Elenelim de eziyet bitsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UECL 3.Eleme Turu (II) | Molde 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu (P:3-4)
Daraltma
X
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar bütün takım bizim sahamıza geliyor...Bizimkiler 3 adamla gidiyor hâlâ...Yani bizden hiç birşey olmaz onu anlamış bulunmaktayım...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün oluşan sinerji ve beklenti bu maçtan sonra bitti sanırım. Kimsede lige dair bir heyecan kaldığını düşünmüyorum.
ayrica
Yunus zorlasan sag kanat oynar hee transfere gerek yok heee.... Yunus iyidir degildir geçtim onu, ama sag kanatta oynayamaz, bir kere adamin tipine oyun tarzina bakiyorsun sag kanat oynamayacagi net belli, sag kanat oynar diyen hafif salaktir
Mert begenmiyoruz, tamam, ama Ugurcan'in ondan farki kalmadi, ayni uyusuk hareketler ayni berbat oyun kurmalari (ki eskiden çok daha iyiydi, niye bozdu anlamiyorum)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Uzatmada oyuncu değişiklikleri sonrası gol atamayacagimiz netlesmisti zaten. Orta saha direncinin artması ile uzatmalara geldik. Geldik ama kim nasıl gol atacak, Uğurcan nasıl tutar orası meçhul
Haydi geçelim ya Trabzon'daki oyunun hattına şu tur bizim olmalı.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum