Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer diziliş görülense mantıklı bir 11.
    Bu şartlarda macera aramanın mantığı yok başakşehir maçındaki gibi
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• uğurcan olsa kanatlara uzun oynar tehlike yaratırdık, arda iyi çalışmıştır umarım uzun toplara.

Yorum

• Çıkabilecek en iyi kadro

Yorum

• ünal hoca resmen yürek yemiş

bu ne abi

sol bek amiri

parmak yok

çift forvet

kalede arda.
          TEKKEBALL

Yorum

• Vahid orta sahadaki gibi savruk oynarsa sol bekte,ibanezi ararız gibime geliyor.
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Aspordaki dizilişte on numara ekuban görünüyor inşallah öyle olmaz.
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Şu diziliş olayına taktınız...

Bin defa yazdım bin defa...

Ünal Hoca'nın 4 5 1'den farklı bir dizilişi yok ve olamaz.

Bunu eleştiri anlamında söylemiyorum.

Bazı hocalar bu yöntemi izliyor. Diziliş değil önemli olan verilen görevler...

Mesela Toure bugün Onazi gibi oynamayacak. 5'li savunma gibi oynayacağız.

Abdülkadir, Yusuf, Ekuban hepsi forvet arkası oynadı, aynı pozisyonda, biri cezasahasına daha çok girdi, biri defansa daha çok yardım etti...

Ünal hocanın olduğu yerde farklı diziliş çok çift forvet hastalığı ttu falan demeyin lütfen biz her maça tek forvet çıktık... Yedekten giren oyuncularla da hep tek forvet oynadık TEK TEK TEK...

Bizim oyun stilimiz belli yerden topa hakimiyet ve ileride pres bek bindirmesi ve kanat hücumu o kadar basit...

Bu maç bek yok, kanat hücumcuları da yetersiz kalacak...

Abdül bu maç daha rahat eder, arkasında Yusuf var çünkü...

Ama Yusuf sıçar arkasında Toure var mesela...

Bu maç için konuşulacak çok fazla bir şey yok. Her şey aynı, rakip güçlü biz zayıf o kadar.

Sadece tek bir şey söylemek istiyorum.

Arda'ya acıyın. Lütfen 3-5 yedi diye adamı bitirmeyin hatalı 3 gol de yiyebilir bu kaleci bugün ölmesin.

Yorum

• Ünal Hoca çıkabileck en iyi kadroyu çıkarttı bana göre , bu kadro ile sakatsız 90dk'yı tamanlayalım zira bu maçın ağırlığını kaldıracak (Sosa'yı saymıyorum) yedek oyuncumuz yok.

Yorum

• toure değil de ayağı daha iyi olan hüseyin ortasahada oynasaydı keşke. topu ayakta tutamadıktan sonra ne kadar savunmacıyla oynarsan oyna gardın düşüyor bir noktadan sonra. ayrıca ibanez yetersiz falan ama bek oynama ezberi olmayan vahid de sıkıntı doğurabilir.
                    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Defans direncini artıracak kadro, deplasman takımıyız, bu yüzden doğru kadro.gs gol atamadıkça iş bize döner.
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Mağlup da olsak, fark da yesek takıma kızılmaması gereken bir maç. Bazı şeyler bizim elimizde değil.

Herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum.

Yorum

• Maça başlangıçtaki kilit noktamız Arda, Vahid ve Toure olacak gibi gözüküyor. Arda'ya her ne kadar heyecan yapma demiş olsalar da bunu atlatmak çok kolay değil. Özellikle maçın ilk bölümünü gol yemeden atlaması çok önemli. Vahid ise mücadeleci yapısını ön plana çıkarıp, savunmanın en arkasında oynayacağından basit pas hataları yapmadan risksiz oynamalı. Keza Toure'den de bir Onazi performansı beklemek doğru olmaz. Hava toplarını karşılayıp, orta alanda rakibi bozmaya çalışması yeter. Top kullanma işini kesinlikle Yusuf'a bırakmalı. Onca gelen olumsuzluklardan sonra şu maçta alınacak galibiyet olağanüstü bir sonuç olur...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• en sonunda ünal hoca'dan beklediğim hamle geldi. rakibe çalışma , gard alma gördüm. bence maç oynandıkça direncimiz artacak. tabi şansızlık olur erken gol de yiyebiliriz ama birşeyler göstereceğimizi hissediyorum. toure vahid çok kötü oynamazsa şansımız var.

Yorum

• Kimse umitlenmesin ama maglubiyet yakin görünüyor Ben 3 fark bekliyorum 3-1 falan yeniliriz.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Amiri bekleneni verir inşallah.

Parmak hamle oyuncusu olarak iyi opsiyon olur ilk 11'den ziyade bu maç için zaten sosa harici u-19 yedekleri.

Zor maç abdüş ve yusuf ekstra oynarsa hugo,tony ve ekuban'da güzelleşir.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X