Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben diyorum ki yarın basaksehir gs ye yenildi gitti antalyayla berabere kaldı.Sen bundan sonraki maçlarını kazanabilecekmisin konyayı,antalyayı denizliyi yenebilecekmisin var mı yeneriz diyen su rezil ötesi oyunla.Bu yetersiz kadroyla.Olay bu zaten .
    Yenersin, a... bile koyarsın da tetikçiler yine devreye girer.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Abiciğim yenebiliriz dikebiliyormusun.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetimden maç sonu tek açıklama bile yapılmamasının altında birşeyler var ama ne.
        Ya sampiyon olcakmis. Ya igrenc igrenc aciklamalar yapiyorlardi. Kardesim nedir. Sen mi biliyorsun kimin sampiyon olcagini. Bizi streslediler. Sanane sampluktan. Of

Yorum

Yenersin, a... bile koyarsın da tetikçiler yine devreye girer.
          Ya fatih waka gitti olay bitti.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Koray in pozisyonu gol dahi olsa bugün biz yenemeyecektik bu o anlama geliyor . Zaten pozisyonu var ile konuşulurken yarım gösterdiler onuda ellerine yüzlerine bulastirdilar . Ananizdan emdiginiz süt burnunuzdan gelsin insallah

Yorum

• evet çizgi yamuk ama düzgün çekilse de koray ofsaytta değil mi arkadaşlar?
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Abiciğim yenebiliriz dikebiliyormusun.
                Hakem uslu dursa bu maçı bile alıyorduk

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sarı çizgi çimlerin rengine göre çizilip, olduğu gibi kopyalayıp yapıştırılmıştır. Kırmızı çizgi ise ceza sahası çizgisi. Ya kamera açısında çok büyük sıkıntı var, ya da acayip işler dönüyor....

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Bu akşamki a.gucu penaltinkazandigi pozisyona bir Allahın kulu penalti demedi.hakem.kopeginden başka.
                  Göksel iti trabzonsporu son 5 hafta bariz olarak.dogratmistir.
                  Alanya maçının saibeli var hakemi zaten orta hakem yapılınca.tiyatro net olarak.ortaya çıkmıştı.
                  Bu şehir bu takım bunları haketmiyor.bir başak bile ligi dizayn edebiliyor.
                  Siyaset bu saatten sonra iktidarıyla muhalefetiyle benim.icin bitmiştir.isleri güçleri hepsinin para adaletsizlik çoğunluğun yanında yer almadır.
                  Tüm şehir bu saatten sonra isyan etse yakıp yoksa haklıdır derim.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya olay saglik ekibi degil ki. Olay goztepe macinda 10 kisi kaldin asiri efor sarfettin ustune fb macina ayni kadro 90 dk agir efor aynu oyuncular. Bunlarin olmasi bariz. Sorumlusu teknik ekip. Saglik ekibi ve kondisyoner napsin.

Yedek oyuncun yok 90dk oynatiyorsun. 45 dk anca kaldiriyor oyuncular hepsi pit pit gitti
                    Kardeş başakşehir takım değil mi

Sene başından beri doğru düzgün şakayı yok

Avrupa'da oymasina rağmen.

Bu takımda en yüksek paraya satacgin oyuncuna yanlış teşhis konuldu neredeyse futbol hayatı bitiyordu.

Sosa maça çıkmadan sakatlandı pandemi sonrası

Bunların hepsi tesadüf mu
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya sampiyon olcakmis. Ya igrenc igrenc aciklamalar yapiyorlardi. Kardesim nedir. Sen mi biliyorsun kimin sampiyon olcagini. Bizi streslediler. Sanane sampluktan. Of
                      Başakşehir’i kalan 6 maçta alanen doğrasınlar şampiyon oluyoruz. Bunumu yaptıracaklar, yok.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet çizgi yamuk ama düzgün çekilse de koray ofsaytta değil mi arkadaşlar?
                        Bana göre ofsayt değil, olsa neden uğraşıp yamuk çizsinler? Zaten oyuncu topa müdahale etmiyor ki.

Yorum

• Bugun ki maçta ne yapardim.

Net gözume carpan pereira 2.yari full aksadi. Campi, Novak bir tane top cikaramadilar. Pereirayi 60ta cikarip Kamil ya da serkan, Campiyi cikarip Messias(costa) novaki ileri salip Guilhermeyi Sol beke cekerdim.

Yorum

• Çizgiyi çektikleri anla topa vurulma anı da farklı büyük oyunlar döndü Riva da üzerine gitmeyen yönetim istifasını versin!
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Başakşehir’i kalan 6 maçta alanen doğrasınlar şampiyon oluyoruz. Bunumu yaptıracaklar, yok.
                              Umarım takım otobüsündeki o olumsuz havanın geçen haftaki maçtan sonra yaşananlarla ilgisi yoktur.

Yorum

Ya fatih waka gitti olay bitti.
                                Kardeşim, Waka haftaya oynar oynamasına, yensekte değişen ne olacak, ince ince doğruyorlar takımı. Tamam vasat oynuyoruz, top rakibe geçince armut gibi izliyoruz eksiklerimiz ortada lakin olmuyor işte, bir şekilde işini bitiriyorlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim