Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazdım daha önce. Bu eleman Burak'ın daha az para alanı. O yüzden bu zamana kadar kimse ses etmedi. Beceriksizin, çapsızın teki normalde.
    şakasız söylüyorum hadi bi kesik yesin oyundan alınsın bak bakalım nasıl huzur kaçırmaya çalışıyor.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o gol olsaydı sayın rodayegacı kardeşim alanya açılırdı hani kabak çekirdeği gibi açıldı derlerya hah işte aynı o şekilde. böyle takımlara skor avantajını sağlayamazsan içinden geçerler .. 1 gol atarsan bu takımlar çöker... futbolun en büyük kuralı atamazsan atarlar.. 1 forvet oyuncusu direkten dönen topa gidip vurmaz bunu defans yapsa anlarım ama amacı gol atmak olan adamın kaleye 1 şutu yok.
      Rodallegacı kardeşin kim bilmiyorum ama senin ileri görüşün bi işe yaramıyor futbol senin hayallerin üzerine oynanmıyor malesef. Kabak çiçeği de olsa yine kazanamazdın çünkü bugün sahada olanlar bu maçı alamazdı, rakip de bu oyunuyla vermezdi. Anladın mı şimdi hayalperest kardeşim

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Normalde rahat kazanabileceğimiz bir maç fakat hocanın anormal tercihleri, anormal sonuçları şaşırtıcı olmaktan çıkarıyor. Alanya'nın deplasman karnesine güvenmek istiyorum.
        Hiç şaşırmadım.
        Ligde bir yere varacağımız yok, artık kupaya bakmalıyız.
        Gerçi onda da Ümraniye'yi geçeceğimiz bile şüpheli.
        Ha bu arada "Ünal çok iyi yaa"

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende düsünüyorum ve bundan dolayi endiseliyim.Fakat arkamizda daha cok takim var ve onlarda puan kaybedecek diye düsünüp kendimi teseli ediyorum.
          Hiç güvenme 3 maça bakar. Bu takım düşer. Tecrübesiz ve kalitesiz.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Düşme potasına gireceğimizi ciddi anlamda düşünüyorum.
            Bu kadro sadece kümeye oynar. 2001 yılını millet çok çabuk unutmuş.

Samsunsporun penaltısını hakem verseydi ciddi ciddi küme düşerdik.

Değişen birşey yok. Eski Tas Eski Hamam.

En iyisi kulübü satın ve başına yabancı bir adamı getirin. Çünkü alt yapı ve Trabzonlu futbolcu saçmalığı ile bı takım küme düşer.

70 li yıllarda yaşamıyoruz millet. 2019 dayız.

Yorum

• Hem penaltı kaçırıyor hem oyuna kusuyor maç boyunca bir tane şutu yok ya

Yorum

• ARKADAŞ ! HERŞEYİ GEÇ. KAÇIRDIN DİREKTEN DÖNEN TOPA VU-RA-MAZ-SIN ! sen nasıl bi amatörsün ?? panenka nedir ya ? sen her penaltıyı çatır çutur attında panenka denemesi kaldı böylesine önemli bir maçta ? kim arkadaş bu ya?

Yorum

• Bu mağlubiyetle birlikte üçüncülük hedefi net olarak biterken, dördüncülük hedefi de sekteye uğradı. Özellikle deplasmanlarda zaten galibiyet alamazken bir de iç sahada böyle bir mağlubiyet almak takımın motivasyonunu baya bir azaltacaktır. Alanya ne yazık ki bize ters gelen bir takım. Zaten 6 maçın 4'ünde gol atamadığımız bir takıma o kadar kolay bir galibiyet beklemiyordum. Ha şans biraz yanımızda olsa maç 1-0 lehimize de bitebilirdi fakat oyun anlamında büyük hayal kırıklığı yaşadım. Buna sebep olan tek faktörün Hoca olduğunu düşünmüyorum. Özellikle yönetim, medya ve taraftarın GS maçının etkisini hafta boyunca sürdürmesini doğru bulmamıştım. Tabii bunun takıma ne kadar yansıdığı soru işareti. 2 ay boyunca sakat olan bir Sosa'yı Yusuf'la kullanmanın doğru olmayacağı çok net belliydi. Buna ilerideki dörtlünün de formsuzluğu da eklenince sonuç kaçınılmaz oldu. Sergen Hoca aslında çok da büyük bir taktik dehası uygulamadı. Kalabalık savunma ve hızlı hücumcularla kontrayla fişi çekti. Arda gününde olmasa çok daha acı bir tabloyla karşılaşabilirdik...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiç güvenme 3 maça bakar. Bu takım düşer. Tecrübesiz ve kalitesiz.
                    Aman öyle yazma. Bizim Futbol ustası Ağaoğlu sana küser.

Yorum

• Kimliksiz bir oyun oynadık. Gs maçında bile her an gol atacağımız hissi vardı. Bu maçın ilk dakikasından itibaren sistemsiz bi oyun oynadık. Eski TS gibi değildik. Sabaha kadar oynansa 1 gol dahi atamaz hissi verdi takım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Haftaya da rodallega ile cikda görelim hoca

Yorum

• Hiç ağlamanın manası yok. Kötü oynadık ve kaybettik. İçerde Rodallega, Kamil ve Sosa; kenarda da Ünal hoca çok kötüydü.

Hepsine eyvallah ama skora isyan etmemeyi anlamıyorum. Bu sezon bunu ilk kez gördüm ve zoruma gitti.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• arkadaş hücum organizasyonu anlamında hiçbir planın yok. top sende, rakip kaleye 20-30a gelmişsin, herkes yaslamış neticeyi bir rakibe sırtı kaleye dönük ayağına top bekliyor. 6 ofansif oyuncuyla oynuyorsun, bir tane savunmanın dengesini bozacak koşu yapan oyuncun yok. her hücumun duvara çarpıp geri dönüyor. hücuma ne derinlik ne çeşitlilik katamıyorsun bu kadar ofansif oyuncuyla.

hocan takmış kafasına bir çift forvet, her maç ortasahayı eksik birakıyor. merkezde biri on numaradan bozma biri 2 aydır resmi maç oynamayan iki oyuncuyla çıkmışsın. çift forvet sevdan kenar oyununu etkilemiş, hücumda kendi kendini savunur duruma gelmişsin.

şapkadan tavşan misali bir penaltı kazanmışsın, maç gelmiş ayağına kadar. onu da sorumsuz bir oyuncunun şımarıklığı yüzünden harcamışsın.

son 4-5 maçta 2 oyuncu dahi değiştirmemeden maçı tamamlayan hocan kurtarıcı olarak daha önceki maçlarda 1 oyuncu değiştirerek maçı tamamlama pahasına oyuna almadığı gencecik adamı oyuna almış.

yahu hata 1 değil 2 değil. neresinden tutarsan elinde kalıyor. "olacağız da, yapacağız da" diye diye şımartmıttığın hocan sığ futbol bilgisine yersiz özgüvenini de eklemiş, oyuncak etmiş takımı. 2 hafta sakatlıklar, 3 hafta hakem falan... şu gerçekleri görmek için illa rencide edici bir mağlubiyet mi almamız gerekiyor?

vallahi birşeylerin değişeceğini bilsem bu yenilgiyi hayırla yorumlardım. her hafta ders aldığını söyleyip her hafta aynı hatayı tekrarlayan hoca kabak tadı verdi artık.
                            En son odyseuys tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 18:08.
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Nwakaeme yerine 1461'den Ahmet Eren,
                              Ekuban yerine de Dogukan Oksuz gelsin.

Arda tutacak gibi, bari bu cocuklardan birisinin tuttugunu da gorelim.
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rodallegacı kardeşin kim bilmiyorum ama senin ileri görüşün bi işe yaramıyor futbol senin hayallerin üzerine oynanmıyor malesef. Kabak çiçeği de olsa yine kazanamazdın çünkü bugün sahada olanlar bu maçı alamazdı, rakip de bu oyunuyla vermezdi. Anladın mı şimdi hayalperest kardeşim
                                sen hangi organınla maç izliyosun kardeşim bilemedim. bu kadro değilmiydi ligin tozunu attıran ? kafanı kumamı gömdün bu takım oynarken ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X