Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor - MKE Ankaragücü | 27.06.2020 Cmt 21.00

İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arap sermayesinin bu ülkeye nasıl zarar verdiğini görün artık
    Sgkglgmjdb fjylhkv kfkglgöly
    Bu cümle daha mantıklı oldu,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    En son hanzale tarafından düzenlendi; 26.06.2020, 04:35.
    trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlık pozitif yüklendim çok.

Pazar akşamı liderliği geri alıyoruz arkadaşlar. Sezon sonu da şampiyon oluyoruz. İnanmayan gölge yapmasın
      Haklisin bu konuda Soner. Ben bu sene sampiyon olabilecegimize inanmadigim icin 3-4 puan farkla lider olana kadar foruma girmeyi düsünmüyorum. Cünkü negatif seyler haric birseyler yazabilecegimi sanmiyorum.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Tamam Başakşehir yayıncı kuruluş ve hükümet eliyle parlatılıp araplara satma gayesiyle şampiyon yapılınca da sevinirsiniz ülkeye katma değer girdi diye.

Yorum

• Taraftari olmayan bir kulubun sampiyon oldugu ne zaman gorulmus. Isler su anda istedigi kadar basak lehine gorulsun. 34 hafta bittiginde orada 1.sirada bizim adimiz yazacak. Bein acisindan bile basak mantikli degil. Futbol=para. Ulkenin prestijini artirabilecek kulup basak degil biziz. Sampiyon olunce bein abone sayisi basakta mi artacak bizde mi. Futbola kusmus taraftar sayimiz on yilda basak macina gidenlerin toplam sayisini kac kere gecer. Goksel moksel hikaye. Basak gecen sene nereden verdi ligi. Yatacak oynamayacak demiyorum. O agirligi koyamiyorlar. Buyuk maclarda degil kucuk maclarda birakiyorlar puanlari. Acik konusayim. Kalan 6 haftayi 6 galibiyetle bitirebiliyorlarsa zaten hak ediyorlar kupayi. Ama buna ihtimal vermiyorum.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - en sonda söyleyeceğimi baştan söyleyeyim .
            farklı düşünmeniz umrumda değil . isteyen istediğini düşünsün .

bence tren kaçtı . sen o golü yemeyecektin hacı !
            benim için de büyük hayalkırıklığı oldu .
            (malesef ) pazar günü cimbom elek olur .
            o kevgire dönen cimbom gelir , seninle de en kötü berabere kalır .
            hiç şaşmaz .

dediğim gibi , bu benim düşüncem . beni bağlar .
            ama bizim açımızdan bu iş bitti bence .

- burada birbirinize verdiğiniz gaz , veya oluşturmaya çalıştığınız pozitif enerji ,
            mesela futbolculara yansıyor mu ?
            yarattığın sinerji , (büyük ve güçlü bir sinerji ise ) , futbolcunun bundan etkilenmesi gerekmez mi ?
            peki etkileniyorsa , neden takım son maç puan kaybetti ?
            neden her maç , ikinci yarılar ölmüş eşşek kıvamında sahada geziyorlar ?
            burada yarattığın sinerji , neden bi halta yaramıyor ?
            madem forumda biribirinize pozitif enerji yüklemesi yapıyorsunuz ,
            neden 20 defadır , öne geçtiği maçları tutamıyor bu takım ?
            yoksa gaz , sinerji , pozitif enerji , karma v.s. falan hepsi boş işler mi ?

- gelelim cumartesine .
            ankaragücü'nü küçümsemenin bir nevi kibir olduğunu ,
            bunun da başına büyük bela açabileceğini görebiliyor musun ?
            inşallah görüyorsundur !
            yoksa ankaragücü sana öyle bir hatırlatır ki , çöldeki bedeviden beter olursun .
            ben azami dikkat , ful konsantrasyon diyorum . yoksa geçmiş olsun diyorum .

- deli ibrahim otobüsü çekecek çekmesine de , senin bunu çözecek planların var mı ?
            mesela sıkışan oyunu nasıl açacaksın ? farzet ki gol gecikti . stres basınca ne yapacaksın ?
            hücumdayken hızlı kontraları yememek için , ne yapmayı düşünüyorsun ?

- sosa'sız oyunda insiyatif alan bazı oyuncular , sosa'lı oyunda da insiyatif alabilecekler mi ?
            "nasıl olsa sosa var " deyip , (zihnen ) yatışa geçebilecek futbolcular için ne tedbir alacaksın ?
            (olur da sosa tekrar sakatlanırsa ) , bir b planın , hatta c ,d planların var mı ?
            yoksa alanya'daki gibi "saldım çayıra mevlam kayıra " tekniğini mi uygulayacaksın ?

- sörloth'un uzun süredir etliye sütlüye karışmaması ,
            iki santim önündeki topa bile dokunmak istememesi menajerinin stratejisi olabilir mi ?
            artık ayakları yerine elinin , kolunun ve dilinin çalışmaya başlaması ,
            satılma zamanının geldiğini göstermez mi ?

- dortmund 17'lik zıpkınları sahaya sürerken , biz 20-21 yaşındakileri kulübede neden çürütüyoruz ?
            mesela kerem baykuş , (sosa'da piyasada yokken ) ne için bekletiliyor ?
            5 dakika bile süre almayı hak etmiyor mu ? keza safa , taha ve diğer çocuklar ....
            bunlara şimdi güvenmeyeceksen , ne zaman güveneceksin ?
            zaten bu sene ikinci olacaksın . oynatın gitsin . kimden , neyden korkuyorsunuz ?

- cilerme/ömür değişikliklerini çimşir'in kulağına fısıldayan kim ? bu fikir kimden çıktı ?
            mesela yabancı antrenörün bu konuda durumu nedir ?
            veya bu arkadaşın , takıma ne yararı olduğunu birisi söyleyebilir mi ?

- alanya'da tuzağa düşen yöneticiler , şapkalarını öne koyup ' ulan ! biz ne bok yedik ?' diye düşünüyorlar mı ?
            suç komple alanya tarafında mı yani ? bu olayda biz çok mu temiziz ?
            madem temiziz , neden başkan , biz olayı kapattık diyor ? haklı tarafsan , neden olayı bitiriyorsun ki ?
            yutkunursan , bundan sonra yutkunmak zorunda kalınacağı bilinmiyor mu ? bu işte bir tutarsızlık yok mu ?
            o zaman alkol testi , verilen demeçler falan , show'un bir parçası mı oldu şimdi ?
            kim kimi yiyor yani ?

ayrıca (olası ) para cezasında , ödeme kulüp kasasından mı yapılacak ?
            yoksa yöneticilerin kendi cebinden mi ?
            (şahsa ve maneviyata yapılan küfür için ) kulüp kasasından ödeme yapılırsa , bu doğru olur mu ?

- devamlı sağlık ekibine suç bulmak ne derece doğru ? futbolcuların hiç mi kabahati yok ?
            pandemi süresince kendini hazır tutmayan , kafaca tatildeki futbolcuya , sağlık ekibi ne yapabilir ?
            bütün topu sağlık ekibine atıp ,
            futbolcuyu ikaz edip , çeki düzen verme yerine ,
            ortamı (futbolcularla ) ahbap-çavuş ilişkisine döndüren yöneticilere ,
            hiç bir kusur bulmamak ne derece sağlıklı ?

- elinde (yanlış saymıyorsam ) tamı tamına 4 tane kaleci varken , hala gidip kaleci almak mantıklı mı ?
            rezerv lig denilen oluşumun bile ne olacağı belli değilken , bu kadar futbolcu transferi yapmak neyin nesi ?
            şu anda zaten (sağda solda kiralık , ıvır , zıvır ) 40 civarı futbolcun var .
            bu futbolcuların akıbeti ne olacak ?

ayrıca , aldığın/alacağın potansiyel vaat eden oyuncuyu , rezerv lige göndermek ,
            "seni zaten as kadromda düşünmüyorum " demek değil mi ?
            peki bu rezerv ligi kabul edip gelen futbolcu ,
            sence (zihnen , bedenen ve taktiksel olarak ) gelişir mi ? sana fayda sağlar mı ?

- 6 ve 8 numaralar , önümüzdeki sezon da , şimdiki gibi çelimsiz ve güçsüz mü olacak ?
            sissoko gibi , martinez gibi , henderson gibi ciğersiz hayvanları ,
            takımın orta sahasında , ne zaman göreceğiz ? öldüğümüz zaman mı ?

- bu sene şampiyon olamazsan ,
            bir daha , af edersin , sittin sene ,
            şampiyon olamayacağını , bir şekilde yaptırılmayacağını ,
            biliyorsun değil mi ?

ben biliyorum da . sizi bilemem tabi .

Ne yapması lazımdı?
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Başakşehir en az 6 puan kaybedecek rahat olun.
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Berat beyin kendisi ve ailesinin trabzonspor sevgisinden hic şüphem yok.oglundan belli ne kadar aşıladığı.eminim mücadele de ediyordur haklarını korumak icin.
                Ancak işin icinden cikamadigim temel noktalar var.trabzonspor antep maçından beri göksal gümüşdağa demediğini bırakmadı.direk hedef alıyor artik.turkuaz medya (fotomac.sabah.yeni şafak.a spor vb) bariz olarak haksızlığa uğradığımızı ve gökselin bunu yaptığını sürekli dile getiriyor.
                Neden göksal gümüşdağ açıklama bile yapmıyor.insan bir cümle eder en azindan.
                Ancak turkuaz grubu nasil bu konuyu hep diri tutuyor.(acaba akpnin tüm imajı kirlenmesin diye öylesine savunuyor gözükmek icin mi yapıyor. Onlar da sonuçta göksali eleştiriyor sadece.daha ust tarafa yorum yapmiyorlar).
                Sadece göksalin işi olmadığı cok açık.yoksa göksal gumusdagin bireysel olarak ne kadar gücü olabilir ki.Ancak akp tüm trabzonu nasil bu kadar kolay gözden çıkartabiliyor.
                Bu sene ben yüzde yüz eminimki eger yine adaletsizlikle şampiyonluk giderse bunun siyasete faturası cok ağır olacak.

Merhabalar, Göksel Gümüşdağ hakkında üzerinde durup düşünülmesi gereken bir kısımdan bahsetmişsiniz. Fakat işin bu kısmı ile alakalı olarak bir netlik yok. Dediğiniz gibi iktidar kanadında bir kesim Trabzonspor'a sahip çıkarken bir kesim de sessiz kalarak taraf olmak istemiyor. Burada kesin bir dille yargıya varmak bence imkansız görünüyor.

Burada iktidar gerçekten Gümüşdağ'a yol mu veriyor? Yoksa Gümüşdağ iktidarda olmanın gücünü birilerinden habersiz şekilde mi kullanıyor? Öyle şey olur mu diyeceksiniz? Oluyor. Bakın bu ülkede iktidar mensuplarına yavşaklık etmek için sıraya girecek milyonlarca insan var. Birilerinin adını anarak işini gördürmeye meraklı çok ahlaksız var. Bakın H. Çavuşoğlu, bakan ağabeyinin adını anarak kavgada dahi üste çıkmaya çalışıyor. Ama bakanın meseleden haberi yok. Böyle bakan, başbakan ve cumhurbaşkanı adını anıp işini gördürmeye çalışan terbiyesiz çok! Yerelde dahi bu işlere tevessül eden var. Değil ki TFF, MHK, PFDK, Tahkim gibi kirli ilişkilerin olduğu yerde bu tip şeyler olmasın. Bu insanlar Gümüşdağ bu tip pek çok ahlaksızlık yapmış olabilir. Bu adamın ne mal olduğunu şike tapelerinde gördük. Bu adam elindeki sınırlı gücü gayri ahlaki şekilde kullanmaya tevessül edecek bir adamdır. Benim bir tahminim var ama kaynağım yok, sadece hissiyatımdır. Bu adamın TFF'de çevirdiği dolaplardan ve kirli ilişkilerinden iktidarın tepesinde duran isimlerin haberdar olmadığını düşünüyorum. Ama dediğim gibi sadece tahmin. Bu işin tam göbeğinde olmadan bir kanıya varmak zor!

