İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Evet, bu maç hocaya yazar. Sana yazıklar olsun Ünal Hoca, o kadar geniş kadron var bu 11'i mi çıkardın?
Evet, Berkay Safa oynamalı sürekli. Fiziği, vuruş kalitesi o kadar yeterli ki daha şimdiden görebiliyorum sahada yaptıklarını.
Evet, bu maç yönetime yazar. Yasak varken transfer yapmadılar. Böyle yöneticilik oluyorsa biz idare edelim takımı. Sözdeymiş transfer yasağı üstelik, abilerim öyle söyledi.
Evet, bizim çocuklarımız çok kötü. 5 kuruş etmez bu adamlar. Haftaya kazanırlarsa belki 6 kuruş olur.
Hayır, bende bir sorun yok. Ben çok iyi bir taraftarım. Zekamın ortalama bir insanla eş olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Yazdım daha önce. Bu eleman Burak'ın daha az para alanı. O yüzden bu zamana kadar kimse ses etmedi. Beceriksizin, çapsızın teki normalde.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburakı yedik.. alın size rodayega.. şu burak az karakterli olsaydı varya şu ligde çok şeyler yapardık ama bir türlü sevemediler şu adamı.. hüügoooğğ hügooğğğ. alın size hügoğğğ- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Rodalega'nın bu yaptığı cezasız kalmamalı. Hem penaltı konusunda sayısal anlamda başarısız bir futbolcu olmana rağmen skor lehimize değilken yeni penaltı stili denemeye cüret edeceksin, hem de direkten geri gelen topa hamle yapıp arkadaşının gol atmasını engelleyeceksin. Böyle rezillik olmaz.
Kaçan penaltıdan sonra takımın tamamen dağılması da ayrı bir rezalet. Gençlerin haline bak. Motive olacakları her şey ellerindeyken, arkalarında taraftar varken sahada boş boş geziniyorlar.
Az daha becerikli olsalar rahat 4-0 yenecekleri bir maçtı.
Yorum
-
Sosa falan diyoruz ancak Sosa'sız bu takım daha önce hiç birşeydi . 3-4 maç Sosa ile tavan yaptık hepsi bu....bugün yarım Sosa var belki ama yarın Sosa bizde yokken (yaşı fazla o bölge için) yine yokları oynayan bir takım olacağız.Ünal Hoca'nın Sosasız bir sistem üzerinde çalışması lazım ki Sosa yokken hiçbirşey oynamıyor takım.
Önümüzdeki yıllar için umudum yok ki transfer yapsak yeni oluşan takım en az 3-4 seneye sonra başarıya koşar.
Gençlere yazık olacak...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
yok ya o kadar da değil
ardayı stopere çeker en fazla
bir de tahminim haftaya sağ beke birini türetir.
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hoca arda'yı forvette dener haaftayaYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Hocayi seviyorum ama bugün cidden batirdi her anlamda. Çıkan kadrodan tut oyuncu değişiklikleri tam facia. K.Ahmet evet kötü oynuyor da sırf taraftar homurdandı diye adami çıkarmak ne abi. Keza Abdüş evet kötü ama koşan Alanya takimina karşı oyundan çıkmaz. Cikmasi gereken adam Sosa’ydi takimin en kötülerinden biri bugün.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum