Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• değiştiler hepsi. o hırs gitti onurla burağın motivasyonu etkisini yitirdi.

Yorum

• bizim ünal hocayla, takıntılarıyla, hatalarıyla harcayacak vaktimiz yok arkadaş. her maç sonunda ders aldık diyor her sonraki maça aynı hatalarla çıkıyor.
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• aklınca artistlik gol atacaktı pen ya bize artistlik lazim değildi direkt vuracaktı bu pen affı yok bence
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Helal Yusuf harikasın koçum hepsini geçersin sen bas git.

Yorum

• Arkadslar ben başakşehir maçından önce demiştim bana sovmediginiz kalmıştı bu dönem bu kadro maximum 4 galibiyet alır demiştim yani sırf ikinci devre puan durumuna bakarsak küme hattında tamamliyacagiz bu konuda hala aynı gorusteyi yönetimin basiretsiz ligi ve altyapının suyunu cikarmsi yüzünden bu takım bir adım ileri gitmez

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ve rakipten tokat gibi cevap.
              Trabzonspora yani bize sizin gibi enayilere böyle atarız dediler

Yorum

• Direkten dönen topa vurup gol atınca sevinmesi daha komikti adam kuralı bilmiyor
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu penaltı değil diyenler neye göre diyor? Ayağa net darbe var. Bu kadar şirin gözükmek zorunda değilsiniz.

katiliyorum ve yorumun güncel kalsin diye +1 diyom

Yorum

• inanılır gibi değil.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ekubanın ilk 11 başlayıp iyi oynadığı maç daha yok aksine sonradan oyuna girip kötü oynadığı macta yok. haftalardır kötü sonuclara ragmen bu ısrar niye
                      Haklısınız. Tek forvet ve orta saha güçlü daha etkili olabiliriz. Yalnız şu 61 nolu oyuncu topa dokunmuyor bile artık. Bence ilk o değişmeli

Bakın örneğin yusuf yere düşüyor o arkasında topu almak için mudahalesi yok

En doğrusunu yaptı Ünal Hoca. Oyun başından beri sadece koşmuyorda hafif tempolu jog atıyor
                      En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 17:19.
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• yok abi vallahi aklım almıyor.ulan sığır dönen topa niye vurursun ya niye.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• sağbek kaleden 40 metre mesafede topla buluşuyor, pas atacak ortasaha oyuncusu bulamıyor...
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Abdulkadir parmak girmeli...yusuf oynayamior orda...eku roda uymuyor
                            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• müdahale gelmesi lazım oyuna.

Yorum

• Oyuna müdahale etsene kenardaki adam !
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X