Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ekuban yok Nwakaeme yok pereria yok haftaya.

Yorum

• şu takımın başında kafayı futbolla bozmuş, hırsından çimleri hatta gerekirse yardımcı antrenörünü yiyen, futbolcu nazı çekmeyen bir teknik direktör göremeyecek miyiz arkadaş.

Yorum

• Bu kafayla sampiyonluk hemi? Sen bu futbollami sampiyon olacaksin lan? Utan lan utann sen bu kafayla 30-40 sene sonra hala sampiyoj olanazsin

allah belanizi turlu turlu versin

allah harbi oyle bi belanizi versinki beliniz dogrulmasin

bu taraftara bize hepimize yazik degilmi lan haysiyetsizler YAZIK DEGILMI

NE PARA NE BISEY HICBISE BEKLEMIYORUZ ADAM GIBI OYNAYIN ITHERIFLER ADAM
        GIBI
        Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Guilhermeyle falan şampiyon olunmaz..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Senol Gunes ile anlassaydı keske baskan pandemi arasında kalan maclar icin.
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pas yapan, 2'ye 1 yapan tek adam Pereira'yı çıkarıp şişirme topa yöneliyor, maçın bitmesine dünya zaman varken. Geçen Alanya maçından sonra postalanmalıydı, orada hocalığını belli etmişti.
              Pereira'nin sadi kart gördüğü an çikmasi lazimdi yürüyecek hali yoktu, erkenden çikarip serkan'i alacak yürek yok. O madar bekledin rakip 10 kişi kaldiktan sonra çikarma bari.

Yorum

• Haydi ben Rizeliyim, benim için zor da Trabzonlu kardeşlerim siz aptal mısınız okuyup meslek sahibi olmaya çalışıyorsunuz? Araya bir iki tanıdık sokup kulübe kapağı atın. Nasıl olsa bizim uşak diye sizi savunacak birileri çıkacak. Koray kadar oynarsınız herhalde. 3-5 sezon olacak diye beklerler, sağa sola kiralarlar. O ara parayı cukkala. Tanıdık varsa antrenör olursun emekli olunca, şansliysan hoca yaparlar.

Bu şansı kaybedenler şimdiden çocuklarını alt yapıya yazdırsinlar. Biz yine saç baş yolarız belki ama sizin çocuklar kurtulsun.
                ( ゚д゚)

Yorum

• alt yapıdan adam alınacaksa kesinlikle nüfus kagıdında dogum yeri trabzon olmamalı.

Taha,atakan,salih kavrazlı,hakan yeşil gibi adamların üzerine gidilmeli.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gs basaksehir i yenemez
                    Biz de Gs yi yenemeyiz.
                    Yense bile o bir puanı yakalayamayız. Cenabı Allah Başakşehir kafilesinin uçağını düşürürse, belki...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• motivasyon sıfır hüseyinin malesef

oyuncuları motive sorunu da var

oyuncular isteksiz oynuyor rezillik

1-0

2- 0 yapman lazım ilk devreyi en az

ankaragücü daha istekli

rezilllik iyi oldu bize

Yorum

• Bugün sizce şampiyon olmak için canını dişine takan bir takım mı vardı sahada?

Takımda motivasyon falan bitmiş. Neden bitmiş bilmiyorum ama bugün kılını kıpırdatmayan futbolcular vardı sahada.

Yorum

• Teknik anlamda pereira’yı çıkarmasını anlamadım bir şekilde karıştırırdı ortalığı ki karşısındaki adam kırmızı görmüştü, rahat rahat sağ açığı idare ederdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          trabzonspor

Yorum

• Göksel Gümüşdağ ve hakemlerin allah sizi bildiği gibi yapsın! TS nin haklarını da şikebahçenin daimi amigosu Emre Bol savunuyor! Ve ne yazıkki bizimkilerden daha iyi konuşuyor! Tüm trabzonspor medyasına yorumcularına da yazıklar olsun..

Yorum

• İlk olarak Recai Usta tarafından gönderildi
                              Ünal Karaman'ın ahını mı aldık acaba?
                              Yooo o da olsa buraya kadar bile gelemezdik

Yorum

• Son şampiyonlukta da a.gücüne puan vemiştik,hatta gabriç bize gol atmıştı.
                                Çok rezil oynadık.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim