Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• VAR bizde işe yaramıyor çünkü art niyet var gözüne baka baka yalan söylüyorlar.bu kadar pişkin Türk hakem ve Türk mantığı..Bunların alayı yalancı.Bence yetenekle ilgisi yok bro tamamen art niyet başka bir şey değil zaten bu sene baya art niyetli kararlar verildi kimse ses çıkarmıyor şu olay avrupa veya amerikada olsa istifa ederlerdi.skandal çünkü kameralar önünde olmuş mevzular
    İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onyekuru'nun pozisyonu da penaltı değil.

Diagne'nin ve Nagatomo'nun kırmızısı es geçilmiş.

Ekuban'ın pozisyonu penaltı.

VAR'a rağmen hakemlerin yine yanlış kararlar vereceğini daha önce yazmıştım çünkü Türk hakemleri futbol cahili, kriz yönetimi yoksunu ve yeteneksiz hakemlerdir...

VAR'ın kullanıldığı diğer liglere bakın 1 tane tartışılan maç 1 tane tartışılan hakem göremezsiniz bizim lig haricinde..Adam ekranda defalarca izlediği pozisyonu doğru yorumlayamıyor bunun iki sebebi vardır ya geri zekalıdır ya da hakemlik yeteneğinden yoksundur..Bence her ikisi de geçerli..

Çözüm yolu çok basittir..Yabancı bir MHK başkanı atamak ve misafir yabancı hakemlere maçlarda görev vermek..
    "Annuit cœptis"

Yorum

• bu maç ilk değildi, ne doğranmalar gördük, izah edilir değil.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        VAR bizde işe yaramıyor çünkü art niyet var gözüne baka baka yalan söylüyorlar.bu kadar pişkin Türk hakem ve Türk mantığı..Bunların alayı yalancı.Bence yetenekle ilgisi yok bro tamamen art niyet başka bir şey değil zaten bu sene baya art niyetli kararlar verildi kimse ses çıkarmıyor şu olay avrupa veya amerikada olsa istifa ederlerdi.skandal çünkü kameralar önünde olmuş mevzular
        Reis uzun zamandır görünmüyorsun

Hakemler kimine göre artniyetlidir kimine göre yeteneksizdir..Bu kişiden kişiye değişir..Bana göre hem yeteneksizler hem de kriz ve stres yönetiminden yoksunlar..Nedenini onlarca argüman geliştirerek örneklemelerle yazabilirim, uzatmayalım..

Çözüm nedir ona bakalım..Bana göre çözüm VAR'ın başına yabancı hakemleri getirmektir ya da bizzat sahada yabancı hakemlere görev vermektir..MHK'nın başına eski kaşar Türk hakemlerini getirmişler yine..Hiçbir şeyi çözmez bunların yönettiği sıçıp sıvadığı maçları da biliyoruz hepsi vasat hakemdi..Geçenlerde bir haber okudum, Uleinberg (Aston villa maçımızın hakemiydi) gelecekmiş seminer verecekmiş bizim hakemlere...Bu tür işler doğru işlerdir mesela..Mhk'yı da yabancı eski elit hakemlerden oluşturacaksın..

Sonuç olarak her mesleğin uzmanı allamesi duayeni vardır..Hakemlik müessesesinin de var...Göndereceksin eğitim aldıracaksın...Bu işler sen de bilirsin böyle yürür..

Hakemlik dediğin haftada 90 100 dakikalık bir iş..Dolgun da maaş veriyorlar..Sen hakemsen haftada 90 dakikalık işi iyi yapacaksın kardeşim..Hem de verdiğin kararları yeniden test edebileceğin VAR imkanı verilmiş sana..İstediğin kadar git bak..Bütün bunlara rağmen bu işi beceremiyorsan yapmayacaksın bu işi...Bu kadar basit, açık ve net..
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu maç ilk değildi, ne doğranmalar gördük, izah edilir değil.

bu ne rezillik yaa,,, riera katliâmi resmen
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bize ceza yayına koşan oyuncuyu orta sahadan takip eden yok şimdiye kadar. Oradan gol yiyeceğiz.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Dostum selamlar yazılarını arada takip ediyorum hepsine yazamadım ama okuyorum eline sağlık zamanım olmuyor eskisi kadar elimden geldiğince doğru söylüyorsun ama bizimkiler perpektifi avrupa değil yani bakış açıları sığ hani ruhunda yok bunların asıl sorun burada analizlere devam eline sağlık bro
              İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Reis uzun zamandır görünmüyorsun

Hakemler kimine göre artniyetlidir kimine göre yeteneksizdir..Bu kişiden kişiye değişir..Bana göre hem yeteneksizler hem de kriz ve stres yönetiminden yoksunlar..Nedenini onlarca argüman geliştirerek örneklemelerle yazabilirim, uzatmayalım..

Çözüm nedir ona bakalım..Bana göre çözüm VAR'ın başına yabancı hakemleri getirmektir ya da bizzat sahada yabancı hakemlere görev vermektir..MHK'nın başına eski kaşar Türk hakemlerini getirmişler yine..Hiçbir şeyi çözmez bunların yönettiği sıçıp sıvadığı maçları da biliyoruz hepsi vasat hakemdi..Geçenlerde bir haber okudum, Uleinberg (Aston villa maçımızın hakemiydi) gelecekmiş seminer verecekmiş bizim hakemlere...Bu tür işler doğru işlerdir mesela..Mhk'yı da yabancı eski elit hakemlerden oluşturacaksın..

Sonuç olarak her mesleğin uzmanı allamesi duayeni vardır..Hakemlik müessesesinin de var...Göndereceksin eğitim aldıracaksın...Bu işler sen de bilirsin böyle yürür..

Hakemlik dediğin haftada 90 100 dakikalık bir iş..Dolgun da maaş veriyorlar..Sen hakemsen haftada 90 dakikalık işi iyi yapacaksın kardeşim..Hem de verdiğin kararları yeniden test edebileceğin VAR imkanı verilmiş sana..İstediğin kadar git bak..Bütün bunlara rağmen bu işi beceremiyorsan yapmayacaksın bu işi...Bu kadar basit, açık ve net..
              "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X