Son olarak şunu da söyleyeyim. Bu iş artık öyle bir noktaya geldi ki siyasete mal olacak sonuçları olacaktır. İktidar seyircisi olmayan bir takımın önünü açıp şampiyon olmasını izleyecek ve Gümüşdağ denen adamı dizginlemeyecek ise sonuçlarına da katlanacaktır. Geldiğimiz noktada sürekli Başakşehir'den yana bir durum vardı. Bakalım son düzlükte ne olacak. Trabzonspor'un önü yine kesilirse bu iş artık raydan çıkar. Şahsi beklentim ve tahminim, Trabzonspor'a 2011 yılında çektiği acının karşılığı olarak bu sene şampiyonluk yolunun açılacağı yönündedir. Bakalım, görelim ne olacak...

Yorum

• Arap sermayesine burun kıvıran arkadaşlar dünyanın süper gücü ABD'yi Arap sermayesinin ayakta tuttuğunu bilmezler. Siz pek farkında değilsiniz ama dünya petrol/dolar ikilisinden kazanılan paralarla dönüyor. Araplar da dünya sermayesinin çok büyük bir bölümüne sahip! Ha Araplar, çoğunlukla Batılı güçlerin kuklası haline gelmiştir. O ayrı bir tartışma konusudur. Ama ortada bir gerçek var ki Arap sermayesinin ülkemize girmesi kötü değil, bilakis bu pazardan olabildiğince sermayeyi ülkemize çekmeliyiz. Şükür, son dönemde bu anlamda ciddi ilerleme kaydettik. Ama her şey pamuk ipliğine bağlı görünüyor. Arap ülkeleri ile kuracağımız Askeri/Ekonomik ilişkiler ülkemizi refaha ulaştırma konusunda en kestirme yol olarak görünüyor. Hoşunuza gitmese de dünya bu gerçek üzerinden dönüyor.

Yorum

• Şurada negatif/değişik/özgür(!) yazanların sayısı pozitif yazanların sayısından oldukça fazla lakin yine mağdur olmuşlar. Çok üzücü.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• Yahu son atakta ordan o golü yemen ne biliyim inanmışlıkla, oyuncu değişikliğiyle, kötü performansla alakası yok adam ya Allah dedi vurdu gol oldu ortada pozisyon yok,al ver yok adam son enerjisiyle ya tutarsa diye vurdu işte. O topu dağlara taşlara vursa bugün kazansak ne değişecekti eminim burda biz bu performansla şampiyon zaten olamayız kazanmanın bir önemi yok diyenler türeyecekti birazda şans olacak. Bence kaybedilmiş hiçbir şey yok başakşehir kalan bütün maçları kazanırsa 77 puan yapar bu puanı bence alabilen olamaz o puanlara çıkmaz şampiyonluk. 70-72 arası puan alan şampiyon olur.
                      En son ÖmürKaradeniz61 tarafından düzenlendi; 26.06.2020, 10:01.

Yorum

• Normal şartlarda geriye kalan maçlara ve rakiplerin durumlarına baktığımızda Sosa ve Nwakaeme'nin takıma katıldığı hiç bir maçı kaybetmeyiz. Gs maçı belki de en kolay maçımız olabilir ve bu durum rakibimiz İBB için de geçerli. Ben bu hafta gs'ye şans vermiyorum. Yönetim olarak çok kötü bir durumda olan gs'yi ve bağrışlarını bu maçta " takacak" kimse yok. Herşey İbb lehine.

İBB takılırsa Denizle maçında belki o Trabzon kökenli birkaç oyuncu var diye. A.Gücü'nden kovulan MRA gibi onlara da bir ayar çekilmese dahi.(sakatlık, kart) Bu noktayı yönetimin " iyi işlemesi" lazım.

İyi işleme demişken İbb bu arada hiç durmuyor transfer çalışmaları adı altında taraf toplama işini, lobi faaliyetlerini hızla devam ettiriyor. Alanya başkanının fb'li olduğunu cümle alem biliyor ve bu durum bizim bu haftadan sonra karşılacağımız birçok rakip başkan ve yönetimleri için de geçerli.

Yönetim büyük bir cenderenin içinde. Bu anlamak hiç de zor değil. Geçmişte futbolu yönetenler klupler birliği veya başka bir platformda bir karar aldığında Trabzonspor'un yanında/ birlikte kaç tane kulüp oy kullanmıştır. 2'yi geçmez. Geriye kalan 15 takımın çoğunluğu bizim lehimize olan hiç bir gelişmeyi istemez.

Pozitif bakmak istiyoruz.Teknik yönden değerlendirme yapmak istiyoruz ancak elimizin en çok güçlü olduğu Sosa, Nwakaeme ve de Sörloth yok sahada. İkisi sakatlık diğeri "keyifsiz". Bu keyifsizlik lafı bana bir zamanlar şampiyonluğa oynadığımız dönemde Jaja'nın halini hatırlattı. Fb'nin Brezilyalı defans oyuncusu ile o dönemde içki alemlerinde yakalanmıştı. Hatırlayanlar bilir, ikinci yarı önemli birçok maçımızda yoktu.

Şampiyonluk yolunda hiç bir zaman yabancı futbolculara güvenmedim. Bunlar bugün var yarın yok.

Bu maç ve sonraki maçlar için keyif kaçıran çok şey oldu son 1 hafta içinde. Kupa hariç. Kupa ise al sana kupa. İsmi, kupa içeriği önemli mi sizce?
                        En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 26.06.2020, 10:43.
                        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yorum

• Eksikliklerimizi v moral motivasyonumuzu düşününce eli ayağı tutan bir takımla bu hafta oynuyor olsaydık kazanma şansımızı yüksek bulmazdım ama a.gücü'nün ,bence, en iyi oyuncusu kitsiou bu maçta cezalı v orta sahadaki eksikliklerden dolayı 40'Lık sedat oynayacak. o yüzden kimse pek dikkat çekmiyor ama kazanmanın yanı sıra averaj hesapları yapmalıyız zira ben işin oralara kalacağını düşünüyorum.

başşağa gelince ise aynı eksikliklerden dolayı gs maçında puan kaybetmeyeceklerini v rahat bir galibiyet alabileceklerini tahmin ediyorum. başşak beklenmedik 1-2 maçta muhakkak puan kaybedecektir. son 7 maçta sadece 2 puan kayıpları var. hiç puan kaybetmeden ligi bitirecek olsalar 13 maçta 12 galibiyet 1 beraberlik yapar ki buna imkansız gözüyle bakıyorum. önemli olan bu saatten sonra bizim puan puan farkının 2 puandan daha fazla olacak şekilde açılmasına imkan vermemek. başşağın son haftaki kasımpaşa maçının dahi çok zorlu geçeceğini düşünüyorum zira kasımpaşa geçtiğimiz senelerde kendilerine zaman zaman çelme taktı ve üstelik çok da formdalar. bizim, onlarla oynamayacak olmamız, ligin bir diğer formda takımı antalyasporla içerde oynayacak olmamız bir avantaj.

