İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
o gol olsaydı sayın rodayegacı kardeşim alanya açılırdı hani kabak çekirdeği gibi açıldı derlerya hah işte aynı o şekilde. böyle takımlara skor avantajını sağlayamazsan içinden geçerler .. 1 gol atarsan bu takımlar çöker... futbolun en büyük kuralı atamazsan atarlar.. 1 forvet oyuncusu direkten dönen topa gidip vurmaz bunu defans yapsa anlarım ama amacı gol atmak olan adamın kaleye 1 şutu yok.
-
kaçan penaltı maçın kaderini değiştirdi.
ama ünal hocam bariz hatalar yaptı bi defa parmak ilk 11 başlamalıydı hugo arkası ekuban yoklukta oynanıyordu ama şimdi yusuf'u oraya alıp sosa,parmak orta sahası ile çıkmalıydı.
sosa sakatlıktan döndü ve çok kötüydü bu akşam anlaşılır bir şey bu ama ünal hocam bu sefer maçı kaldıramadı.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Gözünü seveyim. Adam bilerek Ekubanın koşu alanına müdahelede bulunuyor. Bilerek çelme takıyor ve ben birşey yapmadım gibi zıplıyor.İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok o değil de Penaltı h akkında bakalım Erman Toroğlu ve Zeki ne diyecek Aspor da.....Penaltı kararı yanlıştı.
Buna penaltı değil diyorsan futbolu bırak bence.
Yorum
-
Bakın işte bu rahatsızlar bu takımın önündeki en büyük engeldirİlk olarak TSemih61 tarafından gönderildiPuhahahah Burak fanboyları ortaya çıkmış.
Hadi yallah Beşiktaş'ı tutun çapsız herifler sizi.
Nasıl si.. ettik Onur ve Burak'ı.
Ağlayın ulan.
Yıllarca kaptanlık yapmış oyuncuya küfür edebilen ve bunu izleyen müdahale etmeyen forum yönetimini kınıyorumNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Beyinsiz gibi oynayan bir takım vardı sahada. Yusuf sosa orta sahası ve çift forvet elbette hatalı ama bunun dışında inanılmaz bir bencillik vardı tamamında. Maçlardan sonra sürekli çalışıyoruz daha çok çalışacağız diyen futbolcular görüyoruz. Peki neye çalışıyorsunuz hele bi söyleyin? Sürekli olarak saçma sapan çalım denemeleri topu kenara sıkıştırmalar boştaki arkadaşına top vermemeler...
Bir de hugo Allah aşkına o hareket ne öyle? Benim bu takımda en merak ettiğim şeylerden biri penaltı antrenmanı yaptırılmıyor mu bu arkadaşlara? Takımın penaltıcısı kim? Atamıyor la işte bu adam daha kaç kere kaçırmak zorunda? Sosa var yusuf var atacak adam mı yok? Bir de direkten dönen topu tamamlamaya çalışıyor ya rabbim. Umarım ki hiç sanmıyorum bu lakayıtlığın bir bedeli olur.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Yapacak bir şey yok. Abdulkadir takimı on kişi oynatirken karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda heba olunca sazi eline alan Alanya işimizi bitirdi. Zaten sezon başından beri kıyım kıyım operasyona uğradığımiz yerde futbolcuda ne moral kalır ne motivasyon. Allah belanı versin tff. Namusunu şerefini sikeyim senin. Allahsiz dinsiz imansiz orospu çocuklari.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Sonrasında topa vurması tam bir hainlik..İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak ediyorum durum 0-0 iken panenka penaltisi kullanma laubaliliginin bir yaptirimi olacak mi?I am not in danger , I am the danger..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum