Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Var hakemi de Bulent Yildirim olmuş.

Bu hakemler canimi cok sıkıyor.
    Insallah mac sonu bunlarla ilgili konuşmayız.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Hakem maçın önüne geçmezse puan alabiliriz. Yenilirsek de ezilmeyiz. Her türlü eksiğe rağmen karamsar değilim.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hakem maçın önüne geçmezse puan alabiliriz. Yenilirsek de ezilmeyiz. Her türlü eksiğe rağmen karamsar değilim.
        Bilakis Hakem Seçimi tamda maçın önüne geçsinler diye yapılmış

Yorum

• Merakli olanlara Gstv U21macimizi veriyor su anda.

Yorum

• u21 maçında adamım sol bek Faruk sıfıra inip mükemmel asist yaptı. Ibanezden iyi kesinlikle Faruk.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ligde kendi sahasında 29 maçtır kaybetmeyen bir takımı yenmek şuanki durumda ne kadar mümkün bence çok büyük soru işareti. Bu maçta tam kadro olsak bile en iyi ihtimal yine beraberlikti diye düşünüyorum.

Mesele gsyi gözde büyütmek değil. 50 bin kişinin önünde futbol oynamak. En yakın örneği 2-3 ay önceki bjk maçı. Ne kadar skoru ele alsak da öyle veya böyle o baskıyı kaldıramayıp skoru kaybettik.
              O maçta sosa sakatlanmisti
              1 penalti ve bir kırmızı kart verilmemişti
              Rakipse 90+7 de gol attı
              Boşver herkes oynuyor 50 bin kişi önünde
              Köy takımları gelip eliyor bizİmkileri
              Akıllı oynayalım yeter strese girecek olan onlar
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• Bu Turkcell Bipspor telefonlari mi dinliyor bilmiyorum ama herseyden haberleri var.
                Bizim icin verdikleri kadro bu.

Bazi arkadaslarin 3 - 5 - 2 'sini oynayabilecek bir diziliş olabilir maç içinde.

Beğendiniz mi ilk 11'i...

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Turkcell Bipspor telefonlari mi dinliyor bilmiyorum ama herseyden haberleri var.

Bazi arkadaslarin 3 - 5 - 2 'sini oynayabilecek bir diziliş olabilir maç içinde.

Bu kadro 3 4 3 oynar ama benim tanıdığım Ünal, 4 5 1 'den vazgeçmez.

Toure çok geri yaslanır. 5 4 1 gibi oynarız. Ekuban ile Ömür yer değiştirir. Ortasahada tek başına Yusuf oynar.

Yani 5 1 3 1 gibi bir şey oynar bu kadro.

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O maçta sosa sakatlanmisti
                    1 penalti ve bir kırmızı kart verilmemişti
                    Rakipse 90+7 de gol attı
                    Boşver herkes oynuyor 50 bin kişi önünde
                    Köy takımları gelip eliyor bizİmkileri
                    Akıllı oynayalım yeter strese girecek olan onlar
                    Doğru bjk maçında hakemin halt yemeleri oldu ama 2-0 dan sonra nasıl baskı yediğimizi de gördük. Herkesin eli ayağı birbirine dolandı. Ne zaman geçirebildik, ne faul yapabildik, ne pas yapabildik... Takım bildiğin uçak moduna aldı kendini.

Yenme ihtimalimiz az da olsa var ama bence nasıl ki gsnin Akyazıda bizi yenme ihtimali çok düşükse bizim de hele ki bu eksiklerle 50 bin kişiye karşı bir takımı yenme ihtimalimiz düşük diye düşünüyorum.

Bu maça kazanırız gözüyle bakılması takıma zarar verir. Olası bir ihtimal olan gençlerin baskıyı kaldıramayıp panikleme durumunda herkes yüklenmeye başlayacak. Gerek yok diye düşünüyorum.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• TS taraftarları! Gözlerinizin içinde, kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum! Gün gelir; takımın yarısı sakatlanabilir, hakemler tarafından doğranabilir, transfer cezası yiyebilir ve taraftarlar cesaretlerini yitirebilir ama o gün bugün değil. TS düşmanları bekler takımın çöküşünü ama o gün bugün değil.

Bugün savaşacağız!
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TS taraftarları! Gözlerinizin içinde, kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum! Gün gelir; takımın yarısı sakatlanabilir, hakemler tarafından doğranabilir, transfer cezası yiyebilir ve taraftarlar cesaretlerini yitirebilir ama o gün bugün değil. TS düşmanları bekler takımın çöküşünü ama o gün bugün değil.

Bugün savaşacağız!
                        Takımda Frodo olsa yedeğe koyacağız hacı ne savaşı.

Yorum

• Novak kesin yok mu

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Novak kesin yok mu

Kafilede yoktu. İstanbul'da eklenmez herhalde

Yorum

• İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Novak kesin yok mu

Kesin yok.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu Turkcell Bipspor telefonlari mi dinliyor bilmiyorum ama herseyden haberleri var.

bu kadro benim istediğime yakın bir kadro. sahaya çıksın birşeyler olur ama ekuban yine forvet arkası gibi oynar heralde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X