Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Guzel oldu. Erkenden havlu atalim da kalaninda kanser olmayalim.

Tebrik ediyorum huseyin
    Tebrik ediyorum guilherme
    Tebrik ediyorum bilal
    Tebrikler saglik ekibi

Yazik gecen yillarimiza. Yazik umut dolu haftalara.

Yazik o ankaranin sogugunda cigerlerimiz patlayana kadar bagirdigimiz dakikalara.

Koraydan sampiyonluk puani bekliyorsun

Ligin 18.takimina karsi isabetli sut sayin 2

Soyle seneyi bir daha bulamazsin. Gecmis olsun. Yine trabzona ara verme zamani geldi heralde. Haydi eyvallah

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
    8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yense bile o bir puanı yakalayamayız. Cenabı Allah Başakşehir kafilesinin uçağını düşürürse, belki...
      Yazma şöyle şeyler kardeşim yazık adamlara ne olursa olsun, dua yerine geçer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      trabzonspor

Yorum

• Abicim tamam hüseyin kötü hocada kadronun nerisi iyi sorloth sakatlansa forvetin bile yok ikinci bir sağ bekin yok sol bekin yok defansın bok gibi.Bu kadronun 2011 kadrosuyla uzaktan yakından alakası yok.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İyi oldu bu hafta kaza bela yenseydik bir hafta umutla gs maçını bekleyecek üzerine yorum yapacaktık
          en azından futbolcuların kafada Ligi bitirdiğini görmüş olduk
          biz de bitirelim arkadaşlar
          Ben bu foruma artık girmeyerek, maçkolik uygulamasını kaldırarak yeni bir başlangıç yapıyorum herkese iyi forumlar

Yorum

• Parmak çıkıyorsa yerine girecek adam doğandır

Yorum

• Takımda ruh filan yok.Şampiyonluk havası filan yok.Kendi kendimize gelin güvey oluyoruz.Mücadele eden 3-4 futbolcu var.Diğerleri rölantide.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakemin neden varda penaltiyi vermedigini anlamadim o nasil ofsayt ..ofsayt olsa vara neden cagirsinlar
                Rezillik.
                Nefsin icin sevme

Yorum

• Ne bekliyoruz ki? Buraya kadar nasıl geldik? Tıkır tıkır oynayarak mi? Tamamen bireysel beceriler ile. Kim? Waka eku sorloth. Waka eku sakat sorloth yorgun bitgin formsuz. Ee diğer adamlar ne zaman oyuna skora 3tki etmiş ki şimdi edecek? Diğerleri yan faktör anca. 1 1 dapdandik takım 10 kişi topu ileri dikmekten başka. Birşey yapamıyorsun. Buraya kadar puan tablosunda bu 3 adamın sırtında geldik 3 de yok piyasada. He birde ligi domine eden şampiyon gibi oynayan baskın bir takım yok bu sene ligde. Yoksa 10 puan gerideydik çoktan.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetim kırmadan dökmeden, bu seneki kadroyu koruyarak her şeyden önce adam gibi bir teknik direktör ve teknik ekip, sağlık ekibi ve sonrasında da eksik yerleri de tamamlayarak, üzerine koyarak önümüzdeki yıla bakıcaz arkadaşlar. Zaten olması da gereken buyken neden bir anda 3'ten birden 5'e taktık anlamadım ben. Üzerine koyarak gitmemiz gerekiyor yoksa kartları yeniden karıp yeni masa kurmaya kalkarsak bu iş yaş.
                    hangi kadro hocam

ugurcan,ekuban,sorloth,wakame haric kim giderse bu takım aramaz.

Bir takımı bir sezon boyunca dört adam sırtlarsa olacağı bu.

Devre arası sturidge ve obi gitti gelen adam guilherme,bilal.

Bu arada obi mikeli begenmeyen futbol profesörü arkadaşlar umarım parmaktan memnun kalmıştır.

Dünyanın en büyük yalanı Trabzon taraftarı futboldan anlar.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Şampiyon olamasak bile bu takım alkışı hakediyor. Kimse küfürü haketmiyor.
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Ligin sonuncusuna 2 isabetli şut çeken takım şampiyonluğu hak etmiyor

Yorum

• Kimse oraya buraya çamur atmasın kendi salaklığımıza verdik şampiyonluğu, Sadece şampiyonluk değil bence Sosa ve Novak da gitti, hep aynı terane takım dağılacak tekrar başa sarcaz. Sosa kalmazsa almıcam seneye ne digitürk, ne bişi bu kadro bile şampiyon olamadı ya ne diyim.

Yorum

• Önemli oyuncular sakatlandı, teknik ekip ve elde kalan oyuncularla bu kadar sonuç alınabildi. Hayata devam yapacak birşey yok. Kalan maçları bari adam gibi oynasınlar başka birşey istemiyorum.
                            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                            Бургундия синий
                            61

Yorum

• Stoper hüseyin bana kalırsa alt liglerde oynar ancak gelin görün ki Trabzonspor’un stoperi. Bilal guilherme ne yazık ki olmadı. Yedek kadroda bile Fuzuli. Pereira çok kötü performansını ucuz bir penaltıyla süsledi. Hüseyin hocanın henüz vakti gelmemiş ona üzüldüm ama sezon sonu görev teklif edilirse onuru varsa kabul etmez. Hakem iğrenç ötesiydi ama maç hakemlik değildi . Belki bir mucize de bize olur da biz şampiyon oluruz. Olmaza olmaz demeyelim. Fakirin ekmeği ne de olsa umut

Yorum

• Yıllardır futbol izlerim, galatasaray, beşiktaş, fener şampiyonluğa giderken son 6 hafta içinde bu kadar ruhsuz oynadıkları bir maçı gösterin futbol izlemeyi bırakırım..
                                Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim