Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hafta içi liyundama'nın pozisyonundan başlamıştı zaten. ya tamam yeniliriz belki de kırmızı verilmiyor penaltı verilmiyor, bir değil iki değil. ben nasıl inanayım normalde yenileceğimize.

Yorum

• herşeye rağmen şu çocukların hırsını, isteğini, kabullenmeyişini gördükçe ... fazlayız biz bu düzene.

belki de bu yüzden TRABZONSPORLUYUZ...
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Eskinin vatanseveri olarak söyleyeyim, günahım kadar sevmiyorum bu ülkeyi.

Yorum

• Keşke şu ülkede sadece futbol oynansaydı

Yorum

• Hakem çok net bir şekilde gs'yi yarışa dahil etmek, lige renk katmak için görevlendirilmiş, şu onun bunun çocuklarına koyup geçememek üzücü.

Yorum

• onyekuru düştü penaltı olmasın?
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Abdülkadirin çıkması lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ziraat türkiye kupasinda sikiceyiz GSyi

Yorum

• Su yavsagin hakemligini bitirmezsen a.agaoglu simdiye kadar yaptiklarinin hepsi hictir gozumde..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ya gereksiz yere onlara tehlike buldurduyoruz
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• OÇ maçı kıvama getirdi şimdi veriyor faulleri.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Çek takımı sahadan yahu... Ne gerek var.....Az yürekli olun da....

Yorum

• Yayıncı kuruluş Katar'lı. Bu arapların yapmayacağı katakülli yoktur. Tarihe bakın zaten orada görürüz ki yayıncı kuruluşların ligin seyrine etkileri hep olmuştur yayın hakları özelleştirilidğinden beri...
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eskinin vatanseveri olarak söyleyeyim, günahım kadar sevmiyorum bu ülkeyi.
                              Sen merak etme % 60-70 arası oy alır yine Trabzon düşmanı herif

Yorum

• Nefret ediyorum bu ülkeden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X