İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UECL 3.Eleme Turu (II) | Molde 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu (P:3-4)
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat orda tek olmayacak gibi doğrusu.Dorukhan ile oradaki sertliği ve defansif açığı kapatabilirler ama bu defa başka bir sorun çıkıyor, Hamsik mi kesilecek bu formu ile Baka mı... Valla 4-6-0 yazıyorum bir aydır nerdeyse lakin bu defa da Cornelius alındı onu da klübede oturtamazsın... Oyuncuları yönetmek Avcı 'nın bu yılki en büyük sorunu olacak gibi duruyor...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tane futbolcusunun dahi adını kimsenin bilmediği bir takım gervinho hamsik wakame uğurcan peres gibi tanınmış oyuncuları bulunan takıma şans eseri elendi..turu geçtik diye sevinsem de gelecek adına çok ümitli değilim..Ağasarlı_61
Yorum
-
Şu maç spikerlerine, maç bitmeden "Trabzonspor tura çok yakın" minvalinden cümleler kullanmamaları gerektiğini söylemek lazım
Ne zaman bu şekilde konuşsalar uğursuzluk olarak bize dönüyor ve gol yiyoruz.
Cüneyt ŞEN yukarıdaki cümleyi kurunca, "açtı yine şom ağzını, gol yiyeceğiz" diye içimden geçti ve gol oldu. Dikkat edin bitime 10 sn kala golü yeyince kendisinin de sesi kesildi, morali bitti.
Maç bitsin istediğin gibi konuşun yahu
En azından "Haydi Trabzonspor, dayan" gibi daha makul cümleler kullanılsa daha iyi olmaz mı?En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 13.08.2021, 09:00.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]20825[/ATTACH]
Yani şu topu da ayağının dışıyla yuvarlayarak???????
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildiAvcı'yla olmayacak.
Gerizekalılardan gelecek linçleri göze alarak ilk ben söylüyorum bunu.
(Makul eleştirileri kesinlikle tenzih ederim).
Djanny kanata gidiyor forvetsiz top oynuyoruz çoğu zaman.
Djanny hocaya rağmen kanata mi gidiyor bence öyle değil.
Hoca takıntılı bunu pereria yi gönderip serkani orada çocuğun futbol hayatını bitirmek pahasına oynatarak gösterdi. Serkan yavaş yavaş olacak kaldı ki hücum oyuncusu savunma değil. Şuanki taraftarın Serkan refleksi geçen seneden geliyor.
Adam sağ bek aldırdı ilk iş onu da sol bekte oynatıyor.
Şimdi bütün bunları yok mu sayacsgiz.
Hoca kendisini duzeltmezse eleştiriye açık olmazsa gider bu kadar basit.
İkinci maçtaki futbol fakirliginin açıklaması yok.
Yani kendisi bir açıklama yapmalı bu oyunun sebebi neydi diyeNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Bu arada wakame bu sene çok baş ağrıtacak. Olumsuz manada yaşlandı ve istediklerini yapamıyor. Eskisi gibi çalım atamıyor, devamlı ayağına top istemesi takımı ciddi yavaşlatıyor. Bekiyle oyun kurmamasi araya kaçmaması sıkıntı çıkaracaktırNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdan çok net pozisyon nasıl pas atamaz
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok sağ ayağın net değilse,sol ayağın dışıyla ver topu.
Bir futbolcu ayağının içini dışını üstünü altını komple kullanacak.
Ayrıca nerde yavaslayacak nerde hızlanacak bilecek.
Yusuf bu pozisyonda süratli gelirken yavaşlıyor dolayısıyla kendi gol yapma şansını bitiriyor.
Eeeee Wakame'nin önüne de yuvarlamiyor.
Rakıp stoper 50 metreden gelip yerleşiyor.
Sen hücumda daha çoksun pozisyonu sonlandiramiyosun
Yok bide giderken duruyorsun
Ulan git işte
Ya kendin at ya da pas ver
Yorum
-
Ülke olarak kendimizi dev aynasında görmekten bu hallere düştük.
Avrupa şampiyonası öncesinde yok final oynarız kupayı alırız gazıyla gittik 3 maçta şamar oğlanına çevirip evimize yolladılar.
Her sene ülke takımlarının Avrupa'da oynayacağı maçlar öncesi gerek medya gerek taraftarlarının bu takımları köy takımı,kasaba takımı diye küçük görmesinin sonucunda bugün ülke şampiyonu dahi eleme oynayacak duruma geldi.
Liginde 20 maç yapmış puan tablosunda lider olan,Avrupa'da son yıllarında iyi performans gösteren takımla 2 maç oynadık. ilk maç olmayacak goller kaçırıp olmayacak goller yemişsin 2. maça deplasmana gidiyorsun. Üstelik maçın oynanacağı stadyumun zemini suni çim. Buna rağmen zorlanmana rağmen tur atlıyorsun.Taraftar olarak kendini o kadar yukarıda görüyorsun ki bu seni tatmin etmiyor. Bir zaman sonra gerçekçilikten uzaklaşıyorsun.Ağasarlı_61
Yorum
-
Biz neden 40 milyon eurolara takım kuruyoruz
Kuralim molde gibi bir takım olsun bitsin bu iş neden bu kadar para harciyoruzNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz neden 40 milyon eurolara takım kuruyoruz
Kuralim molde gibi bir takım olsun bitsin bu iş neden bu kadar para harciyoruz
40-50 milyonlara takım kuranlar gs,fb,bjk onlarda bizden değil.Ağasarlı_61
Yorum
-
Öncelikle turu atladığımız için tüm takımı tebrik ediyorum.Moral ve özgüven açısından güzel bir kazanım oldu.
Maçın analizini yaparsak;
İlk 20-25 dakika yine duruş hatalarını ve bireysel hataları fazla yaptık.Ama sonrasında maça ısındıkça bu hatalarımızı normal seviyeye indirdik.Oyunun içinde kaldığımız sürece avantajlı olacak olanın biz olacağımızı maçtan önce belirtmiştim.Güzel bir dakika da golü de bulduk.Tam beceremesek de kismen oyunu kontrol ettik taa ki son dakikaya doğru,rakibin tamamen doğaçlama geldiği bir anda yediğimiz gol bize yakışmadı.Hatta o an maçi izlerken şaka gibisiniz şaka gibisiniz diye sitem de ettim.
Uzatmalardaki oyuncu değişiklikleri ile fiziksel ve mental açıdan düşen takımı yeniden ayağa kaldırdık.Parmak,trondsen ve yunus gibi oyuncular oyunu kontrol etmemizde yardımci oldular.Bir iki fırsatta yakaladık ama olmadi.
Penaltı atışlarında ise biraz tedirgindim.Çünkü morali daha yüksek olan taraf rakip idi.Taraftar desteği de vardı.Bütün bu dezavantajlara rağmen güzel bir penaltı performansı ile turu aldık.Penaltıları kullanan beşliyi doğru seçmisiz.Uğurcanı da tebrik etmek lazım.Penaltı atışlarında milli takımda yaptığı kurtarıştan sonra üstüne koyarak devam ediyor.Eskiden penaltı performansı 10 uzerinden 3 gibi bişeydi şuan ise 10 üzerinden 6-7 ye ulaştı.
Takımdaki eksiklerden biraz daha bahsedersem;
Öncelikle öndeki üçlü savunma balansımızi bayağı bozuyor.Nwakame ile Djaniny zaman zaman beke yardım etmeye çalışıyor ama Gervinho bu konuda tam facia o nedenle maç içinde zaman zaman djaniny ile sağ kenarı değişerek kullandıriyor hoca onu.Onun sağ tarafta olduğu dakikalarda serkanin üzerine surekli fazladan bir adam ile geldiler.O yüzden oyunun ilk bölümünde biraz dengesiz savunma yaptık.
Maçta ön plana çıkan bir performans olmadı.illa bir isim vermek gerekirse Peres fena değildi.Serkan ve berat da bazi arkadaşların belirttiği kadar kötü değildi.Ellerinden geleni yaptılar.
Serkan için şunu söyleyebilirim bir defans oyuncusu için fazla riskli oynuyor.Bu da duruş hatasından kaynaklanıyor.Bu maçta kritik müdahalelerde başarılı oldu ve maçın iyilerinden biri oldu ama her zaman şans bu kadar yaninda olmayabilir.Hakemlerin eline koz vermemek lazim.Mesela roma gibi takımlar böyle riskli oynayan oyuncuları çok kolay işleyebilir daha dikkatli olmalı.
Çoğu kisi oyunumuzu beğenmese de biz doğru oyunu oynadık.Çoğu kişi bu maçta da iç sahadaki oyunu bekliyordu ama dünya uzerinde öyle bişey yok.Iç saha oyunu farklıdır,deplasman oyunu farklıdır.Biz doğru felsefe ile oynadık fakat maçı kopartamadık çünkü gervinho ve djaniny gibi oyuncular beklentinin altında performans sergiledi.
Sonuç olarak turu geçmek güzel oldu.Ama romayi elemek için sinekten yağ çıkarmak gerekiyor böyle hovarda olursak ve basit hatalar yaparsak turu gecmek imkansız olur.Moldeyle yaptığımız iki maçı da kazanacakken berabere bitirdik.Ilk macta son dakika da galibiyet penaltısını kaçırdık.ikinci maçin son dakikasinda ise öndeyken golü yedik.Ayni zamanda lig maçları içinde aynı durum gecerli.Mesela bu maç malatya maçı olsaydı son dakika da o golü yiyerek 2 puanı bırakmış olacaktık.Şampiyon olmak istiyorsak puan dağıtma konusunda bu kadar bonkör olamayız.
Yorum
-
O kadar enteresan bir tur oldu ki... Hani son dakikalar da kabusu yaşayıp turu atlamamız Trabzonspor tarihine de ters bir durumdu. Biz alışık değiliz bu tip elemelereİlk maç olduğu gibi yine oyuncu oyuncu değerlendirme yapmak istiyorum.
Uğurcan: Umarım kurtardığı penaltı aklını toplamaya yardımcı olur. Gerçekten dün beni deli eden iki üç hareketi oldu. Acilen toparlaması lazım.
..
Peres: Ters kanatta yine hiç etkili olamadı. Ne hücum ne savunma hiçbir etkisi yoktu. Kendi kanadına geçince biraz toparladı ve o beklenen hücum etkinliğini gösterdi. Kaçırdığı golde hatası büyük ama tempo kazandıkça çok daha iyi olacaktır.
Serkan: Bu maçta varını yoğunu ortaya koydu. Evet hala yetersiz ve asla 11 oyuncusu değil ama bu maç özelinde acımasızca eleştirmek hiç de doğru değil bence.
Edgar: Maçın en iyilerindendi. Kader bu ki yine ilk maçın en iyisi olan Baka gibi o da penaltı kaçırdı.
Hugo: İlk maçın aksine bu maç çok kötüydü, ancak güven veren bir yapısı var. Bizi tek maçla sarsmaz bu durum.
..
Berat: Berat, idolüm Busqets diyorsun ama bana göre sen asla bir 6 numara oyuncusu olamazsın. Senin yerin 8 numaradır. Tek başına kaldığı anlarda çok ezildi. Ancak bu çocuğa da yüklenmek çok yanlış. Umarım hoca bir an önce doğru pozisyonda oynatır.
Hamsik: Tamam kalitesi ve pasları falan çok iyi ama ben bu hali ile 11 oynatmam kesinlikle. Orta alanı daraltamıyor oluşumuzun sebebi kesinlikle bu arkadaş. Biz ondan son 2 sezon ki Sosa performansı beklersek çok hata yaparız. Şu an en büyük sorunumuz ona 11'de yer açmak bence.
Bakasetas: Sana ne yazsam azdır adamım benim. 120 dakika boyunca her yerdeydin. İyi ki almışız seni. Aldığın her kuruş senin hakkın. Hem fiziksel hem ruhsal sahada yırtınan tek adamdı yine.
Gervinho: Hiç ısınamadım bu arkadaşa. Aşırı kaçak ve vurdumduymaz oynadı dün. Savunma katkısı neredeyse yok. Çok bencil ve top ezmeye müsait.
Nwakaeme: Dün beklentilerin çok uzağındaydı. Onu yedekleyebilecek bir oyuncunun önemi bence burada daha net anlaşılabiliyor.
Djanini: Bu arkadaş santrafor değil. Ben satılmasından yanayım kesinlikle.
Sonradan girenler: Göze çarpan bir performans olmadı. Yusuf başı kesik tavuk gibi dolandı durdu. Yunus, aman top bana değmesin kafasında, Trondsen idare ederim ama fazla bir şey beklemeyin dedi, İsmail hakkında ise net bir şey söylemek zor.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Pardon yanlis söylemişim 90 milyon Euro olacaktı
Market vale analysis of the club Trabzonspor: Current values and link to the discussion in the forum.
90 milyonluk takım kur sonra 14 milyonluk takım tarafından ecel terleri ile muamele gör
All information about Molde FK (Eliteserien) ➤ current squad with market values ➤ transfers ➤ rumours ➤ player stats ➤ fixtures ➤ news
Molde geçen sene hoffenheimi elemis kuralım molde gibi bir takım ben okeyimNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum