Ekuban yok Nwakaeme yok pereria yok haftaya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu kafayla sampiyonluk hemi? Sen bu futbollami sampiyon olacaksin lan? Utan lan utann sen bu kafayla 30-40 sene sonra hala sampiyoj olanazsin
allah belanizi turlu turlu versin
allah harbi oyle bi belanizi versinki beliniz dogrulmasin
bu taraftara bize hepimize yazik degilmi lan haysiyetsizler YAZIK DEGILMI
NE PARA NE BISEY HICBISE BEKLEMIYORUZ ADAM GIBI OYNAYIN ITHERIFLER ADAM
GIBIBedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!
Yorum
-
Pereira'nin sadi kart gördüğü an çikmasi lazimdi yürüyecek hali yoktu, erkenden çikarip serkan'i alacak yürek yok. O madar bekledin rakip 10 kişi kaldiktan sonra çikarma bari.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePas yapan, 2'ye 1 yapan tek adam Pereira'yı çıkarıp şişirme topa yöneliyor, maçın bitmesine dünya zaman varken. Geçen Alanya maçından sonra postalanmalıydı, orada hocalığını belli etmişti.
Yorum
-
Haydi ben Rizeliyim, benim için zor da Trabzonlu kardeşlerim siz aptal mısınız okuyup meslek sahibi olmaya çalışıyorsunuz? Araya bir iki tanıdık sokup kulübe kapağı atın. Nasıl olsa bizim uşak diye sizi savunacak birileri çıkacak. Koray kadar oynarsınız herhalde. 3-5 sezon olacak diye beklerler, sağa sola kiralarlar. O ara parayı cukkala. Tanıdık varsa antrenör olursun emekli olunca, şansliysan hoca yaparlar.
Bu şansı kaybedenler şimdiden çocuklarını alt yapıya yazdırsinlar. Biz yine saç baş yolarız belki ama sizin çocuklar kurtulsun.( ゚д゚)
Yorum
-
alt yapıdan adam alınacaksa kesinlikle nüfus kagıdında dogum yeri trabzon olmamalı.
Taha,atakan,salih kavrazlı,hakan yeşil gibi adamların üzerine gidilmeli.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Yense bile o bir puanı yakalayamayız. Cenabı Allah Başakşehir kafilesinin uçağını düşürürse, belki...İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs basaksehir i yenemez
Biz de Gs yi yenemeyiz.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum