kadro çoluk cocukla dolmustu .
zaten nefesleri yetmeyecekti bu yarışa .
son maclarda iyiden iyiye hissettiriyorlardı
Bugün ise fişi sağlam cektiler .
Trabzonspora net şekilde "ayak bağı olma bize" dediler .
operasyonun ilk aşaması basarıyla tamamlandı . Trabzonspor net şekilde saf dışı .
Şimdi başlasın Trabzonspor bu lige renk katan takımlardan birisi yorumları .
şimdi hepsi rahatlamıstır .
iyi geceler herkese
En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 11.02.2019, 00:15.
Topu attı atladı penaltı falan yok zaten ortada bi avantaj falan da yok tamamen gsyi rahatlatma adına VAR'a dahi gitmeden verilen penaltı. Katarlılar 3 kuruş daha para alsın biraz daha bilet satilsın diye yapılmış bir şey.
Bu arada Fatih Terim senden tiksiniyorum. Gerçekten tiksiniyorum. İnşallah yaptıklarının ve yapacaklarının bir gün karşılığını görürsün.
Erman sacmaladi orda iuzaktan yakindan alakasi yok zledigim diger butun eski hakem hocalari penalti degil dediler..zaten.pozisyonun devaminda 5 metre uctu 3 4 dakika sakatlik numarasi yapti karaktersiz..
bütün maç kendilerini yere attılar özellikle ndiaye. karaktersiz gs'liler de faullerimizi vermedi diyorlar. koca koca adamlar yerlere bıraktılar kendilerini, insan 20 yaşında oyunculardan utanır.
En son artvints tarafından düzenlendi; 11.02.2019, 00:21.
bütün maç kendilerini yere attılar özellikle ndiaye. karaktersiz gs'liler de faullerimizi vermedi diyorlar. koca koca adamlar yerlere attılar kendilerini, insan 20 yaşında oyunculardan utanır.
Belhanda 2 kere 0 temas yere attı kendini onyekuru keza... Ya tiksinç bir geceydi inanılmaz kötüydü.
Topu attı atladı penaltı falan yok zaten ortada bi avantaj falan da yok tamamen gsyi rahatlatma adına VAR'a dahi gitmeden verilen penaltı. Katarlılar 3 kuruş daha para alsın biraz daha bilet satilsın diye yapılmış bir şey.
Bu arada Fatih Terim senden tiksiniyorum. Gerçekten tiksiniyorum. İnşallah yaptıklarının ve yapacaklarının bir gün karşılığını görürsün.
Bu çeteci sistem Ümraniye'yi yakacak ağzımıza bal çalıp telafi için...
Ki o maçı her türlü alırız ayrı konu ama birçok "ucuz" maçta lehimize çalıp ters algı yapacaklar...Bizim de bir degerimiz var elbet ama bu ya kupa ya ilk 3-4-5...
Aynı tepkiyi göstermeliyiz...
Çünkü bu kitapsız tayfa böyle ince siyonist siyasetini iyi becerir yıllardır.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
herkese merhaba, formatı çok zorlamadan buraya bir kaç kelam edeceğim. aslında kendimi kısaca olması gereken başlıkta tanıttım. bu foruma girme sebebim bu akşamki maç sonrası fazlaca sinirlenmiş olmam. ben eski bir gsliyim. trabzonu hiç görmedim. ama gsyi tutarken midem kaldırmaz oldu bu düzeni ve anti-sistem takımı olan tsye geçtim. o gün bugündür futbol konusunda hem gururlu hem sinirliyim. sürekli bir kaşınmadır trabzonsporu tutmak. düzen içinde düzene rağmen.
bu akşam da çok sinirliyim ama çok şükür böyle bir maçta alınan galibiyete sevinecek kadar karektersiz değilim.
yapacak bir şey yok, yapacak şeyler çok.
üzülmeyin vesselam. bunun için bu takımı tutuyoruz zaten
Hakemler de insan hata yapar dedi. Güya Konya maçı ve bildiriye gönderme yapıyor bey efendi. Şu adamın Türk futbolundaki yeri bile şunları neden yaşadığımızın en güzel açıklaması. Söküp atamadık şu adamıya ona yanıyorum.
Bu adamın hakemlik yapıyor olması bile utançtır. O sene Soyadı yıldırım olan tüm hakemler fb ye kıyak geçti. Aziz Yıldırım nasıl bir şekilde akraba sanırım bunlarla
Yorum