Unal Karaman'la her sezon 10. olmayi, karaktersiz adi Senolla basarili gececek her sezona tercih ederim ki zaten Unal hocanin elindeki kadro Senol'da olsa kume dusmemeye oynardik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gole sevinen futbol kuralini bilmeyen 2 topcu kim acaba ?
Biri golü atan Hugo.
Digeri de 2 numarali formasıyla Kamil Ahmet..
Saka gibi takimiz arkadaş.
Ama kötü bir sakaya doğru gidiyor is.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
"Bursaspor taraftarı, alt yapısıyla övünen değil, zirvede mücadele eden bir takım ile övünmek istiyor. Ben söylemiyorum, genel kanaat bu. Kimse kimseyi kandırmasın."
"Bursaspor'un uğraşması gereken sadece alt yapıdan oyuncu çıkarmak değildir. Tek çözüm alt yapıymış gibi lanse etmek bu takıma yapılan en büyük haksızlıktır. Şimdi soruyorum; son 25 yılda alt yapıdan kaç oyuncu, bu takıma ne kazandırdı?"
Takim isimlerini degistirerek bu sorulari Ahmet Ağaoğlu ve yonetimine sorarlar yakinda.
Hoca kadar transfer yasağını kaldirtamayan yönetim de suçlu bu is de.
Yonetimi gereginden fazla cok sert elestiren bazi arkadaslara yüklendik ancak hakli olduklari noktalar vardi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
belki ahmet ağaoğlu ve yönetimini burda ençok eleştirenlerden biri de benim çünkü gene söylüyorum beceriksiz kabiliyetsiz ve basiretsiz bir yönetim eğer şu kadroya 2 ön libero ve bir sağalm stoper alınsa daha farklı şeyler konuşuyorduk ayrıca ben transfer yasağına inanmıyorum işlerine öyle geldi bakın daha buz dağının öteki yüzü görünmedi bu hafta olası bir göztepe malubiyeti takımı çok daha kötü pozisyonalar sokabilir genç oyunculara hiç bir zaman karşı gelmedim tabiki onlarda bir yerden başlayacak ama bunun için zaman ve hamleler çok önemli sen tutup bir anda 5 tane alt yapı oyuncusunu ilk 11 de oynatamassın adamın içinden geçerler sen iskelet kadronu oturtursun araya birer birer doğru zamanda yerleştirip verim alırsın aynı anda 5 tane oynatamassın.İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bursaspor taraftarı, alt yapısıyla övünen değil, zirvede mücadele eden bir takım ile övünmek istiyor. Ben söylemiyorum, genel kanaat bu. Kimse kimseyi kandırmasın."
"Bursaspor'un uğraşması gereken sadece alt yapıdan oyuncu çıkarmak değildir. Tek çözüm alt yapıymış gibi lanse etmek bu takıma yapılan en büyük haksızlıktır. Şimdi soruyorum; son 25 yılda alt yapıdan kaç oyuncu, bu takıma ne kazandırdı?"
Takim isimlerini degistirerek bu sorulari Ahmet Ağaoğlu ve yonetimine sorarlar yakinda.
Yonetimi gereginden fazla cok sert elestiren bazi arkadaslara yüklendik ancak hakli olduklari noktalar vardi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
1-Takım boyunu kısaltacaksın şart bu şart.
2-Boyu kısaltıp alanı daralttığın için rakip topu kaptığında kafasını kaldıramadan ayağından topu çekip alacaksın rakip her yerde bordo mavi formalı adamları görecek.
3-Kaptırdığın topları 8 10 saniyede geri kazanacaksın.
4-Kazandığın topları hemen kanatlara açacaksın.
5-Kanat beklerin ve açıkların orta kesecek çizgiye inecek ki savunma dengesi bozulsun çift forvetin nimetlerinden faydalanacaksın.
Bu maçta maçtan önce yazdığım bu maddelerin hiçbirini uygulamadık ve gol pozisyonu olarak kısır bir maç çıktı ortaya..
Çok açık bir şey daha var ki o da şudur 1-0 geriye düşünce telaşlı oyun başlıyor oyuncular yerlerini kaybediyor sahaya yayılım ve yerleşimde çok ciddi hatalar yapılıyor..Taktik disiplinden kopulduğu için farka gidecek pozisyonları veriyoruz..Bunlara Ünal hocanın çare bulması lazım..En azından çift forvet oynattığın zaman kanat beklerine ve açıklarına orta açmayı çalıştırması lazım..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Ya arkadaşlar saçmaladiginizin farkindasiniz bence.Bizim burda bi laf var iki büyük tas sagilip tekmeyi vurup döküyorsunuz aşaĝi.Abdülkadir i Yusuf u Hüseyin Türkmen i hangi takim almaz.Bu topçular kazanç değil mi şimdi.Anladım üzülüyorsunuzda etmeyin ya.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlt yapı diyenlerin gözüne sokmak lazım bu kepazeliği.
