Hüseyin Çimşir den sonra nasıl da sıraya girmişlerdi hunter ı bize yamamak için. Bizden zerre haz etmeyen şakşakçı medya nasıl da düşünür olmuş bizi farkında mısınız! 2 ay önce yapamadıklarını şimdi başardılar demek. Disiplinli imiş sistemi varmış çok başarılı olacakmış. Kardeş o iş yürekte olacak, değilse herşey hikaye. Abdullah Avcının yüreğinde de Trabzonspor sevgisi olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum. Hatta tersine pek hazzettiğini de sanmıyorum bizden. Ama sistemin adamı, bir şekilde birilerine yamanmalıydı, BJK nın da maaş yükü kaldırılmalıydı, mükemmel aday Trabzonspor. Üstelik parasızlıktan kıvranırken 3 yıllık sözleşme ile yine bi ton para havaya saçılacak. Avcı ile ligin sempatik takımı olarak lige renk katmaya devam ederiz artık. Bu camianın midesizliği beni her seferinde hayretlere düşürüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Katılmıyorum. Katilmiyorum. Gerekli kalitemiz de yoktu. Adama sucu yik. Olmaz. Herkes suclu. Denizli Antep gayet iyiydik. Bu isler bir anda olmaz. Sadece katılmıyorum. Konu uzamasin sadece gecmiste kaldi.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam yapma gözünü seveyim. adam beşiktaş maçı da dahil istisnasız tüm maçları katletti. hocam denizli maçını hatırla. yav geçen maç takımın orta sahası ruhunu teslim etmiş, biri sakatlanıp çıkıyor adam oyuna forvet alıyor. derin koşu falan nerede hocam. bana 7 haftada organize şekilde attığımız tek golü söyler misin? rakip defans oyuncusunun götüne çarpan toplarla gol attık. newton uganda liginde amatör takım bile çalıştıramayacak bundan sonra. gör de bak
Bu arada gecen sene samplugu kaybetmemizin sebebi, fb macinda rotasyon yapmamamizdir. Bir de guilhermenin sacma kirmizisi hakem kararlari yikti.
Yorum
-
Merhaba Semih kardeşimİlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda bazı insanlar var Trabzonlu olan her şeye düşman. Evet bu şehirde pislik insan çok lakin durduk yere hocaya ne diye mesnetsiz iftiralar atıyorsunuz anlamış değilim geçen hafta stoperinde Tarkan Serbest oynayan takıma karşı Nwakaeme'siz hücum yapamadın ama ligin en iyi oynuyor denilen takımına pozisyon vermedin. Hem de net pozisyonlar buldun oyun planı da tutmuştu adamın. Hocayı tebrik edin ahlaksızca saldıracağınıza.
Sizi yaptığınız yapıcı yorumlar, kullandığınız dil ve seçtiğiniz kelimeler yüzünden tebrik ederim.
Sizin gibi insani ve vicdani yorum yapan çok az taraftarımız var forumda
Teşekkür ederim kardeşim
Toplum olarak merhamet, vicdan, empati ve hoşgörüyü benliğimizin ardına koymaya başladık hayatın her alanında2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Alanya macinda ki ömüre kirmizilik taban da var hakemine baktim. Abdulkadir Bitigen. Samplugun en kritik maclari bunlara yonettirildi. Cumeyt Ali yonetseydi. Yonetim izledi. Ah gecmis ah.
Bitigen. Rezil hakemsin. Isteyerek mi istemeyerek mi? Kafami kurcaliyor.
Yorum
-
işini yapsın yeter. damat almıyoruz. kulüpte herkes trabzonspor için ölüyor, bi avcı mı sevmiyor kulübü. sevmesi de şart değil. işini adam gibi yapsın yeterİlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin Çimşir den sonra nasıl da sıraya girmişlerdi hunter ı bize yamamak için. Bizden zerre haz etmeyen şakşakçı medya nasıl da düşünür olmuş bizi farkında mısınız! 2 ay önce yapamadıklarını şimdi başardılar demek. Disiplinli imiş sistemi varmış çok başarılı olacakmış. Kardeş o iş yürekte olacak, değilse herşey hikaye. Abdullah Avcının yüreğinde de Trabzonspor sevgisi olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum. Hatta tersine pek hazzettiğini de sanmıyorum bizden. Ama sistemin adamı, bir şekilde birilerine yamanmalıydı, BJK nın da maaş yükü kaldırılmalıydı, mükemmel aday Trabzonspor. Üstelik parasızlıktan kıvranırken 3 yıllık sözleşme ile yine bi ton para havaya saçılacak. Avcı ile ligin sempatik takımı olarak lige renk katmaya devam ederiz artık. Bu camianın midesizliği beni her seferinde hayretlere düşürüyor.
Yorum
-
8 puan fark 11 degil 3 mac arka arkaya alsak yine kafaya oynariz ikinci yaridaki transfer herseyi belirlerİlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNewton ile sezonu kaybettik.
Milli maçtan sonra bizim için lig yeniden başlayacak.
Ziya DOĞAN döneminde elde edilen 11 maç üst üste kazanma alışkanlığını yakalayabilirsek 11 puanlık fark erir.
Ne yazık ki ÇİMŞİR ve sonrasında Newton ile kumar oynadı Başkan ve kaybetti.
Umarım Avcı ile tekrar esas kimliğimizi buluruz.
Şikebahçe'ye Kadıköy'de çaktılar ya çok keyifli bir gece
Aklandık diyen embesillere kapak olsun
Yorum
-
Çıldırdım resmen maçı izlerken. O Tzvellas her pozisyon öyle böyle de atmıyor, denize atlar gibi kesiyor kendini yerden. Bir de bizim oyunculara gerçekten faul olan pozisyonlarda hakeme sürekli itiraz, topa müdahale diye el hareketleri yapmalar filan. Nasıl bir soytarı bu adam. Efecan, Bakasetas vs. tiksindim resmen.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanyali futbolcular bile işi çözmüş, sürekli kendilerini yere atıp hakemi yanıltmaya çalışıyorlar. Biz de yüzde yüz faul için hakeme dönüyoruz acaba verecek mi diye.
Ülkede artık top dizin üstünde herhangi bir yere çarptı mı hemen eller havaya kalkıyor hakemi baskı altına alabilmek için. Rakibinin eline çarpmadığını belki de en iyi kendisi görüyor ama yine de el itirazı yapıyor. Nasıl bir iş ahlakları var anlamak mümkün değil. Aynı şekilde kornerler, taçlar kendisinden çıksa bile illa ki eliyle karşıyı işaret edip topa yönelmeler, belki yediririm hakeme diye. Korner kullanırken illa o top korner dairesinin ucuna konacak. İçine koyanı görmedim şimdiye kadar. Kardeşim kazanacağın o üç santim senin orta kaliteni ne kadar etkileyebilir? Üç santime tamah ediyorsan gitme hiç o topun başına. Yan hakem sürekli kontrolde top çizgiye değiyor mu değmiyor mu diye. Daha neler sayarım bunun gibi. Artık mide bulandırmaya başladı. Ne pis bi futbol ahlakına dönüştürdük bu işi.There is no spoon...
Yorum
-
Midesi yerinde olan bir Trabzonsporlunun Abdullah Avcı yı ister misin sorusuna evet diyeceğini düşünmüyorum. Sistemin adamını bize yamamaya uğraştılar ve başardılar. BJK yı da maaş derdinden kurtardılar. Ha işini adam gibi yapar evet kendi çapında yapar. Ligi 5. bitirir çok sevimli sempatik takım olarak lige rengimizi katarız. Avcının olacağı en fazla 2. Ersun Yanal olmak olur fazlası olmaz. Götüreceği milyonlar da yanına kar kalır. Sahi biz batıyorduk değil mi?from BOGAZIÇI
Yorum
-
Midesi yerinde olan bir Trabzonsporlunun Abdullah Avcı yı ister misin sorusuna evet diyeceğini düşünmüyorum. Sistemin adamını bize yamamaya uğraştılar ve başardılar. BJK yı da maaş derdinden kurtardılar. Ha işini adam gibi yapar evet kendi çapında yapar. Ligi 5. bitirir çok sevimli sempatik takım olarak lige rengimizi katarız. Avcının olacağı en fazla 2. Ersun Yanal olmak olur fazlası olmaz. Götüreceği milyonlar da yanına kar kalır. Sahi biz batıyorduk değil mi?İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişini yapsın yeter. damat almıyoruz. kulüpte herkes trabzonspor için ölüyor, bi avcı mı sevmiyor kulübü. sevmesi de şart değil. işini adam gibi yapsın yeterfrom BOGAZIÇI
Yorum
-
riv rive devam,İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMidesi yerinde olan bir Trabzonsporlunun Abdullah Avcı yı ister misin sorusuna evet diyeceğini düşünmüyorum. Sistemin adamını bize yamamaya uğraştılar ve başardılar. BJK yı da maaş derdinden kurtardılar. Ha işini adam gibi yapar evet kendi çapında yapar. Ligi 5. bitirir çok sevimli sempatik takım olarak lige rengimizi katarız. Avcının olacağı en fazla 2. Ersun Yanal olmak olur fazlası olmaz. Götüreceği milyonlar da yanına kar kalır. Sahi biz batıyorduk değil mi?sakin olun...
Yorum
-
17-6İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 puan fark 11 degil 3 mac arka arkaya alsak yine kafaya oynariz ikinci yaridaki transfer herseyi belirler2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Sezon başından beri takımın başında Avcı olsaydı şuan 15 puan civarında olacaktık ve büyük ihtimalle Avcı'ya eleştiri getirilecekti. Avcı'nın kalitesinin anlaşılması için kadro yetersizliğini yetersiz bir teknik direktörün göstermesi Avcı açısından iyi oldu. Uzun vadede kazanan biz olacağız. Avcı'yı sevenlere midesiz diyen arkadaşlar Ünal, Fatih rüyası ile uyuyorlar. Her sene birisi tarafından rezil oluyoruz diğerini sarıyorlar. Önemli değil. Kendini geliştirsinler gelsinler. Çağdaş Atan bile bugün süperligde liderliğe oynayan takımın teknik direktörlüğünü yapıyorken Ünal Fatih Hüseyin vs süper ligde çalıştıracak takım bile bulamıyorlar.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum