Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Penaltı gol olsaydı bile maçı kaybederdik
    o gol olsaydı sayın rodayegacı kardeşim alanya açılırdı hani kabak çekirdeği gibi açıldı derlerya hah işte aynı o şekilde. böyle takımlara skor avantajını sağlayamazsan içinden geçerler .. 1 gol atarsan bu takımlar çöker... futbolun en büyük kuralı atamazsan atarlar.. 1 forvet oyuncusu direkten dönen topa gidip vurmaz bunu defans yapsa anlarım ama amacı gol atmak olan adamın kaleye 1 şutu yok.

Yorum

• Zaten sözleşmesi bitiyor sen buna ne bel bagliyorsun hocam ya böyle lakayit penaltı kullanan adamı o dakika çıkaracaksın .

Yorum

• kaçan penaltı maçın kaderini değiştirdi.

ama ünal hocam bariz hatalar yaptı bi defa parmak ilk 11 başlamalıydı hugo arkası ekuban yoklukta oynanıyordu ama şimdi yusuf'u oraya alıp sosa,parmak orta sahası ile çıkmalıydı.

sosa sakatlıktan döndü ve çok kötüydü bu akşam anlaşılır bir şey bu ama ünal hocam bu sefer maçı kaldıramadı.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok o değil de Penaltı h akkında bakalım Erman Toroğlu ve Zeki ne diyecek Aspor da.....Penaltı kararı yanlıştı.
          Gözünü seveyim. Adam bilerek Ekubanın koşu alanına müdahelede bulunuyor. Bilerek çelme takıyor ve ben birşey yapmadım gibi zıplıyor.

Buna penaltı değil diyorsan futbolu bırak bence.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi
            Puhahahah Burak fanboyları ortaya çıkmış.

Hadi yallah Beşiktaş'ı tutun çapsız herifler sizi.

Nasıl si.. ettik Onur ve Burak'ı. Ağlayın ulan.
            Bakın işte bu rahatsızlar bu takımın önündeki en büyük engeldir
            Yıllarca kaptanlık yapmış oyuncuya küfür edebilen ve bunu izleyen müdahale etmeyen forum yönetimini kınıyorum
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Rodallega hiçbir takımda penaltıcı olamaz, bu yaptığı hareketten sonra buna sözleşme teklif edilirse tam bir şerefsizliktir..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Beyinsiz gibi oynayan bir takım vardı sahada. Yusuf sosa orta sahası ve çift forvet elbette hatalı ama bunun dışında inanılmaz bir bencillik vardı tamamında. Maçlardan sonra sürekli çalışıyoruz daha çok çalışacağız diyen futbolcular görüyoruz. Peki neye çalışıyorsunuz hele bi söyleyin? Sürekli olarak saçma sapan çalım denemeleri topu kenara sıkıştırmalar boştaki arkadaşına top vermemeler...

Bir de hugo Allah aşkına o hareket ne öyle? Benim bu takımda en merak ettiğim şeylerden biri penaltı antrenmanı yaptırılmıyor mu bu arkadaşlara? Takımın penaltıcısı kim? Atamıyor la işte bu adam daha kaç kere kaçırmak zorunda? Sosa var yusuf var atacak adam mı yok? Bir de direkten dönen topu tamamlamaya çalışıyor ya rabbim. Umarım ki hiç sanmıyorum bu lakayıtlığın bir bedeli olur.
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Neyse artık ligin peşini bırakıp tamamen kupaya yöneleceğiz demektir.5.likten yukarısı bizim değilmiş.
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Arda iyi eldiveni almasınlar bu çocuktan. Uğurcanda iyi ama Arda hazır form tutmuşken yedeğe almak akıl kârı olmaz. Umarım böyle bir hataya düşmezler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Merak ediyorum durum 0-0 iken panenka penaltisi kullanma laubaliliginin bir yaptirimi olacak mi?
                      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• birde ikinci yarı golden sonra tamamen mahalle takımına döndük herkes kendi başına takıldı bu affedilir bir şey değil ıslak odunla dövülmeli oyuncular.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Yapacak bir şey yok. Abdulkadir takimı on kişi oynatirken karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda heba olunca sazi eline alan Alanya işimizi bitirdi. Zaten sezon başından beri kıyım kıyım operasyona uğradığımiz yerde futbolcuda ne moral kalır ne motivasyon. Allah belanı versin tff. Namusunu şerefini sikeyim senin. Allahsiz dinsiz imansiz orospu çocuklari.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Uc hafta once sampiyonluk planlari sonra ilk bes

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Düşme potasına gireceğimizi ciddi anlamda düşünüyorum.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Merak ediyorum durum 0-0 iken panenka penaltisi kullanma laubaliliginin bir yaptirimi olacak mi?
                                Sonrasında topa vurması tam bir hainlik..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X