Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz iyi bir savunma takımı değiliz. Az gol yememizin sebebi hocanın takımın kusurlarını örten bir oyun oynatması. Yoksa topun arkasına harika geçen, herkesin çok disiplinli şekilde geri gelip alanını savunduğu bir takım değiliz.

Djaniny, Ekuban, Nwakaeme ile iyi savunma yapmak imkânsız zaten. Çok top kaybediyorlar. Son maçlarda bir orta saha eksiltip Bakasetas'ı ekledik.

Maharetimiz sabırlı oynamakta. Hocanın maç konuşmaları tesadüf değil. Duyguları karıştırmayın demesi çok önemli. Ben Abdullah Avcı'nın gelmesi isteyen onu seven biriyim. Kazandığımız 7 maçta da çok sinirlendim. Futbolcu olsam hata yapardım. Sadece taraftar olduğum için değil. O oyunun gerektirdiği sabrı göstermeyip duygularımı oyuna yansıtacağım için.

Bu maç geriden çıkarken yapacağımız paslarda bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. Tempoyu artırmıyoruz mesela. Takım o düzeyde değil daha. Kaptırınca hızla geri dönecek oyun disiplinimiz de tempomuz da yok. Son maçta öndeyken bile pres yaptık ilk defa. Herkes beğendi mesela. Yavaş yavaş gelişiyoruz.

Maç sonucu için ligin dinamikleri hariç endişem yok. O da bizim sürekli yenerek gelmemiz ve fbnin lige tutunma maçı olmasıyla alakalı. İnşallah onların hocasına inanmadığı takımın ligden kopma maçı olacak. Ersun denen teknik direktörde olduğu gibi.
    Sıkıcı bir maç olacak gibi.

Fb’nin de saldıracağını düşünmüyorum.

İki takımda kontrollü oynayacaktır ki biz her maçı öyle oynuyoruz.

Klasik olacak ama orta sahada kim sağlam durursa bir adım öne geçer.

Bizim en büyük avantajımız Abdullah Avcı.

Futbolcular belli ki çok güveniyorlar kendisine.

O yüzden de verdiği taktiğe, göreve harfi harfine uyuyor ve ellerinden geleni yapıyorlar.

Bu çok büyük avantaj bizim adımıza.

O yüzden de kolay yenilecek bir takım değiliz gibi geliyor bana.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Bizim rakibe göre en büyük avantajımız hocamızın oyuncu grubuna kendini kabul ettirmesi. Futbolcular Abdullah hocanın kendilerine birşeyler kattığını biliyor,onun verdiği bilgiler doğrultusunda başarılı olacaklarına inanıyor. Rakipte ise tam tersi bir durum var hocasına inanmayan karmakarışık bir takım var. Ben zor olacağını ama yine de son haftaların bizim açımızdan standart tarifesi olan 1-0 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum çünkü hücum taktiği olmayan bir Fenerbahçe’nin bize gol atmasını çok zor görüyorum.

Yorum

• İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sende edep olsa yazdığın mesajı yazmazsın. Neredeyse 20 yaş büyüğüne.
        Evet o dediğinden
        En son only ts tarafından düzenlendi; 23.02.2021, 02:08.
        u will need justice at the end..

Yorum

• Fenerbahçe için ölüm kalım maçı.. Hiç de tahmin ettiğimiz kadar kolay bir maç değil..

Yorum

• Fenerbahçe fikstürü, iddaa maçları sonuçları, Fenerbahçe maç istatistikleri, Fenerbahçe futbolcu kadrosu, Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe transfer haberleri.

fb 6 maçta 4 mağlubiyet alıp kırılma maçında başakşehirle oynadı,ve hakem başakşehiri doğradı maçta,erol un kovulması konuşuluyordu o dönemde

hakem müdahalesiyle bir seri başlattılar,eğer hakemler o maçta müdahil olmasalardı fb orta sıralarda hedefsiz kalacaktı(buda reyting para kaybı demekti)

aynı olmasada benzer bir tablo var ,fb son 3 maçında 2 mağlubiyet aldı,gene kırılma maçlarından biri,hakeme dikkat etmek lazım
            En son jairzinho tarafından düzenlendi; 23.02.2021, 03:01.
            TEKKEBALL

Yorum

• zor maç. umarim takım yine sabırlı bir şekilde fenerin tuzağa düşmesini bekler . çünkü cuma ve cumartesi gs ve bjk maçlarını kazanırlarsa fenerbahçe trabzona çok büyük bir stresle gelecek
              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Sabır, sabır, sabır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  En sevmediğim durum medya, forum, Herkes bizi favori gösteriyor... Engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ne zaman bu denli favari olsak o maçta bir şeyler ters gider ya hayırlısı
                  .
                  benimde hosuma hic gitmiyor, ama gecen sezonda biz her zaman favori gösteriyordu.
                  Sonuc 3-G 1-B

Yorum

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beraberlik Gs ye yarar Kazanacağız başka yolu yok.
                    Kazanırsak ...sen çok büyük yorumcusun ..ve futbol öngörün gerçekten çok iyi ...diye 5 sefer tekrarlayacağım..

tersi olursa o üzüntüyle sen bunları bana yazabilecekmisin....
                    baştan söyliyim..bahane kabul etmem..yok hakemdi..yok oyuncumuzun ayağı takıldı..yok hoca şöyle hatalydı..
                    çünkü biz bu ihtimalleri düşünerek yazıyoruz...
                    VARMISIN..benim için iddia bu..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Şunu da bu sayfaya not olarak bırakmak istiyorum.
                      Şimdi şikebahçeden nefret ediyoruz yenmek istiyoruz falan filan derken... galatasaraylı saman altından su yürüten kavşaklar da seviniyor tabi.
                      ama en az şikebahçe kadar sizden de nefret ediyoruz.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Waka bu maçı alsın Yattara'dan iyi diyeceğim.
                        yattara ts de ki ilk üç sezonunda

20 gol 41 asist = 61 gole direk katkı

Nwakame ilk üç sezonunda (bu sezon daha bitmedi.)

28 gol 24 asist = 52 gole direk katkı

Yorum

• fenerin deplasman fikstürü biz -konya- bjk

bjk maçından sonra Erol kovulur. Ha buradan çıkarlarsa zaten pasta bu sene bunlara ayrılmıştır.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Pozitif cıkan genc oyuncu kimmis

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kazanırsak ...sen çok büyük yorumcusun ..ve futbol öngörün gerçekten çok iyi ...diye 5 sefer tekrarlayacağım..

tersi olursa o üzüntüyle sen bunları bana yazabilecekmisin....
                              baştan söyliyim..bahane kabul etmem..yok hakemdi..yok oyuncumuzun ayağı takıldı..yok hoca şöyle hatalydı..
                              çünkü biz bu ihtimalleri düşünerek yazıyoruz...
                              VARMISIN..benim için iddia bu..
                              Kazanacağız başka yolu yok derken, Kazanmamız lazım demek istedim beraberlik bize fayda sağlamaz GS ye sağlar.
                              Yani bir öngörüde bulunmadım.

Yorum

• Fenerde ortalik karisik. Bu maci alip onlari yaristan koparmaliyiz.
                                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                                8.KUŞATMA

Yorum

Yükleniyor...
                                X