Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu golu atamayan takım mı olur. Yusuf topu erken ayağından çıkarmadı. yazık gerçekten yazık
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazici süper star

Yorum

• Senden bir şey olmaz Yusuf. Boşuna zaman kaybetme futbol oynayarak !
        McLas was Here

Yorum

• Ünal Karaman amı ümit Öztürk'e mi laf etsem bilemedim.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç belli olmaz. 2. mücadelesi yaparız ancak yabancılarımız maç seçmeyecek her maç aynı. Özellikle Nwakaeme ve Roda her maç aynı çıksın....
            Önce senin evlatların bir oynasında. Kendini gösteren yatışa geçiyor.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• Şurada hala kendi futbolcusuna saydıranlar en az şu hakem kadar art niyetli.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ulan bu kadar haksızlığa rağmen iyi bir teknik ekip takımın başında olsaydı bu mına koyduğum takımını billahi yenerdik..
                Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Ekubanda gram beyin yok.Bitiriciliği de çok zayıf.Bu şartlarda zaten ederinin 1 milyondan fazla olmaması çok normal.

Yorum

• yok abi olacak iş değil. 2 hafta kadro kısıtlı, iranlılar yok falan dedik de bu hafta sosa da kulübede, hoca her maçı 1 değişiklikle tamamlayacaksa işimiz var.
                    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Tez zamanda ünal dan kurtulmak dileğiyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Abdulkadiromure 90 dakika nadil sabretti bende anlamadım

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yusuf, Abdülkadir, Ekuban resmen eksik oynatıyor artık takımı.

Hakeme söyleyecek laf yok zaten.

Yorum

• yusuf ve abdü 1461 trabzon için uygundur.

fm ve fifa geleceğin yıldızı görerek fazla abarttılar bizler gibi.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ünal Karaman amı ümit Öztürk'e mi laf etsem bilemedim.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Şu takıma şimdiye kadar gelen hangi hocayı beğendiniz gerçekten merak ediyorum
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ahmet agaoglu bu saatten sonra cikipta konusma ezik edebiyati yapma. Mactan once konusacaktin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X