kendilerinden önce oynayacağımız bu maçta alınacak farklı bir galibiyet ile mesaj verebiliriz ki bu, tam da ihtiyacımız olan skor olur. sarı kart cezası sınırında olan oyuncularımızın dikkatli olup gs maçında takımdaki yerlerini almalarında ise fayda var.

son olarak bizim takımda full sezon oynasa 5 golu bulacak, rakip için gol tehditi yaratacak oyuncu yoktu alanyaspor maçında. maalesef ne parmak ne ndiaye ne de guilerme hatta ömür'ün novak kadar gol tehditi yok. sosa v wakalele o yüzden çok çok gerekli. 9 zaten bu maç yok da sosa da olmazsa gene zorlanabiliriz neyse ki bu eksiklikleri ligin en zayıf takımı karşısında yaşıyoruz.
                            En son holyjoker tarafından düzenlendi; 26.06.2020, 12:03.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Normal şartlarda geriye kalan maçlara ve rakiplerin durumlarına baktığımızda Sosa ve Nwakaeme'nin takıma katıldığı hiç bir maçı kaybetmeyiz. Gs maçı belki de en kolay maçımız olabilir ve bu durum rakibimiz İBB için de geçerli. Ben bu hafta gs'ye şans vermiyorum. Yönetim olarak çok kötü bir durumda olan gs'yi ve bağrışlarını bu maçta " takacak" kimse yok. Herşey İbb lehine.

İBB takılırsa Denizle maçında belki o Trabzon kökenli birkaç oyuncu var diye. A.Gücü'nden kovulan MRA gibi onlara da bir ayar çekilmese dahi.(sakatlık, kart) Bu noktayı yönetimin " iyi işlemesi" lazım.

İyi işleme demişken İbb bu arada hiç durmuyor transfer çalışmaları adı altında taraf toplama işini, lobi faaliyetlerini hızla devam ettiriyor. Alanya başkanının fb'li olduğunu cümle alem biliyor ve bu durum bizim bu haftadan sonra karşılacağımız birçok rakip başkan ve yönetimleri için de geçerli.

Yönetim büyük bir cenderenin içinde. Bu anlamak hiç de zor değil. Geçmişte futbolu yönetenler klupler birliği veya başka bir platformda bir karar aldığında Trabzonspor'un yanında/ birlikte kaç tane kulüp oy kullanmıştır. 2'yi geçmez. Geriye kalan 15 takımın çoğunluğu bizim lehimize olan hiç bir gelişmeyi istemez.

Pozitif bakmak istiyoruz.Teknik yönden değerlendirme yapmak istiyoruz ancak elimizin en çok güçlü olduğu Sosa, Nwakaeme ve de Sörloth yok sahada. İkisi sakatlık diğeri "keyifsiz". Bu keyifsizlik lafı bana bir zamanlar şampiyonluğa oynadığımız dönemde Jaja'nın halini hatırlattı. Fb'nin Brezilyalı defans oyuncusu ile o dönemde içki alemlerinde yakalanmıştı. Hatırlayanlar bilir, ikinci yarı önemli birçok maçımızda yoktu.

Şampiyonluk yolunda hiç bir zaman yabancı futbolculara güvenmedim. Bunlar bugün var yarın yok.

Bu maç ve sonraki maçlar için keyif kaçıran çok şey oldu son 1 hafta içinde. Kupa hariç. Kupa ise al sana kupa. İsmi, kupa içeriği önemli mi sizce?
                              Jaja ile sorlothun kıyaslanması sorlotha hakarettir.jaja vurdumduymazdı. Sorloth sadece fiziksel ve zihnen yoruldu belki de transfer haberleri zihnini kurcalıyor.ama bizi bu noktaya getiren 4 oyuncu var.ve belki de en önemlisi sorloth.(diğerleri ugurcan.sosa.nwakame).Bu adamları eleştirmemek lazim.

Yorum

• İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok güzel ve duygusal bir video.insallah biz de benzer bir videoya sahip oluruz.(ahlaksızlar.izin verirse).

Yorum

Yükleniyor...
                                X