İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Tam tersi kalabalık bir ortasaha olacak.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadro ortasahayı rakibe verir. Sahada 2 tane ortasaha oyuncusu var. Berbat kadro
Diziliş aslında;
............................Arda
............................Toure
...............Hüseyin..........Husseini
Kamil...................Yazıcı..................Amiri
Abülkadir............Ekuban.....................Tony
...........................Hugo
Ve kesinlikle önde basacak bu kadro deli gibi. Ünal hocada tek şansımızın bu olduğunu biliyor. Skora göre stoperlerden biri çıkıp Sosa girecektirElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Plan aynen senin söylediğin gibi bence de ancak Ekuban ve Omur formsuz.İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam tersi kalabalık bir ortasaha olacak.
Diziliş aslında;
Ve kesinlikle önde basacak bu kadro deli gibi. Ünal hocada tek şansımızın bu olduğunu biliyor. Skora göre stoperlerden biri çıkıp Sosa girecektir
Ben olsam en az bir tanesinin yerine Parmak ile başlardım maça.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Hocan ekuban’ı oraya yazınca ortasaha oyuncusu mu oluyorİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam tersi kalabalık bir ortasaha olacak.
Diziliş aslında;
Ve kesinlikle önde basacak bu kadro deli gibi. Ünal hocada tek şansımızın bu olduğunu biliyor. Skora göre stoperlerden biri çıkıp Sosa girecektir
Yorum
-
O kadroyla 3lük oluruz ilk yarıdan. Parmak dinamizm katıyor orta sahaya kesilmemeli.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
yahu yukarıdaki kadronun 11 olarak doğruluğu yanlışlığı bir tarafa, oyun ya da skor istenildiği gibi gelişmezse kenardan nasıl müdahale edilecek, hiç bunun hesabı yapılmıyor mu? 3-4 maçtır 90 dakikaları 12-13 oyuncu ile tamamlıyoruz, Allah ne verdiyse 11'e koymanın mantığı nedir? ekuban, amiri gibi müdahale oyuncularından neden kendini mahrum bırakıyor hoca anlamıyorum. hakkımızda hayırlısı.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Ünal Karaman bilir işini ne yaparsa vardır bir bildiği.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğişiklik hakkını kullanmadığı için sahadaki yorgun oyuncu sürekli hata yapıyor. Ankaragücü maçının 10 dakikada verecektik. Oyuncular hocanın gözünd e bakıyor, hocada tık yok
Yorum
-
-
O kadroyla simdiki bir mi ????98 yılının ilk yarı çok iyiydik 36 puan almıştık 2 puan vardı liderle aramızda ligin ikinci yarısı sıçmıştık sadece 22 puan alabilmiştik.Kadromuzda Ogün vardı abdullah vardı ünal vardı orhan vardı tolunay vardı vugrineç vardı bizim kadromuzda yıldızlar topluluğuydu.Simdiki kadromuz zayıf bayağı zayıf.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle98 yılının kasım ayında Sami Yen'de meşhur yıldızlar topluluğu gs bizi farka boğacaktı. Maç öncesi tüm medya gs'den tarihi fark beklerken o soğuk kış akşamı öyle bir saplamıştik ki gs'ye günlerce çıtları çıkmadı. O tarihi an'a statda tanıklık etmenin gururunu hâlâ yaşıyorum.Trabzonspor'un büyüklüğünden şüphe edenlerin aklından şüphe ederim.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Orjini orası değil belki ama pres gücü yüksek biri, hoca da onu 10 numara mevkisinde oynatacaktır.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocan ekuban’ı oraya yazınca ortasaha oyuncusu mu oluyor
Bende Ömür yerine Parmak oynasın isterdim [MENTION=28315]Uğur KÜÇÜK[/MENTION]Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Bence o tepkiyi Başakşehir maçı sonunda taraftarlarımız herkeze göstermiş ve büyük takdir almıştırİlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bence bu sezon bu güne iyi geldik. Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Sene başlarken ben dahil bir çoğumuz burada felaket bir sezon bekliyorduk. Ha patladık ha patalayacağız derken bugünlere geldik. İlk yarıyı çok iyi yerde kapattık ama kan katbettikçe kaybettik. Bugün sahaya çıkacak kadroyu sene başında burada ilk 11 diye yazsa bizi herhalde forumdan uzaklaştırılırdı dalga geçiyor diye. Artık yolun sonuna geldik sanırım.
Üstüne bir de yıllardır sürekli yendiğimiz ve "artık sarmıyor" diye dalga geçtiğimiz gs, liderle puan farkını indirmek için karşımıza çıkıyor. Diagne Mitroğlu transferler de zaten nereye patlasak diye bakıyor. Şimdi gerçekleri kabul edelim arkadaşlar.
Bugün gelinen noktada ben artık çekirgenin daha fazla sıçrayabileceğini pek sanmıyorum.
Ama asıl önemli olan ne biliyor musunuz ? Bugün nasıl yenileceğimz felan değil, bugün asıl önemli olan alınacak mağlubiyete camianın ve taraftarın nasıl bir tepki vereceği. İşte tüm mesele bu aslında. Bugün sonuç ne olursa olsun, bu futbolculara, bu teknik heyete ve bu yönetime sahip çıkmak bu camianın görevi. Bu takımın bu günlere gelmesinde eski yönetimler kadar biz transfere doymayan taraftarların da suçu var. Bugün bu takıma sahip çıkarak yarınları kazanabiliriz. Bugün asıl sınav camianın ve taraftarın.
Maça gelirsek. Dediğim gibi. Negatif enerji vermek istemem ama artık buradan da kazasız hasarsız kurtarmamız pek mümkün değil..
Yorum
-
EditEn son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 10.02.2019, 17:41.son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum