Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burakı yedik.. alın size rodayega.. şu burak az karakterli olsaydı varya şu ligde çok şeyler yapardık ama bir türlü sevemediler şu adamı.. hüügoooğğ hügooğğğ. alın size hügoğğğ
    Aldıgı para fazla diye bitirler adamı

Yorum

• Neymiş efendim Burak Yılmaz takım oyunumuzu bozuyormuş. Al gördük yine takım oyununu.

Yorum

• cisse de forvet roda da..
        onu geçtim ekuban da forvet roda da..
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Haftaya rodallega yedeğe, ekuban en uca novakta mevkisine dönerse belki bi şeyler olur ama bugün zaten kırılgan olan takımımız iyice depresif bi hale bürünebilir.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Evet, bu maç hocaya yazar. Sana yazıklar olsun Ünal Hoca, o kadar geniş kadron var bu 11'i mi çıkardın?
            Evet, Berkay Safa oynamalı sürekli. Fiziği, vuruş kalitesi o kadar yeterli ki daha şimdiden görebiliyorum sahada yaptıklarını.
            Evet, bu maç yönetime yazar. Yasak varken transfer yapmadılar. Böyle yöneticilik oluyorsa biz idare edelim takımı. Sözdeymiş transfer yasağı üstelik, abilerim öyle söyledi.
            Evet, bizim çocuklarımız çok kötü. 5 kuruş etmez bu adamlar. Haftaya kazanırlarsa belki 6 kuruş olur.

Hayır, bende bir sorun yok. Ben çok iyi bir taraftarım. Zekamın ortalama bir insanla eş olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Abdüş ekuban girdiği pozisyonu gole çevirse olay bitecek ama rakibin tam istediği oldu
              “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                burakı yedik.. alın size rodayega.. şu burak az karakterli olsaydı varya şu ligde çok şeyler yapardık ama bir türlü sevemediler şu adamı.. hüügoooğğ hügooğğğ. alın size hügoğğğ
                Yazdım daha önce. Bu eleman Burak'ın daha az para alanı. O yüzden bu zamana kadar kimse ses etmedi. Beceriksizin, çapsızın teki normalde.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Rodalega'nın bu yaptığı cezasız kalmamalı. Hem penaltı konusunda sayısal anlamda başarısız bir futbolcu olmana rağmen skor lehimize değilken yeni penaltı stili denemeye cüret edeceksin, hem de direkten geri gelen topa hamle yapıp arkadaşının gol atmasını engelleyeceksin. Böyle rezillik olmaz.

Kaçan penaltıdan sonra takımın tamamen dağılması da ayrı bir rezalet. Gençlerin haline bak. Motive olacakları her şey ellerindeyken, arkalarında taraftar varken sahada boş boş geziniyorlar.

Az daha becerikli olsalar rahat 4-0 yenecekleri bir maçtı.

Yorum

• Burak Yılmaz tayfası haftalardır aradığı fırsatı buldu bir hafta susmazlar artık.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ekuban’dan forvet arkası olmayacağını anla artık Ünal hoca.
                      insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• Ünal hoca hrpimizle ti gecti yaoacakm birsey yok

Sadece bordo mavi .
                        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Sosa falan diyoruz ancak Sosa'sız bu takım daha önce hiç birşeydi . 3-4 maç Sosa ile tavan yaptık hepsi bu....bugün yarım Sosa var belki ama yarın Sosa bizde yokken (yaşı fazla o bölge için) yine yokları oynayan bir takım olacağız.Ünal Hoca'nın Sosasız bir sistem üzerinde çalışması lazım ki Sosa yokken hiçbirşey oynamıyor takım.
                          Önümüzdeki yıllar için umudum yok ki transfer yapsak yeni oluşan takım en az 3-4 seneye sonra başarıya koşar.
                          Gençlere yazık olacak...
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• yok ya o kadar da değil
                            ardayı stopere çeker en fazla
                            bir de tahminim haftaya sağ beke birini türetir.

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ünal hoca arda'yı forvette dener haaftaya
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Hocayi seviyorum ama bugün cidden batirdi her anlamda. Çıkan kadrodan tut oyuncu değişiklikleri tam facia. K.Ahmet evet kötü oynuyor da sırf taraftar homurdandı diye adami çıkarmak ne abi. Keza Abdüş evet kötü ama koşan Alanya takimina karşı oyundan çıkmaz. Cikmasi gereken adam Sosa’ydi takimin en kötülerinden biri bugün.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Hoca yapma bu kadar amatör hatalar yapılmaz ya
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X