarak görüyorlar
                Şunu şuraya bırakalım da herkes bir silkelensin

Eğer her işi para çözse idi ülke puanı olarak Rusya'nın ardında yer almamız gerekirdi.
                Iskocya ve guney kibrasa bile gecilmisiz vay arkadas hersey dibe vurmus ulkede futbol da dahil

Yorum

• Şikeden sonra futbolu tutamazdin operasyon çekilip pislikler temizlense şu an ilk 10 lig içinde olacaktık. Tam tersi oldu hiç üzülmüyorum. Bu ülkeye ahlaksızlığın diz boyu olduğu bu topluma mustehak
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Var olsaydi wakanin ofsayt diye verilmeyen golu nizamiydi aksam asporda gosterdiler ayrica rakibin 97 de attigi gol de buyuk ihtimalle ofsaytdi ..var olmadigi gibi ustune statda ofsayt kamerasi da yoktu

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi bunlar neden kaçtı biliyor musun, MUTLAKA 2. Yİ ATIN denmediği için lakaytlık veya hedefsizlikten, takım istese çoook kolay atardı 2 yi

BENİM TELAŞIM BU, Hocanın 2 derdi yok oyuncular da söyleneni yapıyor, 1-0 a kapanıyor ana amç bu
                      Böyle bir şey olacağına inanıyor musun gerçekten. Topçu pozisyona girecek, hoca bana mutlaka ikiyi atmalısın demedi o zaman vurmayayim mi diyecek? Avci bir tane atin iki önemli değil diyecek? Maçtan sonra bu pozisyonların neden sonuçlandırmadin diye fırça atmıştır kesin.

Yedekte forvetin yoksa, oynayan adam da sakatlanmadiysa tek forvetini cikarmayacaksin. Bu konuda ben de kızıyorum ama pozisyonu bitirememeyi de hocaya yıkmayalim artık.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3 tane karşı karşıya pozisyon yakalamışken, nasıl 2 yı atmayın denmiş oluyor anlamadım.
                        Şu mantığı yürütmek işin aşırı art niyetli olmak lazım.
                        Seni o pozisyonlara sokan taktik anlayış pozisyonlara girerken etkisiz, pozisyon kaçarken direk sorumlu.
                        Hedefsizlik olsa o pozisyona giremezsin.

Giremiyorduk zamanında. Sahamıza hapsolup, dakikalarca dayak yiyorduk.
                        Gol hedefi olmayan takım nasıl pozisyon üretir?

Bu şekilde dünyaya bakma şansım yok benim

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu takım mı vasat ve yeteneksiz?

Adamlar her sene avrupada canavar gibi oynuyor.

Üstelik ligleri başlamış. Hemde kaç hafta olmuş.

Gayet iyi oyuncuları var. Su asamada TSL de hiç bir takım eleyemezdi bu takımı.
                          Gerçekçi bir yorum, tebrik ediyorum. 5 senedir söylediğim cümleleri tekrar edeceğim: Türkiye liginde oynayan bir takımın Avrupada dengi Arnavutluktan, Faroer Adalarından, Gürcistandan ya da Bulgaristandan bir takımdır. Bunu ben söylemiyorum istatistikler söylüyor, Avrupada ki sıralamamız söylüyor, son senelerde Avrupa kupalarında aldığımız sonuçlar söylüyor. Norveç liginde 20ye yakın maç oynayıp lig lideri konumunda bulunan Molde yi küçümseyenleri de pek anladığımı söyleyemem lakin bütçe farkı tek kıstas olmamalı sanki. Hollanda ligini, Belçika ligini ya da Avusturya ligini hiçe sayanları görünce beni alıyor bir gülme. Marka değeriymis şuymuş buymuş bence hepsi boş lakin ülke futbolu her geçen gün biraz daha eriyor ve futbol kalitesi her geçen gün daha azalıyor. Molde yi ilk maçta 3,4 farkla tokatlaman gerekirken şanssız bir beraberlik almıştık ve takımın furbolu gerçekten hepimizi ümitlendirdiğine eminim ve sırf bu yüzden uşakları tebrik ediyorum, öyle ya da böyle turu geçip Mourinho yu Trabzona getirecekler. Dipnot: bu Molde yi Türkiye liginde oynayan hiç bir takım eleyemezdi, o yüzden ligden umutluyum, hep beraber oturup izleyeceğiz inşallah
                          Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Beyler 2 yi atmayını dümdüz mü anladınız yahu

Futbol oynayanlar bilir, antrenmanda maçta YATMAYI ezberlersen bu meleke olur, pozisyon anında HAZIR OLAMAZSIN, öndeyken hedefe ulaştığın için KONSANTRE değilsindir, apaçık 7-8 aydır her maç biz KORUMA amaçlı oynuyoruz…

Rakipten maçı koparma değil YATMA ezberletilmiş demek istedim, o vuruşların hepsinde konsantrasyon eksik bu sebeple, yahu kaç kez 3 e 1 kaçırdık hatırlayın maçları
                            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Skorun üzerine yatma talimatı-anlayışı olsa o pozisyonlara giremezsin. Asıl sen dümdüz anlamışsın.
                              Herhalde hoca gidip topçulara gol atmayın dedi gibi bir lafı tartışmıyoruz.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ortada bir oyun yok ki, bu oyunun şu tarafını yapamadık diyelim.

Djanny kanata gidiyor forvetsiz top oynuyoruz çoğu zaman.
                                Djanny hocaya rağmen kanata mi gidiyor bence öyle değil.

Hoca takıntılı bunu pereria yi gönderip serkani orada çocuğun futbol hayatını bitirmek pahasına oynatarak gösterdi. Serkan yavaş yavaş olacak kaldı ki hücum oyuncusu savunma değil. Şuanki taraftarın Serkan refleksi geçen seneden geliyor.

Adam sağ bek aldırdı ilk iş onu da sol bekte oynatıyor.
                                Şimdi bütün bunları yok mu sayacsgiz.

Hoca kendisini duzeltmezse eleştiriye açık olmazsa gider bu kadar basit.

İkinci maçtaki futbol fakirliginin açıklaması yok.
                                Yani kendisi bir açıklama yapmalı bu oyunun sebebi neydi diye
                                Ne pereiraymis be arkadaş nerede bu adam juvede falan mi oynuyor. Takıntılı olan sizsiniz artık asin bunu. Pereira öyle bitikti ki beceriksiz Serkan bile kesti adamı. Bunu kabul edin. Parayı cukkaladi ülkesine döndü. Şampiyon olana kadar oynatmadilar adamı, son mac garantilenince önde oynatip emekli ettiler.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X