Yorum
-
hocam daha ikinci yarı başlamadan ağaoğlunu eleştiren 3-5 kişiden birileriyiz yapmayın etmeyin bu kadro iyice zayıfladı derken forum ahalisi hızını alamadı sosa da gitsin aldığı para çok demeye başladı 11 inin tümünün altyapı olması fantazisine kapıldı ben karabük örneğini veririken 11 i altyapudan oynuyor neler demediler bana bakın yine diyorum transfer yasağını kaldırmaya niyetli bir yönetim yoktu hatta yaz transfer döneminde kaldırmaya bile niyetli değiller batık durumdaki diğer kulüpler kaldırıyor biz nasıl kaldıramıyoruz ilginç bir durum vardı ve iddiamda devam ediyorum bu takım ligin en zayıf takımı ve ikinci dönem alacağı maximum galibiyet sayısı 4 olacak ve yalnızca ikinci dönemi baz alırsak küme hattında bittiricez dua edelim ilk dönem çok puan topladık böyle yöneticiliği bende yaparım allah aşkına şu 1461 ve altyapı fantazisini 2-3 oyuncu ile tadında bırakalım yoksa felaket bizi bekliorİlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki ahmet ağaoğlu ve yönetimini burda ençok eleştirenlerden biri de benim çünkü gene söylüyorum beceriksiz kabiliyetsiz ve basiretsiz bir yönetim eğer şu kadroya 2 ön libero ve bir sağalm stoper alınsa daha farklı şeyler konuşuyorduk ayrıca ben transfer yasağına inanmıyorum işlerine öyle geldi bakın daha buz dağının öteki yüzü görünmedi bu hafta olası bir göztepe malubiyeti takımı çok daha kötü pozisyonalar sokabilir genç oyunculara hiç bir zaman karşı gelmedim tabiki onlarda bir yerden başlayacak ama bunun için zaman ve hamleler çok önemli sen tutup bir anda 5 tane alt yapı oyuncusunu ilk 11 de oynatamassın adamın içinden geçerler sen iskelet kadronu oturtursun araya birer birer doğru zamanda yerleştirip verim alırsın aynı anda 5 tane oynatamassın.
Yorum
-
noktasından virgülüne kadar katılıyorumİlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam daha ikinci yarı başlamadan ağaoğlunu eleştiren 3-5 kişiden birileriyiz yapmayın etmeyin bu kadro iyice zayıfladı derken forum ahalisi hızını alamadı sosa da gitsin aldığı para çok demeye başladı 11 inin tümünün altyapı olması fantazisine kapıldı ben karabük örneğini veririken 11 i altyapudan oynuyor neler demediler bana bakın yine diyorum transfer yasağını kaldırmaya niyetli bir yönetim yoktu hatta yaz transfer döneminde kaldırmaya bile niyetli değiller batık durumdaki diğer kulüpler kaldırıyor biz nasıl kaldıramıyoruz ilginç bir durum vardı ve iddiamda devam ediyorum bu takım ligin en zayıf takımı ve ikinci dönem alacağı maximum galibiyet sayısı 4 olacak ve yalnızca ikinci dönemi baz alırsak küme hattında bittiricez dua edelim ilk dönem çok puan topladık böyle yöneticiliği bende yaparım allah aşkına şu 1461 ve altyapı fantazisini 2-3 oyuncu ile tadında bırakalım yoksa felaket bizi beklior
Yorum
-
Fatih,bu takım degil 4.6.dahi olamaz berbat bir hocası , aşırı kalitesiz ve laubali adamlara sahip bir kadrosu var.Tahminlerimde yanılmam 47 puanı asamaz bu takım ilk yarıdaki puanlar olmasaydı net kume düsme adayıdır.Rizenin su andaki kadrosu net bizden kaliteli iste halimizin özeti.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir haftaya da ilk 11'de sahaya çıkarsa Ünal hoca inandırıcılığını sorgulatır. Güzel kardeşim anladık şut ayağın kötü, geliştirmek gibi niyetin de yok, olsaydı 3 yıldır düzenli forma giyiyorsun insan biraz iyiye emare gösterir.
Kırılma anlarını çevirememe gibi hastalığımiz var. Halbu ki ilk yarı rakibi yarı alanına itiklemiş, istediğimiz oyunuda oynuyoruz nedir bu talihsizlik. Penaltı, penaltınin babasıydi kardeşim içeri dalan adamın önündeki topa değilde koşu yoluna hamle yaparsan bunun adı penaltıdir.
Bu kadar karamsar havanın dağılması için mutlak bir galibiyet şart ve bu galibiyet cuma aksami zor da olsa alınacaktır. Takım düşme potasına girer hatta duser falan gibi salak salak yorumlarda bulunan arkadaşlar kusura bakmasın tasak geçecek yer burası değil. Ligi en kötü ilk dört içinde bitirecegiz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Takimin "pas kalitesi" çok düşük!
Bu hem oyun akişini engelliyor, hem de çok top kayiplarina neden oluyor.
Takimin antreman görüntülerini izleyin, maçlardan daha da kötü pas kalitesini göreceksiniz. Antremanlari canli izleme şansi olanlar çok daha net görebilir.
Özellikle Rodallega'nin yaptiği gibi, takim arkadaşindan pas istemek için onun dibine kadar gitmek gibi tuhaf şeyleri de çok yapiyoruz. Bu topu kullanan futbolcunun pas açilarini daha da kisitliyor.
Yorum
-
Açık konuşalım TS şu an ligin en kötü 3 takımından biri, diğerleri Akhisar ve Bursaspor. Ligin ilk 3 ü belli oldu gibi, fark açıldı ve onlar alt tarafla bağlantıyı kopardılar artık şampiyonluğa oynayacak 3 takım sezon sonuna kadar böyle devam ederler.
Kaldı geriye 4. sıra ve an itibariyle biz hariç en az 5 takımın gözü 4. sırada, en güçlü aday bence Konya. Göztepe maçı öncesi OHAL ilan edip ne yapıp edip o maçı kazanacaklar yoksa bırak 4. sırayı, iş sıkıntılı yerlere doğru gider. Gerçekten kötü oynuyoruz. Biz bu hocayla bu takımla kupayı da kaldıramayız."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bu ücünü gs bjk fb basaksehir ilk 18 almaz 3 de berbat adamlar özellikle abdulkadir gs nin bjk nin su güzel kadrolarinda ne isi var abdulkadirin yusun huseyininin adamı iki macta Türkiyenin stoperi yaptınız ne kafa topunu alabiliyor ,ne adamını tutabiliyor,ne defansta isabetli top atabiliyor timing hatasıni hermaç yapıyor.Kargaya Yavrusu Şahan gelirmis param olsa baskan olsam 3 ünüde Trabzonsporda oynatmam.İlk olarak vetheksenol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar saçmaladiginizin farkindasiniz bence.Bizim burda bi laf var iki büyük tas sagilip tekmeyi vurup döküyorsunuz aşaÄi.Abdülkadir i Yusuf u Hüseyin Türkmen i hangi takim almaz.Bu topçular kazanç değil mi şimdi.Anladım üzülüyorsunuzda etmeyin ya.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Çünkü biz aynı filimi tekrar izlemekten bıktık. Ama nedense Yönetime gelenler bıkmadı! Bu öze dönüş saçmalığı yüzünden bu takım şampiyonluk potasına bile giremiyor.İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bursaspor taraftarı, alt yapısıyla övünen değil, zirvede mücadele eden bir takım ile övünmek istiyor. Ben söylemiyorum, genel kanaat bu. Kimse kimseyi kandırmasın."
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bıktım artık. En iyisi yabancı bir başkan gelsin.
Yorum
-
Trabzonsporun 2004 yılındaki gibi bir yapılanmaya gitmesi lazım emrah eren, volkan bekiroglu, simkowiyak, adem kocak, celalettin ,tolga ,erdinç gibi ucuz kaliteli adamlarla ;fatih gökdeniz gibi yıldızların harmanlandığı bir kadro .Suan elimizdeki faciayı 10 yıl gecsesede ilk 3 sokamazsın.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Tek careyi bu kulubun Trabzonluların elinden kurtulup yabancı sermayeye satılması olarak görüyorum.Agaoglundan hicbir sey olmayacagını 2002 yılındaki aynı tip bir kadro yapılanmasıyla bizi rezil edisinden biliyorum.Bu kulubun kongre uyeleri sivil toplum kurulusları ,sehrin buyukleri bu kulubun satılması icin caba sarfetmelidir .Yoksa hergecen gun dahada kötüye gidecek gidiyor böyle devam edecek.İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇünkü biz aynı filimi tekrar izlemekten bıktık. Ama nedense Yönetime gelenler bıkmadı! Bu öze dönüş saçmalığı yüzünden bu takım şampiyonluk potasına bile giremiyor.
Ben bıktım artık. En iyisi yabancı bir başkan gelsin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum