hafta içi liyundama'nın pozisyonundan başlamıştı zaten. ya tamam yeniliriz belki de kırmızı verilmiyor penaltı verilmiyor, bir değil iki değil. ben nasıl inanayım normalde yenileceğimize.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
herşeye rağmen şu çocukların hırsını, isteğini, kabullenmeyişini gördükçe ... fazlayız biz bu düzene.
belki de bu yüzden TRABZONSPORLUYUZ...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Su yavsagin hakemligini bitirmezsen a.agaoglu simdiye kadar yaptiklarinin hepsi hictir gozumde..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Yayıncı kuruluş Katar'lı. Bu arapların yapmayacağı katakülli yoktur. Tarihe bakın zaten orada görürüz ki yayıncı kuruluşların ligin seyrine etkileri hep olmuştur yayın hakları özelleştirilidğinden beri...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Sen merak etme % 60-70 arası oy alır yine Trabzon düşmanı herifİlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskinin vatanseveri olarak söyleyeyim, günahım kadar sevmiyorum bu ülkeyi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum