Yerli messimiz hangi maça ağırlığını koyabildi şimdiye kadar ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
Bugun a.gucu kalesini bulan kac sutun var gol harici?lig sonuncusu takimin kalecisi yere yatmadi resmen gol harici1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
hüseyin çimşir gidip yerine ADAM GİBİ BİR HOCA gelmediği sürece bu takımı izlemek dahi istemiyorum. ne ünal ne hüseyin ne mra ne tolunay ne de başka bir hoca.
tek görmek istediğim Türk Şenol Güneş. onun harici topundan iğreniyorum. erol bulutu da beğeniyordum ama tam bir fener köpeği...Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize katiliyorum ama 35 yasindaki adamdan bu kadar. Kadro cok yetersiz. Böyle kadro ile sampiyon olamayiz.
Abicim madem kadron yetersiz sırf feneri yendi desinler diye o maca tam kadro cıkmak hangi akla hizmet.
Bu takımda her oyuncu cok kritik.
O zaman iki kupa alacagım diye artistlik yapacagına hedefi net belirle ve sadece lige odaklan.
Waka alanya ve ankaragücü macında sahada olsa simdi boylemi olurdu?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz burda transfer politikasını çok eleştirdik..
Çok tepki aldık..
Sturritge getiriliyor beğenmiyorlar..
Obi Mikeller, Ndyayeler,Guilermeler
Doğan Erdoğanlar, Andusiçler, Adviajlar, Yusuf Sarılar, Canbazlar,
Yaz yaz bitmiyor..
Yorum
-
ben sana cahil demedim ama bu düşüncelerin sizi etkilemesine izin vermeyin.ben destekliyorum ama şampiyonluğun gitme sebepleri belli.şimdi konuşmak lazım ki seneye de çöpe gitmesin emekler.İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanımadığınız bir insanın dusuncesini cehalet olarak algilamaniz ne karakterde bir insan olduğunuzu gösteriyor . Takımın eksiklerini göz ardı etmeden destekleme taraftarıyım ben teknik heyet doktor vs bunlar sezon sonu konuşulacak mevzular .İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeç bişey yapamıyorsak son iki maç at gibi koşmamız lazımdı. Sanırsın Ankaragücü şampiyonluğa oynuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftalardır beraber oynayan stoper ikilisini neden bozarsın be adam. İki haftada bitşrdin takımı
Yorum
-
Bu maç özelinde komplo teorisine hiç girmeyin rezil bir oyun oynadık yahu bu ligin en kötü takımına pozisyonumuz yok.1 paket sigaraya yakın içtim sinirden Allah hepsinin belasını versin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi nasıl aramayalım ? geçen hafta adam 2 stoper daha olsa oyuna sokacaktı. bu mudur hocalık ? 1-0 a yatmak mı. adam ilk yarıdan yatmaya başladı. takım geri çekilmeye otomatik başladı. yeter daha artık. savunmayın şu hüseyin çimşiri.
Neyse olan oldu artik, daha cok puan kaybi olur ligde, enseyi karartmamak lazim. Kalan 5 maci alirsak bence sampiyonluk gelir ama sakatlar donmeden 5 mac kazanmak cok zor.
Yorum
Yorum