İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hakemlik kıyak iş. Gram sorumluluk yok. Rezil maç yönetirsin, bir takımın puanlarına sebep olursun ama bir kaç hafta dinlenip her şeye kaldığı yerden devam edersin. Kazandığın para da yanına kâr kalır.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Demek istediim tamamen bu.İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takıma oyuncu vermeyelim. Bu çocukların emeklerini gözetmeyen sistemin yararına birşey yapmamak gerek. Nereye gidiyorsa gitsin Türk futbolu. Yahu bildiğin eyyam yapıyorlar. Ayıp değil mi ? Konuşmak pek bir işe yaramıyor. Öyle bir oynayacaksın ki Eyyam yapmaya fırsatı kalmayacak. Tıpkı ilk yarıdaki Gs maçında oynadığımız gibi. Hezimet olmadığına sevindim. Çünkü gerçekten zor bir maç oyuncuların tecrübesi az. 3-1 ken bile oyundan kopmadılar. Biz iyi yoldayız. Bu çocuklar o düzenlerine çomak sokacak.
Takım iyi yolda tek korkum maliyeti karşılayamayıp zırt pırt takımı emeklerimizi sıfırlamak zorunda kalacak olmamız.. Yarın Sosanın gelecek sezon maaşını karşılayacagımızı sanmıyorum...
Abdülkadirle Yusufun takımda kalacagını sanmıyorum o zaman 4-5 yıl sadece borçları sıfırlamaya çalısacagız.. Sıfırladıktan sonra da asıl şampiyonluk temellerini atmak için bugunleri tekrar yaşayacagız,, tecrübeleri tekrar edinecegiz gibi gözüküyor o yüzden gelecege nasıl bakılacagını bilmiyorum
Yorum
-
3-4 gün konuşulur ve haftaya her şey kaldığı yerden devam eder. herkesin unutacağı bilinmese bu şekilde alenen maç katledilmez zaten.
daha kötülerini gördük, yine gs deplasmanında 7 kişi kaldığımız maçta maçın hakemi deniz ateş bitnel'e kesilmişti tek fatura. adam sonra çıkıp, maçtan 1 gün önce yan hakemlerin değiştiğini ve yan hakemlerin uyarılarıyla kararlar aldığını söyledi. kimse üzerine gitmedi bu durumun. bireysel olarak sadece hakeme odaklanmak yanlış. şu durumda yapılacak max. şey ümit öztürk'ün lisansının iptali olsun, ne değişecek? tiyatro aynen devam eder. asıl odaklanmamız gereken içinde bulunulan sistem maalesef. şike sürecinde, kanadalı, uluslararası futbol yolsuzluklarıyla ilgilenen araştırmacı declan hill gelmişti türkiye'ye. en fazla pislikle burda karşılaştım demişti adam. özet olarak karşı cepheyi geniş tutmak lazım, yalnızca hakeme odaklanarak olmaz.
Yorum
-
art niyetli bunlar, kural da bilmiyorlar. ayağını yere sürüp penaltı kazanmak da yeni çıktı, bir de top ayaktan çıkmış alakasız yere gidiyor.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHikaye anlatıyorlar hikaye. Arda'nın ayakları yerde Onyekuru resmen sürtüyor atıyor kendini. Sizin ben şerefinize.
Yorum
-
Nagamoto? Fuck you pozisyonu?İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiagne 2nci sarıdan atlmalıydı,Ekuban ın pozisyonu net penaltı...diğer pozisyonlar temiz.
gs nin kazandığı penaltı tartışmasız penaltı.öncesinde ofsayt olabilir ama net değil,burada hakem suçlanamaz
Trabzonsporla gurur duyuyorum.
Yorum
-
Nagatomo nun iki kez hakeme f... off diye küfür etmesi de kırmızı kart.Yani adamlar hem 9 kişi kalacaktı hem de bir penaltımız yenildiİlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiagne 2nci sarıdan atlmalıydı,Ekuban ın pozisyonu net penaltı...diğer pozisyonlar temiz.
gs nin kazandığı penaltı tartışmasız penaltı.öncesinde ofsayt olabilir ama net değil,burada hakem suçlanamaz
Trabzonsporla gurur duyuyorum.
Yorum
-
Pozisyona ince bakıldığında Arda'nin sağ ayağına basıyor Onyekuru. Bu kadar şerefsizlik olmaz kardeşim bu kadarı göz göre göre olmaz. Erman'da kafadan eyyam yapıp birazdan hakeme sallayacak. Böyle bir düzende yaşadığım için nalet ediyorum.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleart niyetli bunlar, kural da bilmiyorlar. ayağını yere sürüp penaltı kazanmak da yeni çıktı, bir de top ayaktan çıkmış alakasız yere gidiyor.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Faruk Abi'ye bakma. Trabzonspor'un boyna bahane felan üreten bir taraftarı olduğunu gerçek sebebin kadro kalitesizliği olduğunu düşünüyor. Hiçbir şey anlatamazsın.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] dediğim kadar var mıymış?
adam açık gs'li. istediğini görüp yakalıyor, canı istemezse video'dan bile görmüyor.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
görüşüne saygı duyuyorum ama yatarak kaydınmı santraforun ayağına değmeyeceksin,değersen penaltıdır.yavaşta izlemeyin adamın geçisini çok net engelliyorİlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs'nin penaltısı penaltı değil. Kaleci arda sol eliyle topa değiyor......
Yorum
-
Sol eliyle topu kesmiş. Topun dönüşü değişiyor. Topa değdikten sonra evet ayağıyla çok hafif bir teması var. Ama bunu verip Ekubana vermemeyi yapamazsın abi.İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörüşüne saygı duyuyorum ama yatarak kaydınmı santraforun ayağına değmeyeceksin,değersen penaltıdır.yavaşta izlemeyin adamın geçisini çok net engelliyorEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum