Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine Ankaragücü geliyor. Gol geliyorum diyor. Bu Çimşir saha kenarında benim gibi maçı izliyor

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abdülkadir Ömür e verilen sarı kartı hala çözemedim.. orda faul bile yok . Bunu açıklayacak bir futbol profesörü lazım..

Bu arada GS ikinci olmak için maçı alması lazım diyoruz ama bence ilk 4 e girmesi için alması lazım o bile zor
      Üstelik top ndiayenşin önüne düşmüştü

Yorum

• bu ankaragücü ilk lig maçını mı ne oynamıştı sahada yürüyordular hep küme düşer bunlar demiştim bakalım ne olacak
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          teknik adam için bir şey diyemem ama teknik personel: kondisyoner,sağlık ekibi,fitness,teknik taktik şut çalıştırıcı çoğu alman ,ingiltereden almamız şart bütçe ayırması lazım başkanın sonra futbolcu transferlerini hemen halletmesi lazım
          Hocam teknik patron da şart bence. Çimşir olmasa da bu kadar oynardık. Tamam eksikler var ama takım kötü yani. Tek oyun anlayışımız Sörloth’a uzun top. Costa’yı da kesti Türkmen’in saçmalıklarını izliyoruz. Adam daha pas atamıyor.

Yorum

• biz niye kontra atak futbolu oynuyoruz

Yorum

• Çimşir Bey!!!!! Senin derdin nedir??? Gol mü yiyelim. Maksatın bumu?

Yorum

• Topu ilk aldığında baskın hücuma çıkmak dışında oturmuş hiçbir hücum ve pas aksiyonu olmayan, top yapmadığı ,buna dair hiçbir oyun planı olmadığı için top peşinde kıçını yırtan ve sürekli sakatlanan bir takımız.

Yani takım gerçekten taktik olarak 1 senedir ne çalışıyor çok merak ediyorum.

Yorum

• 1-1 geliyor, hazırlanalım !
                  McLas was Here

Yorum

• Uğurcan nabıyon ya, kaç tane kontra atağı kestin.

Yorum

• Abdulkadir aman dikkat GS maçı öncesinde seni yemek isteyeceklerdir...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Topun değerini bilmiyoruz.Çok kolay top kaptırıyoruz.Bu anlayış fiziksel olarak bizi zorluyor.Haliyle rezil bir sağlık ekibi olduğu için daha da kötü oluyor durum.

Yorum

• Hakeme dikkat etmeli bizimkiler her hinzirligi yapar ama bizumkiler neden bu kadar kötü oynuyor anlamiyorum
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• 57 puanla şampiyonluğa oynayan ankaragücü sanki

Yorum

• Hakem makem değil bu değişik
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Spiker de tam katıksız.Ömürün kartı varmış.

Yorum

Yükleniyor...
                                X