Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursa hava atıyordu her hafta en çok yerliyi biz oynatıyoruz diye noldu? Kongre kararı aldılar. Bu kafayla biraz zor maç kazaniriz.

Yorum

• Uzun suredir bu forumu tkaip ediyorum bakin sadece 2 mac kaybettik ve ne huseyin kaldi ne yusuf kaldi bu cocuklarin iyi oynadigi maclari da biliyoruz daha gencler bunlar olacak elestirelim ama çöp demek icin daha erken
      Bordo-Mavi

Yorum

• İkinci Malatya faciası oldu bu maç. Arda olmasa 5-0.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uc hafta once sampiyonluk planlari sonra ilk bes
          Başkan ve Yönetim sağolsun.

Yorum

• Penaltıda kaleci o kadar erken yattı ki rodanın bunu görüp yuvarlaması yetecekti.ah ah takımı tamamen dağıttı bu penaltı
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Takım oyunundan kaç haftadır uzak oynuyoruz, öndeki oyuncular iyice bencilleştiler,
              Malesef bundan sonra zor maç kazanırız , bu tarz maçlar motivzasyon maçlarıdır kaybedersen iyice sıradanlaşırsın , o yola girdik üst üste kupa dahil 3 deplasman maçı oynayacağız.
              Yusuf ve Abdulkadir hiç yoklar, bir akıl hocasına ihtiyaçları var oyunun içinde de yoklar bu maçta oyunun tüm yükü sosa'nın üzerindeydi,
              bizim için maçlar 1-0 maçları skor dışında birşey beklemiyorum orada da roda devreye girdi iyi bir penaltıcı olmamasına rağmen hala penaltıcımız o, burada bu işi ben yapamıyorum deyip kenara çekilmesi lazım zira attığı 5 penaltının 3'ünü kaçırdı

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yapacak bir şey yok. Abdulkadir takimı on kişi oynatirken karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda heba olunca sazi eline alan Alanya işimizi bitirdi. Zaten sezon başından beri kıyım kıyım operasyona uğradığımiz yerde futbolcuda ne moral kalır ne motivasyon. Allah belanı versin tff. Namusunu şerefini sikeyim senin. Allahsiz dinsiz imansiz orospu çocuklari.
                Rodallega ya sov bence

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakın işte bu rahatsızlar bu takımın önündeki en büyük engeldir
                  Yıllarca kaptanlık yapmış oyuncuya küfür edebilen ve bunu izleyen müdahale etmeyen forum yönetimini kınıyorum
                  Hayırdır kovanın avukatı mısın? O çöp herifi kağıt buruşturur gibi buruşturup attık zorunuza gitmesin. Trabzonspor'u sevin kova hain bir çöpü değil.

Yorum

• Bir hafta daha ruh gibi dolaşırız. Çıldırıyorum artık, futbolu sevdiğim ve futbolla ilgilendigim güne lanet olsun. Ama Rodallega efendi çatır çatır kazandığı paraları ezer.
                    TRABZON SPOR

Yorum

• Düşuruldugumuz şu duruma sevinen icimizdeki pezevenklerede bir cift lafım var. Ha bize operasyon çeken tff ha siz. Alayiniza mokoko ulan.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Düşme potasına gireceğimizi ciddi anlamda düşünüyorum.
                        Bende düsünüyorum ve bundan dolayi endiseliyim.Fakat arkamizda daha cok takim var ve onlarda puan kaybedecek diye düsünüp kendimi teseli ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Bilal Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rodallega ya sov bence
                          Onunda ayağına sicayim.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Rodeyyega'ya ne diye penaltı attırıyoruz ayrıca bunu da anlamadım ben? Çok kötü pnealtıcı.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merak ediyorum durum 0-0 iken panenka penaltisi kullanma laubaliliginin bir yaptirimi olacak mi?
                              Yaptırımı yedek kulubesi olmalı. Normal penaltıyı attıda panenka kaldı. Hayır düzgün kullanıp kaleci kurtarsa diğer futbolcular bu kadar demoralize olmazdı. Herkesin inancını yıktı Rodallega. Bununda bir bedeli olmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Alanya her zamanki gibi şamarladı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X