Adil bir hakem olsaydı yenilmezdik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hayal kurmayınİlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenildiğimiz için gram üzülmüyorum. Bu maçın galibi ilk yarıdaki Ts-Gs maçından sonra belirlenmişti zaten. Asıl gs'nin düşünmesi gereken çok şey var. İlk 11'den 6 net oyuncu sakatlık gerekçesiyle yok ve bizi hakemle tabiri caizse zar zor yendiler. Hiç enseyi karartmaya gerek yok. Bu takıma sabredilmeli. Bu çocuklar gelecek sezon hakemi de döve döve rakiplerini yenecekler. 2011 ruhu geri gelecek.
11 tane Messi den oluşsa bile hiçbir takım hakemi yenemez.
Kendinizi avutuyorsunuzNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
VAR sayesinde hakem olsam rahatlardım, futbol cahili bile olsan 1 aylık seminerle Süper Lig de maç yönetecek kıvama gelirsin zor bir şey değil. Ekrana geliyor ekrana, her açıdan ekrana geliyor. Tek yapman gereken, zor pozisyonu ayıklayıp o ekranda izleyip doğru kararı vermek. Hala yanlış karar veriliyorsa ya futbol cahili gerizekalı birisindir ya da sahaya tetikçi olarak çıkarılan karanlık işler çeviren pisliğin tekisindir, 3. ihtimal YOK !!!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bu maçın böyle olacağını adım gibi biliyordum. Söylenecek o kadar çok şey var konuşulacak o kadar çok şey var ki... Ne maçı izledim ne de olan bitene zerre heyecanlandım.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Aglak cevaplar vermeyecekİlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkana kızıyorsunuz da ne yapsın adam hakem mi vuracak ?
Zamanında bir başkanımız hakem kilitledi statdan çıkarmadı da ne değişti ?
Biz bu ülkenin zencileriyiz bizim gücümüz yok bunu görelim artık.
Şampiyonluk falan umrumda değil Avrupa’ya gidelim her sene topumuzu oynayalım yeter benim için bu saatten sonra...
Masaya yumruğunu vuracak
Çanakkale göndermesi ne ya
Eziklik başka bir şey degilNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
Topa vurduktan sonra ki pozisyon için penaltı mı verilirİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Penaltı penaltı lafım yok ama devamı skandal. ....
Diğer kötüler ...
Ünal Karaman
Abdulkadir
Yusuf
Zargo(mevkisinde değildi)
Parmak
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Penaltı ile yakından uzaktan alakası yokNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
bu kadar eksiğimize rağmen 18 yaşındaki gençleri yenmek için hakemi arkasına alan istanbul takımlarını alkışlıyorum. Bu maç adalet olsa 3 puan alirdikYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Yönetimin bu katliama hakkımızı aramayışı, mhk yı istifaya çağırmayışı, hakeme düdüğü asma felan mıy mıyları katliamdan daha çok koydu, sermayenin maşalarına oyuncak oluşuna seyirci olamayacağım. Kırdığım döktüğüm varsa özür. Trabzonsporluluğu bıraktım.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Dün Başakşehir'in puan kaybından sonra bugün böyle bir facia olacağı belliydi. Sezon sonuna kadar ne kadar oyuncuya tecrübe kazandırırsak kârdır. Maçın kilit noktası Onazi'nin olmaması idi. Onazi geçen yılki arenadaki maçta da cezalı olduğu için yoktu ve biz varlık gösterememiştik. Kadro geniş olacakki riske atmadan devam edebilesin. Biz risk aldık Onazi yi oynattik sezonu kapattı. Bugün herşeye rağmen iyi mücadele ettiler. Gs ile puan farkı 6 diye hesaplama yapayım diyorum ama eyyamcı sistem gerek yok diyor. Takım güzel oynasın zevk alalım yeterli. Zaten bu çocuklar bir gün daha güçlü olacaklar. O zaman ne VAR ne de başka bir şey bizi kesmeye yetmeyecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum