İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Evet çok doğru. Yıllardır söylüyoruz ama biz hep hatayı ya yönetim ya hoca ya da futbolcularda görüyoruz. Saha dışı etki denen şey var. Trabzonlu siyasetçiler var oy toplamaya gelen. Siyasette hiç güçlü olmadığımız kadar güçlüyüz 1980'li yıllardan sonra ama tık yok o mecradan.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
kaçsın yahu, atsak ne olacak ki... bi penaltı daha çalar şerefsiz.İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEh ya neler kaçtıİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Oda var. Bu maçı yenmemeiz imkansızİlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaçsın yahu, atsak ne olacak ki... bi penaltı daha çalar şerefsiz.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Sen önce Ümraniyesporu yen!İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiraat türkiye kupasinda sikiceyiz GSyi
Yorum
-
Yaz dostum yaz. Helal olsun senin gibilereİlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMemlekette sporun bile içini boşalttılar. Beşiktaşı batıran tüpçü İktidar eliyle Tff başkanı oldu. Pasolig diye bir şey çıkarıp yandaş aktifbankı zengin ettiler. Belediye destekli 10 taraftarı olan takımı bizim vergilerimizle iteleyerek bir yerler getiriyorlar ve yazdıkları senaryoyu hakemler vasıtasıyla oynatıyorlar. Biz de izliyor yazıklar olsun
Yorum
-
tek hakemi var da olan şerefsizi hakemliğini biraktirmaksak yazıklar olsun. Bunlar bıraksa geriden kerhaneden çıkanlar hazırdır düzen değişmeliYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İyi takımımız var. Roda,Nwakaeme'yi ekstra beğendim bu maçta. Zaten maç seçen adamlar. Geriden iyi kötü , alternatif de olsa gelen gençlerimiz var. Seneye transfer yasağı kalkarsa iyi şeyler yapacak bu yeni takım, oluşum inşallah.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum