Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gol yemezsek oyle yada boyle atariz diye dusunuyorum
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Renkdaşlar orjinal bir fikrim var. Kulüple iletişimi olan arkadaşlar iletebilirseniz sevinirim. Fener maçında gol attığımız zaman pandemi gol sevinci yapalım. Böyle koşup oyuncularımız birbirlerine sarılmadan sarılır gibi yapsınlar. Dünya medyasında bu gol sevinci haber olacaktır.

Yorum

• Ligin en efektif oyun gücüne sahip Beşiktaş, oyuna direnç göstermek ve kendimizi kanıtlamak adına en büyük sınavımızdı ve o sınavı geçtik hem de bunu yaparken skor anlamında geriden geldik. Şimdi diğer bir sınav ligin en derinlikli kadrosuna karşı fakat Fenerbahçe de Beşiktaş'ın oyun kalitesinin yarısına sahip değil. Her yeni maçta bambaşka hikâyeler yazıyoruz gerçekten, bu kulübün bu anlamda çok değişik bir aurası var. Son 3 sezondur kulübün normal koşullarla geçirdiği bir tane sezon yok.

Güçlü oyuna karşı deplasmanda galip geldik ve şimdi içerde ligin en geniş kadrosuna karşı daha zayıf bir oyunu test edeceğiz. Öte yandan biz o güçlü oyuna sahip Beşiktaş'ı yenerken Beşiktaş büyük maçları o ana kadar süpürüp geçmişti adeta ancak Fenerbahçe'nin derbi karnesi bunun çok aşağısında. Galatasaray'a karşı 2 maçta 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar, Beşiktaş'a iç sahada 3-4 kaybettiler ve Başakşehir maçını da ciddi bir hakem hatası zinciriyle kazandılar.

Ancak her şeye rağmen karşımızdaki takım deplasmanda en çok puan toplayan takım. Virüslü oyuncularımızın da iyileşmesi ve umuyorum daha fazla virüslü oyuncu çıkmaması durumunda, her maçı bir satranç turnuvası inceliğiyle işleyen hocamızın yine çok iyi hazırlandığı bir karşılaşma olacaktır. Bu açıdan uzun yıllar sonra gerçekten zihnen önde başlıyoruz bu tür müsabakalara. Abdullah Hoca'nın rakibinin ve kendinin artılarını muazzam analiz ediyor olması, maç önü hazırlıklarıyla rakibin hücum gücünü iyi absorbe ediyor olması ve maç içi gidişata devamlı olarak pozitif tepki veriyor olması kesinlikle büyük artı yazıyor hanemize.

Erol Bulut şu an ligdeki 4 elit takım arasında maç içi kararları en zayıf kalan teknik direktör. Beşiktaş'a karşı 3-4 kaybettikleri karşılaşmada Sergen Yalçın 10 kişi geride beklerken Fenerbahçe'nin geniş alana çıkmasını iyice bekleyip oyuna Nkoudou'yu atmış ve anında sonuç almıştı. Öte yandan son Galatasaray mağlubiyetlerinde Galatasaray'ın oyundan ciddi anlamda düştüğü ve orta sahayı teslim ettiği ilk yarının 20 dakikası ve ikinci yarının 15 dakikalık bölümünde asla çözüm üretemedi. Yine Hatayspor maçında galip gelmelerine rağmen son 20 dakikada orta sahalarının dirençleri Gustavo'nun yokluğunda düşmeye devam ederken oyuna anlam veremediğim bir şekilde 1 santrafor ve 2 ofansif gücü yüksek orta saha sokarak oyunun tamamen alanlarına yığılmasına müsaade etti, Altay'ın hakikaten sıra dışı kurtarışlarına bıraktı kendisini. Erol Bulut'un çözüm üretmek adına ligde tek pozitif maçı bize karşı 3-1 kazandıkları mücadelede ikinci yarıya Cisse ile başlamasıydı ki o dönem yaşadıklarımız herkesin malumu.

Birkaç konuyu teraziye koyduğumuz zaman, son tahlilde Fenerbahçe'nin deplasman karnesini ve kadro genişliğini teknik direktörümüzün pozitif katkısı ve oyuncularımızın yine oldukça yüksek özverisiyle eşitleyebiliriz ve belki öne bile geçebiliriz. Maçın detaylarına gelecek olursak, Osayi'nin gelişinden sonra bir koridorda Valencia diğer koridorda ise Osayi'nin akan oyun etkinliğiyle topu rakibine bırakan ancak bundan geçiş hücumlarında pozitif fakat savunma duruşundan negatif sonuçlar alan bir Fenerbahçe gördük/görüyoruz. Erol Bulut'un iki koridor oyuncusu geçiş hücumlarına yatkın olsa da kurgulanan orta saha yapısı (Mesut, İrfan Can, Sosa) oldukça topa hakim olmaya yatkın bir orta saha yapısı. Bekleri de Nazım ve Caner,Novak gibi ofansif aksiyonlara katkı sunabilecek bekler. Ancak Fenerbahçe'nin bu noktada hem teknik direktörünün kafasındaki oyun planı hala olgunlaşmamış gibi hem de bir kadro mühendisliği hatası var gibi. Yüksek ortalarla rakibi tehdit ederek duran toplarda uzun süre etkin olmayı başaran Fenerbahçe oyun kimliğini kanat oyuncuylarıyla değiştirmeye çalışıyor ancak ne oyuncular ne de teknik direktör buna doğru dönüşler yapamadılar. Ciddi manada oyun içindeki bölümlerde oyunu kaybediyorlar ve sallantıya giriyorlar.

Bizdeyse durum oyun anlamında çok daha net. Takımın bazı maçlarda ve bazı bölümlerde çok daha pozitif oynaması mümkünken bunu yapmak yerine sonuca giden yolu tercih ediyoruz. Rakibi özellikle ilk yarılarda ciddi şekilde analiz ediyoruz bence, yani bir boksörün hazırlık evresinde rakibinin açıklarını anlamaya çalışması gibi ilk 10-15 ve son 10-15'te iki üç farklı oyunu tercih ettiğimiz oluyor. Ve bunlar genellikle topa daha fazla sahip olma ve geçiş hücumu denemeleriyle oluyor. Hangisinden sonuç bulup bulamadığımızı veya bulabileceğimizi hoca ve ekibi içerde hızlıca analiz ettikten sonra ikinci yarıya o oyunla çıkılıyor. Genellikle bu anlamda geçiş hücumları işimize yaradı çünkü topa sahip olma oyunları uzun alışkanlıklar istiyorlar. Fenerbahçe'nin bu maçta ilk bölümde topu bırakması demek ilk yarının beraberliğe kesin olarak dönmesi anlamına gelir çünkü risk almayan oyun yapımız Fenerbahçe'nin üstüne giderek kendi savunma bloğundan açık vermeyi isteyecek bir yapı değil. Fenerbahçe'deki o oyun krizi dolayısıyla bir zaman sonra topu almayı isteyeceklerini düşünüyorum, işte o anlarda Beşiktaş karşısında yaptıkları gibi üstümüze gelerek arkada genişlemeyi ve takım boyunu uzatmayı tercih ederse Fenerbahçe, biz kesin olarak 1 ya da daha fazla golle maçı koparırız.

Fenerbahçe'nin kenardan gelebilecek oyuncuları da çok yüksek oranda ofansif oyuna hitap eden oyuncular olduğu için 60-90+ arası geçiş hücumlarımıza sert bir değişiklikle önlem almaları mümkün olmaz. Ancak her türlü sonuca rağmen takımın üzerinde baskı hissetmemesi gerekiyor. Maçlar kazanılır, kaybedilir... Biz bu sezon rüştümüzü ispatlamaya devam ediyoruz.
        En son B61 tarafından düzenlendi; 20.02.2021, 13:31.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Göztepe şikebahçeye çelme takabilecek güçte

Hakemler umarım bir adilik yapmazlar

Malumunuz haftaya bize gelecekler.

Tek korkum, şımarık yalı çocuğunun medya ve siyaset yakınlığı ile tff ve hakemleri etkilemeye çalışması

Jahoviç atar inşallah

Olası puan kaybında Trabzon'da iyice gardları düşecektir.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Avci stili defansif ağırlıklı sabırlı oynayıp maçı rahat alırız

Yorum

• Dün tv de gördügüm şey yine sinirlerimi bozdu. Havalimanında yine herkez gidip futbolcularla maskesiz şekilde yanak yanaga resim çekiliyor. Yönetim bu duruma acilen el atmalı. Futbolculara resim çekinme yasağı getirilimeli. Büyük ihtimal takımın yarısı bu yüzden positivtir.

Yorum

• Kalecilerinin soluna şut. Kalecilerinin soluna şut.Kalecilerinin soluna şut.Kalecilerinin soluna şut.
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Şaka Maka bu maçı da atlatırsak GS maci hariç kalan maçlarda kâfir ustunde favoriyiz.
                  Bu maçı alirsak ve beklenmedik puan kayiplari yapmazsak rüyalarınızı süsleyen enteresan bir hikayeye şahitlik edebiliriz.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şaka Maka bu maçı da atlatırsak GS maci hariç kalan maçlarda kâfir ustunde favoriyiz.
                    Bu maçı alirsak ve beklenmedik puan kayiplari yapmazsak rüyalarınızı süsleyen enteresan bir hikayeye şahitlik edebiliriz.
                    Bu hafta

Alanya-GS

ve

FB-Göztepe

maçlarının en az birinden Bizans takımları aleyhine puan kaybı bekliyorum.

İkisi de puan kaybederse tadından yenmez.

Şikebahçe maçını kazanırsak GS maçına kadar zirvede kendimizi görebiliriz.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kirsehirli_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün tv de gördügüm şey yine sinirlerimi bozdu. Havalimanında yine herkez gidip futbolcularla maskesiz şekilde yanak yanaga resim çekiliyor. Yönetim bu duruma acilen el atmalı. Futbolculara resim çekinme yasağı getirilimeli. Büyük ihtimal takımın yarısı bu yüzden positivtir.
                      Futbolcuların gol sonrası sarılarak sevinmeleri de virüsün iştahını kabartıyor.

Dediğinize ilave olarak bu da yasaklanmalı bizim takımda
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bu maça uğurcan da erce de yetişemeyebilir.
                        ardanın yetişme ihtimali var.
                        Sizce kağan mı oynar arda mı?

Yorum

• Klasik karşılaştırmaları yapalım.

Uğurcan - Altay
                          Kamil - Nazım
                          Edgar. - Serdar
                          Hugo. - Szalai
                          Marlon. - Caner
                          Berat. - Sosa
                          Flavio. - Ozan
                          Bakas. - Mesut
                          Ekuban. - Valencia
                          Nwaka. - Pelkas
                          Djanini. - Thiam
                          Yusuf s. - Osayi
                          Afobe. - Samatta
                          Yunus. - Ferdi
                          Parmak. - mert hakan
                          Baker. - irfan

Yorum

• Fenerbahce oyun oynamadan kazanmak isteidgi maclarda topu rakibe verip saglam defansif kurguyla oynuyor ve rakibin hatalarindan faydalanip gol atmaa calisiyor ve bunu da genelde basariyor. buna en güzel örnek ise alanya maci. galatasaray karsisinda da benzer bir oyun oynamya calistilar ancak bunu basaramadilar. bize karsi fenerbahcenin trabzonda uyguladigi taktikler hocalar degisse de ayni! Bizi bekleyecekler, ve topu bize birakacaklar. kontra ataklarla da gol bulmaya calisacaklar. sayet tersi bir taktikle yani topa sahip olup bize baski kurmaya calisirlarsa bizim isimize gelecek bir oyun ortaya cikar.
                            sayet covidli oyuncularimiz dönerse ki dönmesini diliyorum o zaman oyunun sonucunun bize dönecegini düsünüyorum.
                            ileride samedo, waka, ekuban onlara zor anlar yasatacaktir. siz bakmayin yeni aldiklari defansif oyuncuya yapilan olumlu elestirilere. defansif olarak sürekli sallantida olan,her an hata yapabilecek yapiya sahip bir defans var fenerbahcede. özellikle kanatlarinda oynayan caner ve bizden giden novak, hangisi oynarsa oynasin bizim hucum oyuncularina karsi cok sans vermiyorum bunlara. bir tek nazim karakter gösterebilen ,mücadele eden oyuncu ancak o da cok büyük oynamiyor. ortasahada gustavo baski yediginde hata yapabilecek bir oyuncu. özellikle pres yaparak onlarin ortasahasini sindirebilir ve baskimizi hissetirebiliriz.

ben baker baksatasa,berat ile baslayacagimizi düsünüyorum. baker yerine flavio ile de baslarsak bir sorun cikmaz ancak iki oyuncunun artilari ve eksileri birbirinden farkli. yani biri digerinin alternatifi degil. en güzeli ikisinin de sahada olmasi olurdu ancak o zaman hucum oyunu oynayan bir oyuncumuzdan feragat etmek gerekecek. bu anlamda aklima su siralar form durumu cok yüksek olmayan ekubanin yedege cekilmesi, bakerin öne atilip ortasaha kurgusuun berat önlerinde bakasetas flavio ile sekillendirilesi gerekiyor ancak simdiye kadar böyle hic oynamadik. Hocanin da böyle bir oyun oynamak gibi bir düsüncesi oldugunu zannetmiyorum. böyle bir kadro 4-1-2-1-2 sisteminde merkez golcu olmadan oynamak demek ve biz zaten merkez santraforsuz oynuyoruz. mantik olarak yanlis degil anak oygulamada sorun cikar mi bilemiyorum. flavio zaten cezasahasina kosu yapan, oralarda kendni gösterebilen bir oyuncu, bunun yanisira bakasetas da o bölgeleri kullaniyor ve wakanin da kanadinda topla oynamayi sevdigini düsünürsek geriye samedonun wakanin kanadinda yaptiginin aynisini kendi kanadinda yapmasini ve extra olarak ta diger kanattan ataklarimizda cezasahasinda merkez golcü rolüne soyunmasini beklemek gerekiyor.kalabalik ortasaha ile özellikle hucumda kaybedilen toplarda berat önemli bir rol üstlenecek ve flaivionun dinamizmi ile de hucumda ortasaha üstünlügünü ele gecirmis oluruz. ayni seklde kalabalik ortasaha top rakipte iken önde basabilir, özellile gustavo ve sosaya baski kurarak oyunun onlar tarafindan yönlendirilmesinin önüne gecilebilir.edgar hizli bir oyuncu oldugundan dolayi da onlarin kontra ataklarinda, birebirlerde rakip takimin avantajli olasi önlenebilir.
                            umarim marlon ve baker macta oynarlar. sayet yetisemezlerse ben kamil ahmet ve hüseyinin kanatlarda oynamasinin defansif acidan faydali oalcagini düsünüyorum. ve en önemli nokta ise ugurcanin kalede durmasi. ugurcanin kalede olmasi tüm takimin direncini ve güvenini bir kac derece yukari cekiyor.

Yorum

• Gustavo yetişmez umarım.

Genel olarak ivme yakalayan taraf biziz.

Fener de kazanıyor ama takım olma konusunda ciddi sıkıntıları var.

Covid'e başka kurban vermez ve tam kadro çıkarsak kaybetmeyiz diye düşünüyorum.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• 3, 4 hafta önceye kadar bizi görmeyen ya da görmek istemeyenler, özellikle beyaz tvde ki şaklabanlar, takımımız galibiyetleri sıraladıkça gözlerine soka soka Trabzonspor ve Avcı gerçeğini göstermeye devam edeceklerdir, bundan hiç şüphem yok. Takım ve Avcı öyle güven veriyor ki ne olursa olsun "maçı ben kazanacağım" diyor adeta. En son bu hissi 2010-2011 sezonunda yaşamıştım ve bu yüzden takıma ve Abdullah hocaya minnettarım, yaptıkları cidden takdire şayan. Türkiye liginde dönen dümenleri bilmesem şampiyonluk neden olmasın derdim ama bu düzen öyle bir düzen ki, kelimeler maalesef kifayetsiz kalıyor. Trabzonsporlu olduğuma tekrar tekrar şükrediyor, takıma ve Abdullah hocama şükranlarımı sunuyor, şikebahçeyide, hangi şartlarda olursa olsun, Medical Parka gömeceğini düşünüyorum
                                En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 20.02.2021, 15:11.
                                Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X