Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer ilk yarım saat deki baskıyı gol yemeden aşarsak büyük ihtimal maçı dengeleriz.
    Hayvan gibi gelecekler ilk yarım saat
    bunu aşmak içinde sosa muhakkak 11 başlamalı eğer sıkıntısı yoksa 2. devre çıkarırsın..
    kesinlikle, ilk yarım saat çok önemli,
    müthiş derecede bilenecek taraftar da maça, ilk maçın kuyruk acısı var . eğer gol yersek zaten döndürmemiz çok zor maçı .
    bu nedenle orta sayı kalabalık tutup maça başlamak gerekir bence . ekuban bu maç yedekden gelmeli .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ünal hoca bir maçlığına da olsa 3-2-4-1 dener mi bence denemeli

..........h.türkmen..zargo..huseyni

kamil........................................ibanez

...................sosa.....yusuf

a. Kadir......................................nwakeme

........................hugo

4231 de beklerimiz çok zayıf kaçar ama a ömür ve nwakeme defansa gelen oyuncular

gol kaçırmamamız lazım.. 65-70 dk lara kafa kafaya girersek son 20 dk diri a parmak-ekuban dağıtır defanslarını

Yorum

• adamların 11'inde tek yerli eğer oynarsa selçuk ,donk oynarsa türk oyuncu olmadan çıkacaklar yine maça . eğer puan alırsak büyük bir başarı olacak . işimiz çok zor. korkusuz bir 11 ile çıktı söylemi vardır ya işte bu maç o maç değil bence . korkmamız gerek diye düşünüyorum .

Yorum

• Maçta ağır favori olan taraf gs. Benim tespitim gs camiasını etkisi altına alan kibir. Bu durumdan faydalanabiliriz. Belli ki bu 3 puanı çantada keklik olarak görüyorlar. Bu tğr durumlar avantaj yaratabilir. Biz sahaya iyi yayılır ve iyi mücadele edersek puan çıkarma şansımız olabilir.

Takım saha ve pek çok faktör malesef rakipten yana gibi görünüyor.
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Güzel bir maç olur umarım.
            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Sosa kesinlikle 11 başlamalı

Yorum

• Arkadaslar sag ve sol bek donene kadar kimse guzel futbol beklemesin .
                Skor bekleyin, goller bekleyin ama guzel futbol beklemeyin benim dusuncem bu.
                Ben beklere onem vermezdim .
                Adam kacirmasinlar yeter derdim .
                Guzel oyun icin orta saha yeterli derdim .
                Yanlis biliyormusum .
                Bizim guzel oyunun en guzel parcasiymis pereira ve novak
                61

Yorum

• ünal hoca sosanın durumunu muhakkak ki iy görüyordur ama geçtiğimiz sezon sakatlıklar sonrası sosanın dönüşlerde ne kadar etkisiz olduğunu da biliyoruz. bu nedenle maça sosa ile başlamak riskli olabilir .

Yorum

• İlk yarının 0-0 geçildiği ve 2. yarı Sosa'nın dahil olduğu bir maç hayal ediyorum...

Yorum

• Sabah uyandım ve şansımı tekrar deneyeyim dedim. Sisteme girdim ve boşta bir bilet buldum. Akşama staddayım. Bilet bakan arkadaşlar da ara ara sistemi yoklasınlar derim.

Gün güzel başladı, güzel biter inşallah.
                      There is no spoon...

Yorum

• Sosa takimdan kopuk olsa oynamasin derdim ama adam sakat sakat kampa katildi, surekli takimla birlikte. Genc oyuncularin saygisini kazanmis durumda. Topu sosa'nin kullanmasi arda'ya bile guven verir. Ama savunmada kalinca sosa'nin oynamasi ne kadar fark yaratir bilmem. O yuzden gol yemedigimiz bir senaryoda son yarim saat oyuna girmesi maci bize dondurebilir.

Yorum

• Ligde kendi sahasında 29 maçtır kaybetmeyen bir takımı yenmek şuanki durumda ne kadar mümkün bence çok büyük soru işareti. Bu maçta tam kadro olsak bile en iyi ihtimal yine beraberlikti diye düşünüyorum.

Mesele gsyi gözde büyütmek değil. 50 bin kişinin önünde futbol oynamak. En yakın örneği 2-3 ay önceki bjk maçı. Ne kadar skoru ele alsak da öyle veya böyle o baskıyı kaldıramayıp skoru kaybettik.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Biliyorum herkeste bir acaba var. Acaba şöyle olsa galip gelebilir miyiz, bu olsa şu olsa o olsa bir şeyler olabilir mi?

Gençler boş verin. Derin bir nefes alın. Bu maça sıfırı bir kere yazın.

İzleyin gençleri... Yusuf'u Arda'yı Hüseyin'i, Abdülleri...

Bu maçı almamız imkansız değil ama ona yakın. Tarihi fark daha olası. Ama biliyoruz ki ne olursa olsun savaşacak bir takımımız var. Sakin olun.

4-0'ın altı her skora fitim.

Yorum

• Sosa Kayseri maçındaki gibi safkan önlibero gibi oynamali bu maçta.
                              Hem kondisyon ve mac eksikligini cok fazla hissettirmez hem de defanstan çıkaracağımız toplari olumsuz kullanmayiz.

Bu maçı skor olarak tutmak gercekten cok zor. Gs mükemmel ve kusursuz bir takim oldugu icin değil bu yorumum. Biz son haftalarda cok kötüyüz.

Sosa'li Trabzonspor bu aksam fark yaratabilir.

Allah yardimcimiz olsun.

Mac sonu basimiz dik bir sekilde o staddan cikmayi nasip etsin rabbim bizlere.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biliyorum herkeste bir acaba var. Acaba şöyle olsa galip gelebilir miyiz, bu olsa şu olsa o olsa bir şeyler olabilir mi?

Gençler boş verin. Derin bir nefes alın. Bu maça sıfırı bir kere yazın.

İzleyin gençleri... Yusuf'u Arda'yı Hüseyin'i, Abdülleri...

Bu maçı almamız imkansız değil ama ona yakın. Tarihi fark daha olası. Ama biliyoruz ki ne olursa olsun savaşacak bir takımımız var. Sakin olun.

4-0'ın altı her skora fitim.
                                Kaybetsek bile farklı kaybedecek bir kadromuz yok
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X