Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün altay bayındırın yediği golü uğurcan yemiş olsaydı futbol hayatı bimiş, burada üzerine toprak atılmıştı.

Yorum

• Avcı önümüzdeki 6 maçta 5 galibiyet kesin alır. Hatta 6'da 6 yapması bile çok olası. Milli takım arasında takımı tanıyıp gerekli önlemleri alması yeterlidir.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çıldırdım resmen maçı izlerken. O Tzvellas her pozisyon öyle böyle de atmıyor, denize atlar gibi kesiyor kendini yerden. Bir de bizim oyunculara gerçekten faul olan pozisyonlarda hakeme sürekli itiraz, topa müdahale diye el hareketleri yapmalar filan. Nasıl bir soytarı bu adam. Efecan, Bakasetas vs. tiksindim resmen.

Ülkede artık top dizin üstünde herhangi bir yere çarptı mı hemen eller havaya kalkıyor hakemi baskı altına alabilmek için. Rakibinin eline çarpmadığını belki de en iyi kendisi görüyor ama yine de el itirazı yapıyor. Nasıl bir iş ahlakları var anlamak mümkün değil. Aynı şekilde kornerler, taçlar kendisinden çıksa bile illa ki eliyle karşıyı işaret edip topa yönelmeler, belki yediririm hakeme diye. Korner kullanırken illa o top korner dairesinin ucuna konacak. İçine koyanı görmedim şimdiye kadar. Kardeşim kazanacağın o üç santim senin orta kaliteni ne kadar etkileyebilir? Üç santime tamah ediyorsan gitme hiç o topun başına. Yan hakem sürekli kontrolde top çizgiye değiyor mu değmiyor mu diye. Daha neler sayarım bunun gibi. Artık mide bulandırmaya başladı. Ne pis bi futbol ahlakına dönüştürdük bu işi.
        Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne güzel söylemiş;

Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim.

Ne yazık ki neredeyse her maçta bu iş ahlaksızlığını (karakterle alakalı) çok görüyoruz.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avcı önümüzdeki 6 maçta 5 galibiyet kesin alır. Hatta 6'da 6 yapması bile çok olası. Milli takım arasında takımı tanıyıp gerekli önlemleri alması yeterlidir.
          hocam ben o kadar umutlu değilim. bu takım yaz boyu hiç çalışmamış. transferlerimizin çoğu uzun zamandır top oynamamış adamlar. takımda organizasyon yok, organize attığımız tek gol yok. maça sağ beksiz başlıyoruz, maç bittiğinde sahada 3 tane sağ bek oluyor. inşallah dediğin gibi olur ama nasıl olacak orasını bilmiyorum
          En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 22:56.

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Midesi yerinde olan bir Trabzonsporlunun Abdullah Avcı yı ister misin sorusuna evet diyeceğini düşünmüyorum. Sistemin adamını bize yamamaya uğraştılar ve başardılar. BJK yı da maaş derdinden kurtardılar. Ha işini adam gibi yapar evet kendi çapında yapar. Ligi 5. bitirir çok sevimli sempatik takım olarak lige rengimizi katarız. Avcının olacağı en fazla 2. Ersun Yanal olmak olur fazlası olmaz. Götüreceği milyonlar da yanına kar kalır. Sahi biz batıyorduk değil mi?
            yorum budur. kelimesi kelimesine katılıyorum.

Yorum

• avcı da olsaydı bundan küçük bir tık önde olabilirdik

sistemin şimdilik bizle işi bitti

kendi çocuklarınıda harcamazlar şampiyon olmaya kalkışırsak yaparlar bir şeyler yalnız dikkatten kaçan küçük bir değişim var bizim hakkımızı çok da yiyemezler bundan sonra

ama içerisi başkanı indirmeden soğumayacak gibi yerel basın ve bazı guruplar olarak

ya da başka bişiler gerekiyor
              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
              RİLKE

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çıldırdım resmen maçı izlerken. O Tzvellas her pozisyon öyle böyle de atmıyor, denize atlar gibi kesiyor kendini yerden. Bir de bizim oyunculara gerçekten faul olan pozisyonlarda hakeme sürekli itiraz, topa müdahale diye el hareketleri yapmalar filan. Nasıl bir soytarı bu adam. Efecan, Bakasetas vs. tiksindim resmen.

Ülkede artık top dizin üstünde herhangi bir yere çarptı mı hemen eller havaya kalkıyor hakemi baskı altına alabilmek için. Rakibinin eline çarpmadığını belki de en iyi kendisi görüyor ama yine de el itirazı yapıyor. Nasıl bir iş ahlakları var anlamak mümkün değil. Aynı şekilde kornerler, taçlar kendisinden çıksa bile illa ki eliyle karşıyı işaret edip topa yönelmeler, belki yediririm hakeme diye. Korner kullanırken illa o top korner dairesinin ucuna konacak. İçine koyanı görmedim şimdiye kadar. Kardeşim kazanacağın o üç santim senin orta kaliteni ne kadar etkileyebilir? Üç santime tamah ediyorsan gitme hiç o topun başına. Yan hakem sürekli kontrolde top çizgiye değiyor mu değmiyor mu diye. Daha neler sayarım bunun gibi. Artık mide bulandırmaya başladı. Ne pis bi futbol ahlakına dönüştürdük bu işi.
                Önünü almadikça iyice rezil bir duruma geldi, 1 puan için yapmadıklari şey yok futbolcuların. Herkes de işine bakıyor kimsenin rahatsız olduğu, alışmışlar.

Yorum

• Avcı'nın sistemin adamı diye eleştirileceği son şehir Trabzondur.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hocam ben o kadar umutlu değilim. bu takım yaz boyu hiç çalışmamış. transferlerimizin çoğu uzun zamandır top oynamamış adamlar. takımda organizasyon yok, organize attığımız tek gol yok. maça sağ beksiz başlıyoruz, maç bittiğinde sahada 3 tane sağ bek oluyor. inşallah dediğin gibi olur ama nasıl olacak orasını bilmiyorum
                    Önümüzdeki 6 maç kolay maçlar. 6'da 6 yapacak Avcı. Yapmazsa sezon komple çöp olur. Ben 6'da 6 yaparak Galatasaray ile oynayacağımıza neredeyse eminim. Avcı bu 6 maçtan 4 galibiyet altında alırsa başarısızdır. Ben 5 tanesini kesin alır gözüyle bakıyorum. Avcı bu ligin tilkisi hocadır.

Erzurum, Ankaragücü ile oynuyoruz. Sonra Sivasspor ile evimizde oynayacağız. Daha sonra Kayserispor Rizespor ve Hatayspor ile oynayacağız. Bir tek Sivasspor maçı zor fakat onların Avrupa mücadelesi var. 6'da 6 gelecek rahat olun. En kötü 6-5. Yoksa biz zirveye tırmanamayız.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yorum budur. kelimesi kelimesine katılıyorum.
                      Aynenn renktaş bu yorum alkışlanır ������
                      Bunu dışarıdan bizler sıradan insanlar görebiliyoruz da yönetimdekiler. Uyuyormu arkadaş ya. ����

Yorum

• 6'da 6 yaparsa Avcı tahmini olarak liderle puan farkını minimuma indirebiliriz.

Fenerbahçe Alanya Beşiktaş ve Başakşehir bu 6 haftalık süre zarfında birbirleri ile dönüşümlü oynayacak.

Fenerbahçe ile puan farkını 4 bandına düşürürürüz.

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Midesi yerinde olan bir Trabzonsporlunun Abdullah Avcı yı ister misin sorusuna evet diyeceğini düşünmüyorum. Sistemin adamını bize yamamaya uğraştılar ve başardılar. BJK yı da maaş derdinden kurtardılar. Ha işini adam gibi yapar evet kendi çapında yapar. Ligi 5. bitirir çok sevimli sempatik takım olarak lige rengimizi katarız. Avcının olacağı en fazla 2. Ersun Yanal olmak olur fazlası olmaz. Götüreceği milyonlar da yanına kar kalır. Sahi biz batıyorduk değil mi?
                          sıkma canını, sistemin adamı, sistemin şehrinde başanılı olur.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            6'da 6 yaparsa Avcı tahmini olarak liderle puan farkını minimuma indirebiliriz.

Fenerbahçe Alanya Beşiktaş ve Başakşehir bu 6 haftalık süre zarfında birbirleri ile dönüşümlü oynayacak.

Fenerbahçe ile puan farkını 4 bandına düşürürürüz.
                            Ilk maçta mehmet ozdilek'li erzurum 1 puanı alır gider.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ilk maçta mehmet ozdilek'li erzurum 1 puanı alır gider.
                              Erzurum Ankaragücü Kayserispor Rizespor maçlarından puan kaybı ihtimali görmüyorum. Avcı Beşiktaş'ta bu sendelense bile yinede bu tarz serileri hem Başakşehir Hem Beşiktaş'ta yaptı. Beşiktaş'ta geçen sezon Sergen gelmeden önce 8 maçlık seri yapmıştı. Yine benzer bir fikstür ile birlikte. Daha sonra takım komple dağılmıştı. Başakşehiri saymıyorum bile bu tarz maçları neredeyse kayıpsız oynuyordu Başakşehir. Avcı'ya güvenim sonsuz benim. 6'da 6 gelecektir.

Yorum

• Futbolla ilgili en damar analizimiz: ikinci barış memiş vakası, ikinci ersun yanal olur. sonrası mavi ekran

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim