bu sene başakşehir şampiyon yapılmak istendi ve olucaktır.. şampiyonlar liginede gidemeyiz o yüzden bizi elediler..gs ile başakşehir şamp. ligine gider.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa campi? Abi campi? Campi? Abi campi rezil ya. Bu adam futbolcu degil. Valla degil. Campi takimdaki en kotu stoper.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro kalitesinden dem vuruldukça gülüyorum. Bugün sahada yürüyen bi takım vardı arkadaşlar. İnanmamışlar bu kadar basit.
Doğan'ın 10 dakikada sarf ettiği eforu 90 dakika sarf etmeyen adamlarla doluydu takım.
Mücadele etmeyene ekmek yok.
Hoca takımı inandıramamıs,motive edememiş.
Bence sezon sonunu beklemeye gerek yok.
Bu kadar amatör bir adam ile devam edilmez.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin çimşir gidip yerine ADAM GİBİ BİR HOCA gelmediği sürece bu takımı izlemek dahi istemiyorum. ne ünal ne hüseyin ne mra ne tolunay ne de başka bir hoca.
tek görmek istediğim Türk Şenol Güneş. onun harici topundan iğreniyorum. erol bulutu da beğeniyordum ama tam bir fener köpeği...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDe Marke Sports <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Dema<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->rkesports
·
59sn
Hüseyin Çimşir: "Kötü oynadık, sonucunda da berabere kaldık. Avantaj kaybettik yine. 5 haftamız daha var, 5 haftayı yaşayıp göreceğiz."Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Obi Mikel ve Sturridge bugünler icin olmaliydi. O adamlara öylesine ihtiyacimiz vardiki su macta. Cok büyük hatalar yapildi, talihsizlikler yasadik, kötüde oynamis olsak cok bariz hakkimiz yendigi onca macta oldu. Keske yunan ligine gecis yapabilsek. Öylesine mide bulandirici bir haldeki su Türkiye deki futbol düzeni. Iki gün önce Atina daydim. Esnaf 20 € bile bozacak durumda degil, para yok pul yok ama sükunet var, sakinlik var. Sisteme karsi saygisi var ama insanlarin birbirlerine karsi hircinlik yok, kutuplasma yok, sürekli bagrisma yok, küfür yok, insanlarin gözlerinde nefret yok. Adamlar sözde degil özde milliyetci. Elin Yunanina bile imrenir oldum. Biktim artik Türkiye deki iki yüzlülükten, igrencliklerden..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 27.06.2020, 23:42.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik heyet, futbolcular parasını alacak.
Keyiflerinde bir eksilme olmayacak
Yine üzülen taraftar olacak bu böyle sürüp gidecek
Hakkımızdan hayırlısı diyelim olmayınca olmuyor
Sosada o serbest vuruşu öyle kullandigi için istediği yere gidebilir terbiyesiz umursamaz herif.
sen takımın kaptanısın.
Bugün ayağın kopsada her seyini sahaya koymalıydın.
Umarım takımdan ilk giden isimler huseyin hoca ve sosa olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-0 oldu tamam geri çekil bekle))
Kontra yaparsan belki 2 yi atarsın!!
Korkak sözde hocaların bu kulüp de asla işi yokTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
Yorum