İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ya sampiyon olcakmis. Ya igrenc igrenc aciklamalar yapiyorlardi. Kardesim nedir. Sen mi biliyorsun kimin sampiyon olcagini. Bizi streslediler. Sanane sampluktan. Ofİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimden maç sonu tek açıklama bile yapılmamasının altında birşeyler var ama ne.
Yorum
-
Ya fatih waka gitti olay bitti.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenersin, a... bile koyarsın da tetikçiler yine devreye girer.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
evet çizgi yamuk ama düzgün çekilse de koray ofsaytta değil mi arkadaşlar?https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Hakem uslu dursa bu maçı bile alıyordukİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbiciğim yenebiliriz dikebiliyormusun.
Yorum
-
Bu akşamki a.gucu penaltinkazandigi pozisyona bir Allahın kulu penalti demedi.hakem.kopeginden başka.İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sarı çizgi çimlerin rengine göre çizilip, olduğu gibi kopyalayıp yapıştırılmıştır. Kırmızı çizgi ise ceza sahası çizgisi. Ya kamera açısında çok büyük sıkıntı var, ya da acayip işler dönüyor....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Göksel iti trabzonsporu son 5 hafta bariz olarak.dogratmistir.
Alanya maçının saibeli var hakemi zaten orta hakem yapılınca.tiyatro net olarak.ortaya çıkmıştı.
Bu şehir bu takım bunları haketmiyor.bir başak bile ligi dizayn edebiliyor.
Siyaset bu saatten sonra iktidarıyla muhalefetiyle benim.icin bitmiştir.isleri güçleri hepsinin para adaletsizlik çoğunluğun yanında yer almadır.
Tüm şehir bu saatten sonra isyan etse yakıp yoksa haklıdır derim.
Yorum
-
Kardeş başakşehir takım değil miİlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa olay saglik ekibi degil ki. Olay goztepe macinda 10 kisi kaldin asiri efor sarfettin ustune fb macina ayni kadro 90 dk agir efor aynu oyuncular. Bunlarin olmasi bariz. Sorumlusu teknik ekip. Saglik ekibi ve kondisyoner napsin.
Yedek oyuncun yok 90dk oynatiyorsun. 45 dk anca kaldiriyor oyuncular hepsi pit pit gitti
Sene başından beri doğru düzgün şakayı yok
Avrupa'da oymasina rağmen.
Bu takımda en yüksek paraya satacgin oyuncuna yanlış teşhis konuldu neredeyse futbol hayatı bitiyordu.
Sosa maça çıkmadan sakatlandı pandemi sonrası
Bunların hepsi tesadüf muNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Başakşehir’i kalan 6 maçta alanen doğrasınlar şampiyon oluyoruz. Bunumu yaptıracaklar, yok.İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa sampiyon olcakmis. Ya igrenc igrenc aciklamalar yapiyorlardi. Kardesim nedir. Sen mi biliyorsun kimin sampiyon olcagini. Bizi streslediler. Sanane sampluktan. OfGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bana göre ofsayt değil, olsa neden uğraşıp yamuk çizsinler? Zaten oyuncu topa müdahale etmiyor ki.İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet çizgi yamuk ama düzgün çekilse de koray ofsaytta değil mi arkadaşlar?
Yorum
-
Bugun ki maçta ne yapardim.
Net gözume carpan pereira 2.yari full aksadi. Campi, Novak bir tane top cikaramadilar. Pereirayi 60ta cikarip Kamil ya da serkan, Campiyi cikarip Messias(costa) novaki ileri salip Guilhermeyi Sol beke cekerdim.
Yorum
-
Umarım takım otobüsündeki o olumsuz havanın geçen haftaki maçtan sonra yaşananlarla ilgisi yoktur.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir’i kalan 6 maçta alanen doğrasınlar şampiyon oluyoruz. Bunumu yaptıracaklar, yok.
Yorum
-
Kardeşim, Waka haftaya oynar oynamasına, yensekte değişen ne olacak, ince ince doğruyorlar takımı. Tamam vasat oynuyoruz, top rakibe geçince armut gibi izliyoruz eksiklerimiz ortada lakin olmuyor işte, bir şekilde işini bitiriyorlar.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa fatih waka gitti olay bitti.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum