Geceb seneye göre tskımda sadece sosa, novak, sörloth yok. Kadronun kötü olduğu doğru değil. Formsuz oyuncumuz çok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ömür de mental bir sıkıntı var. Sarı da ise fiziksel bir sıkıntı.İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmür ün Sarı dan tek artısı Trabzonlu olması.. futbolcu olarak Sarı Abdül’ü top diye oynar
Ömür den beklentimiz fazla. Bence Ömür Yusuf Yazıcı gibi kaptan olabilecek sorumluluk alacak bir oyuncu değil.
Ömür ün yapması gereken sadece basit oynaması. Yusuf tam form tutup sakatlanıyor. Eger uzun sure sakatlanmassa skora katkısı ömürden fazla olabilir.13 Vitor Hugo
Yorum
-
1 puan altın altın forvetleri bile topa vurmaktan aciz olan bir takımın liderden 1 puan alması mucizedir.Devre arasına kadar deplasman 1 puan kendi evimizde de yenebiliyorsak 3 puan için oynamalıyız devre arasında da bu sene alınanların istisnasız tamamını yollayıp kaliteli adamlar almalıyız şu ucuzcu zihniyetin Allah cezasını versin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
üç hadta sonra bir puan valla buna bile sevinir olduk..bizim altyapıda hoca newtondan daha iyiymiş bence sözleşme yapsınlar adam en azından oyunu tutmak için hoseini ve sefayı aldı
bu arada dijanıyi çıkartması bence hataydı adam ilerde pozisyon yaratıyodu bu bir puan iyiydi ya galibiyet geleydi iyiydi ama olmadı sağlık olsun.
Yorum
-
Bir yanda ligin en formda takimi, diger yanda hocasiz, yeni futbolcu dolu, ne oynadigi belli olmayan ve ustune ustluk dunyanin en karamsar ve takimini yerden yere seyircisine sahip takimi. 4 yeriz, 5 yeriz, coplukler sahada diye takimina olan inanci en ust duzeyde olan taraftarin takimi sahada galibiyeti kacirdi. Simdi de diger takim sahaya oyununu yansitamadi, kotu gunundeydi falan... Demek ki bu Trabzonspor'un olusu bu Anadolu takimlarinin alayini elinden tutar gezdirir. O yuzden kendi takimina kume mume muhabbeti yapmak ayip oluyor. 55 yasindayim bu yasima kadar hem febenin, hem bejekenin, hem de gesenin kume dusmeye yakinligi olayini gordum ama hic bir zaman bizim ciddi anlamda oyle bir sikintimiz oldugunu hatirlamiyorum. En fazla alt siralara dustuk ve bize hamsi kumeye diye bagirttik karsi takim taraftarlarini. Hos bize oyle bagiran taraftarlarin takimlari simdi hangi alt liglerde at kosturuyor bilmiyorum..."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Nwakaeme de bir moral bozuklugu var sanki.İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç ile geçen sezon çok büyük çoğunluğunu kazandığımız en az 20 maç arasında sadece iki far var:
1-Sörloth
2-Nwakaeme
Sorloth un ruhu olsa takım su an 6 değil 16 puanda olurdu.13 Vitor Hugo
Yorum
-
3+3=6 +2=8 matematik hocam yalan söylemez. 3 sagbekle anca bu olurİlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaça 3 tane sağ bekle çıkma ancak bizim hocaların yeryüzünde yapableceği bir taktiktir ağzım açık kaldı büyük taktik yeminle yeyüzünde hiç bir hocanın aklına gelmez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum