değiştiler hepsi. o hırs gitti onurla burağın motivasyonu etkisini yitirdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bizim ünal hocayla, takıntılarıyla, hatalarıyla harcayacak vaktimiz yok arkadaş. her maç sonunda ders aldık diyor her sonraki maça aynı hatalarla çıkıyor.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Arkadslar ben başakşehir maçından önce demiştim bana sovmediginiz kalmıştı bu dönem bu kadro maximum 4 galibiyet alır demiştim yani sırf ikinci devre puan durumuna bakarsak küme hattında tamamliyacagiz bu konuda hala aynı gorusteyi yönetimin basiretsiz ligi ve altyapının suyunu cikarmsi yüzünden bu takım bir adım ileri gitmez
Yorum
-
Trabzonspora yani bize sizin gibi enayilere böyle atarız dedilerİlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe rakipten tokat gibi cevap.
Yorum
-
Direkten dönen topa vurup gol atınca sevinmesi daha komikti adam kuralı bilmiyor
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu penaltı değil diyenler neye göre diyor? Ayağa net darbe var. Bu kadar şirin gözükmek zorunda değilsiniz.
katiliyorum ve yorumun güncel kalsin diye +1 diyom
Yorum
-
Haklısınız. Tek forvet ve orta saha güçlü daha etkili olabiliriz. Yalnız şu 61 nolu oyuncu topa dokunmuyor bile artık. Bence ilk o değişmeliİlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekubanın ilk 11 başlayıp iyi oynadığı maç daha yok aksine sonradan oyuna girip kötü oynadığı macta yok. haftalardır kötü sonuclara ragmen bu ısrar niye
Bakın örneğin yusuf yere düşüyor o arkasında topu almak için mudahalesi yok
En doğrusunu yaptı Ünal Hoca. Oyun başından beri sadece koşmuyorda hafif tempolu jog atıyorEn son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 17:19.13 Vitor Hugo
Yorum
-
sağbek kaleden 40 metre mesafede topla buluşuyor, pas atacak ortasaha oyuncusu bulamıyor...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum