İlk olarak karabela tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak cihayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yanda ligin en formda takimi, diger yanda hocasiz, yeni futbolcu dolu, ne oynadigi belli olmayan ve ustune ustluk dunyanin en karamsar ve takimini yerden yere seyircisine sahip takimi. 4 yeriz, 5 yeriz, coplukler sahada diye takimina olan inanci en ust duzeyde olan taraftarin takimi sahada galibiyeti kacirdi. Simdi de diger takim sahaya oyununu yansitamadi, kotu gunundeydi falan... Demek ki bu Trabzonspor'un olusu bu Anadolu takimlarinin alayini elinden tutar gezdirir. O yuzden kendi takimina kume mume muhabbeti yapmak ayip oluyor. 55 yasindayim bu yasima kadar hem febenin, hem bejekenin, hem de gesenin kume dusmeye yakinligi olayini gordum ama hic bir zaman bizim ciddi anlamda oyle bir sikintimiz oldugunu hatirlamiyorum. En fazla alt siralara dustuk ve bize hamsi kumeye diye bagirttik karsi takim taraftarlarini. Hos bize oyle bagiran taraftarlarin takimlari simdi hangi alt liglerde at kosturuyor bilmiyorum...
Yorum
-
Trabzonluysa oynarİlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlarda mantık aramayacaksın.Sadece adamcılık yapmayı iyi bilirler.Başka bir numaraları yok
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İşte Yorum budur. Sen buyuk takımsın. Karşındaki takım bocalıyor. Kınalı yerine baker ile güçlensek maçı bende inanıyorum alırdıkİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaka'ya gerek yok Baker bile alsa oyun bizdeydi. Orta sahayı alsaydık golü de bulurduk. Adam Hosseini'yi alıyor, sanki 1-0 öndeyiz.
Waka yı alsak eminim daha pozisyona girerdik
Kafada kazanacaksın. Bizim teknik ekip 1 puan almaya oynadı.13 Vitor Hugo
Yorum
-
İhsan hoca ediden iyidir en azından takım mucadele etti tabiki bu takımın hocası olamaz hemen bir hoca bulup devre arasına kadar toplayabildigimiz kadar puan almalıyız devre arasında da isterse limit aşılsın bu çöplerin tamamını yollayıp FUTBOLCU ALMALIYIZ.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
3-5 attı mı Alanyaspor? Ben kibirli olmadığım için. Yok Trabzonspor ruhuymuş yok biz en büyüğüz diye romantik düşünmek zorunda değilim. Geçen yıl buralarda yazdık. %35 topla oynama ile büyük maçlarda es kaza puan alıp. Müthiş oynuyoruz bu takımı şampiyon yapmazlar triplerine girdiniz. Bugün takım %35 topla oynama oranına sahip. Ne değişti?İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParalel evrende nasıl oynuyoruz? Sen hariç herkes rezil oynadığımızı düşünüyor.Skor taraftarı değiliz.Leş gibi ve korkak oynuyoruzEn son kudu_89 tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 18:09.
Yorum
-
Abdulkadir omur kotu takimda kotu oynar iyi takimda iyi.
Pasör oyuncu ve ileride ver kac yapabilecegi arkadaslari olmali.
Bu sistemde tek basina kaldigi icin fizik olarak hemen eziliyor.
Oyunu rakip sahaya yikabilirsek abdulkadir basarili olur. Ama bu oyuncu grubuyla zor.
Yusuf sari degil her hangi hizli oyuncu bu oyun tarzinda omurden daha faydali olur.
Yorum
-
Kabus gibi bir maçtı.. Kimse ne yaptığını bilmiyordu.. Akıllı bir tane adam yok takımda..
Bu kadroyu kuranların ruh halini yansıtan bir kadro..
Eski kadromuzun kalıntılarının yüzü suyu hürmetine alınan bir beraberlik..
2015 sezonundaki İho kadrosuna benziyor.. Herkes avel avel topun peşine koşuyor..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum