Bu ülkede yaşayan insanların herhangi bir konuda isyan etmemesi imkansız. Adaletsizlik ve hırsızlık hayatın her alanında mevcut. Öyle gizli gizli yapmaya bile gerek yok artık. Şu maçtan sonra yapılan hırsızlık saatlerce konuşulacak aynı Başakşehir maçından sonra konuşulduğu gibi. Tiyatro bile değil bu yaşananlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Wakayeme macta tek iyi oynayandı.gs nin sag kanadını felç etti ama tek başı a bu kadar yapabildi.Yusuf yine hicbir bok yapmadı.Yusuf abdulkadir ikilisi büyük hayal kırıklığı ve bu degişmiyor.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Aynı puanla bitiremeyeceğimiz için önemi yok bence.İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gecenin iyi tarafı nedir ? Averajı onlara vermedik.
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf 25 Abdülkadir 40 milyon euro
Muhhahahahahah 25 Kurus 40 kurus ancak
Yorum
-
Yusuf farklı mı. 2. yedigimiz gole bak. Az önce roda 2. 3 kez vurmak için çabalıyor bir de yusuf a bakİlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir sene sonu için biryere satılmış olsa sakatlanmamak için anca bu kadar mücadeleden kaçardı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi13 Vitor Hugo
Yorum
-
Hiç belli olmaz. 2. mücadelesi yaparız ancak yabancılarımız maç seçmeyecek her maç aynı. Özellikle Nwakaeme ve Roda her maç aynı çıksın....''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Abdülkadiri su haliyle bundesligada kumeye oynayan takımlar dahi almaz bırakın ingilterede liverpoolmuş pehhhh.Hakem seninde Allah binkere belanı versin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum