avcı gelince ömür forma yüzü göremez böyle top kayıplarıyla
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Menejer tavsiyesidir.İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu bu janiniyi bulup getireni izleyeni katkısı olan herkesi Allaha havale ediyorum bomboş bi topçu bomboş..
Yorum
-
Arkadaşlar kimse kendini kandırmasın berbat futbol oynadık.
Hepiniz ortaya koyulan ısırgan,mücadeleci ama etkisiz oyuna tav oluyorsunuz.
Trabzonsporun bu sezon gösterip,gösterebileceği en büyük mücadele buydu ki bu maçta bile belli bölümlerde rakibi izleyen,uyuz futbolu gördük.
Bugünki mücadele anlamındaki birazcık kıpırdama,1-2 haftadan öteye gitmez.
Aldanmayın.
Trabzonspor'un bütün oyuncuları;
1-Bu ligin en kolay çalım yiyen oyuncuları.
2-Topa yaptığı müdahaleler,rakibin ayağına en çok asist yapan oyuncuları.
Bu kadro yapısı böyle maalesef.
Bugünün sorunu değil bu belki de 10 yıldır var.
Rakip takım oyuncuları kafasına çarşaf geçirip Böööö dese,bizim oyuncular korkudan maçı bırakır.
Fakat olumlu olarak şu görüldü ki,
Orta saha az kıpırdadımı,stoperler bambaşka oynuyor.
Diğer bir konu şu,
Hiçbir hakem büyük bir maçta bu kadar oynatmaz bizi.
Hakem etten puften faulleri çalmadı bugün.
Ama büyük maçlarda adım artırmaz bize.
Tek çare topu ayakta tutmak.
Bunu da Avcı başardı başardı.
Basaramazsa çok bişey beklememek lazım.
Zaten en iyi yaptırdığı iş o
Onu da yaptıramazsa Başka biseyine guvenmiyorum
Yorum
-
Antrenör oyuncu degisiklerinde sinifta kaldi dogrudur bilmiyorum neden baker ve wakayemi 10dk oynatmadini lakin burda bügün 5 olur 6 olur diyenler vardi öndeki posisyonlari atsak macida aldidik Alanyanin ofsayt haric ve yedimiz gol ordada Hugonun aya kaydi posisyonu yok Avciyla beraber bu takim cikisa gecer su berbat kadroyla plansiz Ligin üst takimina yenilmedi gerisini siz dününün
Yorum
-
Evet olabilir dediklerini yaparsa tam onluk adamİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı, Sarı'yı yeni Cengiz yapar.
Yorum
-
Klasik Trabzonspor taraftarı.İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5 yiyorduk maçtan önce şimdi neden maçı kazanamadılar diye linç yiyorlar.
Her zaman haklılar tabii.
O golü erken yemesek maçı rahat alırdık biraz panik yapıp dağılmamıza yol açtı. Yine de mücadeleyi bırakmadı takım.
Hugo yine gol yedirdi çok basit bir şekilde. Edgar & Hugo birlikteliği takıma çok büyük zarar verdi.
Nwakaeme neden girmedi maç sonu açıklar herhalde hoca. Bu takımın özgüveni iyice yerle bir olmuş hoca yine iyi motive etmiş takımı 2-3 tane net pozisyon yakaladık onları atmalıydık.
Yorum
-
Hocam abartmayın allah aşkına. Şu maçta yapilan amatörlüklerin haddi hesabı yok, koca sezonda yapılmadı bu kadarı. Geçen sene ile en ufak alakası yok bu ozgüvensiz takımın, alanya maçı sonrası hariç tabi.İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç ile geçen sezon çok büyük çoğunluğunu kazandığımız en az 20 maç arasında sadece iki far var:
1-Sörloth
2-Nwakaeme
Yorum
-
Yine kazanılabilecek maçı bireysel hatadan yenen golle kazanamadık.
Sezonun dünyada bireysel hatadan en fazla gol yiyen takımı olabiliriz.
Sezonun 8. haftası ve takımın hocası yok.
Baker ve Marlon'u kenara çekmek, Ömür ve Ekuban'a sabretmek, Djaniny'i kenara almak, beyinsizlik alameti.
8. haftada 17. sırada olmamızın en büyük sebebi başkanın akıldan yoksun tercihleri.
Biraz kafası çalışan bir adam bu takımı düzlüğe çıkarır.
Yorum
-
Dostum bu dediklerimizi şu fakir fikirli Trabzon eskileride çok iyi biliyor ve görüyor ama maksat başka. Allah belalarını verse de kurtarsak şunlardan.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin dedigin gibi bu abdusa 8 haftadadır tahmul edecegimize yusufu oynatsaydık belkide 6 yerine 12 puanımız vardı nu abdusun agaoglunun zorlamasıyla oynatıldıgını dusunuyorum yoksa her yönden rezalet bir oyuncu.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Aynen öyleİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım kalitesi kötü değil onu işleyen adamlarda sıkıntı var. Alanya ligin en formda takımı ve maçı kazanabilecek fırsatları bulduk ama değerlendiremedik. Oyuna müdahaleler doğru olsa maçı kazanırdık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum