Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerin sahada bir taktiği olmayacak bu çok belli. Zaten birkaç maç hariç olmadı da. Rakibin yönlendirmesine göre kıvam alan bir takım oldular. Hele ki son Caner-Erol mevzusundan ve dokunulmaz Mesut olayından sonra onların kolay kolay sahada dik duracaklarını sanmıyorum.

Biz de vurursak eğer bundan sonra kazandıkları maç için şükür namazı kılacak duruma gelecekler.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Mesut ve Sosa'dan biri sahada olmayacaktır.

İkisi birden oynarsa tamamen orta sahaları çöker!

Yorum

• Şu Kemal Belgin tam bir neyse...Buna gençlik yıllarında nasıl koymuşsak hala sancıları sürüyor. Şu feneve koymanın en güzel yanı şu tiplerin patlıcana dönmüş yüzlerini izlemek oluyor. Haydi be fırtınam güldür bir daha yüzümüzü.
        En son Sezgin Öztürk tarafından düzenlendi; 26.02.2021, 11:24.
        Ağasarlı_61

Yorum

• doğrudur.
          lakin içerde 2 maç üst üste yenilmek ve aslında
          bu sezon içerde fazla maç kaybetmek fb nin üzerinde baskı oluşturuyor.
          bizim açımızdan bu baskı hem avantaj
          hem dezavantaj

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu Kemal Belgin tam bir neyse...Buna gençlik yıllarında nasıl koymuşsak hala sancıları sürüyor. Şu feneve koymanın en güzel yanı şu tiplerin patlıcana dönmüş yüzlerini izlemek oluyor. Haydi be fırtınam güldür bir daha yüzümüzü.
            O adamin ne oldugu belli degil. fenere de salliyor, herkese salliyor.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
            HY67...

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maske takmasına gerek yokki?! Vücut o virüsü tanıyor artık. Aynı Virüsden ikinci kez peşpeşe hastalanacak değil heralde. Ben hastalığı geçirip maskesiz başka hastaların evine gidenleri biliyorum. Hiç birşey olmadı ve olmuyor.
              3 kez covid geçiren var etrafımda. Bu nasıl bi yorum böyle. Virüsü geçiren bir kişi antikor oluşturur. Bu antikor kısmen koruma sağlayabilir ancak tekrar covid olmayacağı anlamına gelmez. Hastalığı geçirip başkasının evine maskesiz giren biri olsa olsa başkasının canına kast etmeye gidiyordur.
              Trabzon insanının bana birşey olmaz demesi Trabzonu ülkede birinci yaptı.. tebrikler
              u will need justice at the end..

Yorum

• O canlı cenazelerin bir programı var kim izliyor anlamıyorum. Hebele hübele boş muhabbet.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bir şeyin şuyuu vukuundan beterdir derler.
                  Üç beş kişinin izleyip bir iki kişinin kâle alacağı bir programda meczupun birinin ettiği lafları her platforma taşımak bence böylelerinin değirmenine su taşıyor.
                  Bunlara program yaptıranlara göre mühim olan şey nasıl gündem olunduğu değil nasıl olursa olsun gündem olunması.
                  Doğru bir içeriğe nazaran, yalan haberler, dezenformasyon yapılan, algı yaratılan, suni başlıklar şeklinde yapılan haberler 6 kat daha fazla tık alıyormuş.
                  Önemli olan tık, hakikat kimim umrunda. Meşhur olalım da isterse anamız umumhanede çalışsın zihniyetindeki insanların işgal ettiği bir medya var ülkemizde topyekûn.

Yorum

• Kemal Belgin dikkate alınacak bir adam değil yahu!
                    Mr andropoz.

Yorum

• O programı canlı izledim, bilmiyorum burada başka izleyenler oldu mu izlemeyenler şöyle kısa kısa bir göz atsınlar bahsedeceğim şey mutlaka dikkatinizi çekecektir.

Kemal Belgin'in sağlık durumu iyi değil muhtemelen, Alzheimer başlangıcı olabilir ciddi anlamda. Programın içerisinde defalarca kez alakasız konudan tamamen bağımsız şeyler söyledi, Abdüş için söyledikleri zaten saçmalık da bir başka örnek verecek olursam bir tartışma üzerine geçen sene bu Gs değil miydi 8 puan önde olup da Başakşehir'e şampiyonluk veren gibi bir söz söyledi yanındakiler de çok üstelemediler geçen sene Başakşehir Trabzonsporla çekişti Kemal abi falan dediler adam sustu tek kelime bile etmedi yanındakiler de dediğim gibi çok uzatmadılar konuyu muhtemelen onlar da farkında bazı şeylerin. Dediğim gibi sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum o yüzden ne dediğine çok takılmamak lazım bence bu saatten sonra da kolay kolay programa çıkmaz diye düşünüyorum.
                      En son Samet Berber tarafından düzenlendi; 26.02.2021, 12:57.

Yorum

• Koruma programından ne haber ?

(UEFA)

Yorum

• trtsporda 86/87de 1-1 biten maçı gösterdi şimdi, baya ezmişiz ama berabere bitmiş. attıkları gol faul, 2 penaltımız verilmemis. şimdi de 88/89daki maçı gösteriyor isteyen izleyebilir.

TA-1012 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trabzonspor zirveye yaklastıkca bu tur medya uzerınden yapılan saldırıların artması her zaman olmustur ama bu sefer saglam koyan taraf bız olacagız ınsallah.
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• #TRTGereğiniYap destek verelim arkadaslar.Muhabir bozuntusu Yagız Sabuncuoglu ile ilgili geregi yapılsın
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Süper Lig 26.Hafta | Trabzonspor - Fenerbahçe | 28.02.2020 Pazar 19.00

Yağız her ne kadar geçtiğimiz sene göreve başlamış olsa da TRT’nin gözde muhabirlerinden. Dolayısıyla kolay kolay işine son verilmez en fazla uyarı cezası alır. Burada asıl tepkiyi göstermesi gereken Barış Yurduseven ama o FB’lilere şirin gözükmek için Yağız’ı övmeye devam etsin. Tribünden gelen insanları kulüp muhabiri yaparsanız daha böyle çok olayla karşılaşırsınız. Bu konuda NTV Spor her ne kadar zamanında patronundan ve Rıdvan Dilmen’den dolayı FB destekli bir kanal olsa da uyguladıkları rotasyonlu muhabir sistemini iyi oturtmuştu. Örneğin FB’li Özgür Buzbaş’ı GS muhabiri yapmışlardı. Ya da BJK’li Övünç Özdem’i. Zaten geçmiş yıllarda da spor medyasında bu sistem işliyordu. Ama son dönemde muhabirler iyice amigoya dönüştü. Basın toplantılarında kulüp başkanına başkanım diyerek alkış tutmaları normal şartlarda büyük rezillik...

Edit: Tahmin ettiğim gibi özür dilettiler ve konuyu kapattılar. Bu mesleğe adım atmadan önce taraftarlık duygusuyla atmışmış. Zaten kimse muhabirken böyle bir şey yapacak kadar kafayı sıyırmaz...
                                En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 26.02.2021, 14:41.
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X