Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maç miheng taşı olabilir ki öyle...ilk 2 veya kümede kalma mücadelesi. Çünkü alt sıra takımları iyi puan alıyor. Ancak yenersek veya iyi oyun ile 1 puan bizi üstte tutar.
    Onun için Sosa, Uğurcan,Novak bu maçta feda edilmezse geriye birşey kalmayacak zaten.Aslında kupa mı lig mi arasında bir maç.Oynama ihtimali olanlar 3-4 gün daha dinlendirilip kupaya yüklenilebilir.

Başarıya ulaşmadaki risk alma cesareti bir seçenek sadece . Diğer bir seçenek de mutedil olup uzun vadeli düşünüp vasata yaymak işi.
    Seçim yönetenlerin...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Lüzumsuz yangın yapılıyor.

Bu sezon önemli maçların hepsine iyi konsantre olduk ve iyi top oynadık. Eksik olduğumu başakşehir maçı da dahil iyi de top oynadık. Ben rahatım... Sadece hakem müdahalesi olmadan oynanan bir oyuna ve şansımızın da (artık) biraz yanımızda olmasına ihtiyacımız var.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maç miheng taşı olabilir ki öyle...ilk 2 veya kümede kalma mücadelesi. Çünkü alt sıra takımları iyi puan alıyor. Ancak yenersek veya iyi oyun ile 1 puan bizi üstte tutar.
        Onun için Sosa, Uğurcan,Novak bu maçta feda edilmezse geriye birşey kalmayacak zaten.Aslında kupa mı lig mi arasında bir maç.Oynama ihtimali olanlar 3-4 gün daha dinlendirilip kupaya yüklenilebilir.

Başarıya ulaşmadaki risk alma cesareti bir seçenek sadece . Diğer bir seçenek de mutedil olup uzun vadeli düşünüp vasata yaymak işi.
        Seçim yönetenlerin...

kupa maçına 18 gün var daha. göztepe deplasmanından sonra.

Yorum

• Sosa ve ortasaha Onazi, tabi ki büyük bir eksiklik, ancak sakatlıktan dönen adamın hemen form tutup eskisi gibi oynayacağını beklemek hayalcilik olur. Onazi'nin yaptığı işin bir kısmını formda bir Parmak yapabilir. Ancak kart sıkıntısı yaşar bunu da düşünüyorum.

Ayrıca bizim en büyük problemimiz kant bekleri... Novak ve Pereira yoksa, Ömür ve Mwakaeme de yok arkadaşlar. Kamil Ahmet, iyi bir bek değil. Önliberoda daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama ortalama olarak, ileri çıkmaktan korkan al verlerde sürekli yana ve geriye dönen bir adam, Ömür'ü öldürdü işte.

Novak yoksa, sağdan orta açılacakken, daha ortasahayı yeni geçmesine rağmen bana at babında elini kaldıran Ibanez de sol tarafı öldürüyor. Ibanez için illa bir yer bulunacaksa bu defans hattı olamaz.

Tüm bu gerçekler ışığında eğer beklerden biri Kamil biri Ibanez olursa tarihi fark, ikisinden biri olursa yenilgi bizi bekliyor.

Ünal hocayı severim beni çok şaşırttığını da belirtmeliyim ama bin defa yazdım bin defa daha yazacağım, yok çift forvet denedi, yok şunu yaptı yok bunu yaptı gibi bir durum söz konusu değil, bu adamın bir tane taktiği var, 4 5 1 Eku ile Roda da oynasa o ilerideki 1, 1 kardeşim. ortasahayı 6 8 10 şeklinde kuruyor, bu 10 Yusufsa geri geliyor ceza sahasına az giriyor, Ekubansa geri gelmiyor ceza sahasına çok giriyor. Bu taktikle alakalı bir şey değil, oyuncuların yapısıyla alakalı. 2 de kanat kanat forvet gibi adam koyuluyor, güya 4 3 3 oynasın takım diye ama onlardan bek savunması talep edildiği için sistem 4 5 1'e dönüyor, Türkiye'deki diğer benzer 18 kulüp gibi...

Bu takım çok iyi 3lü savunma oynar 3 5 2 oynar 3 1 4 2 oynar benim favorim 3 4 3 oynar ama bu şekilde bir dizilim olmayacağı için 4 5 1'de en iyi ne yapabiliriz onu bulalım.

Aslında bulmamız gereken şey çok belli, hücum oyuncularına destek verecek korkusuz bekler...

Sakatları çıkarsak, bu takımda bek oynayan ve oynama potansiyeli olan oyuncular kimler:

Novak - Kamil

Hosseini - Toure - Hüseyin - Ibanez - Amiri - Parmak - Berkay Sefa

Bu adamlardan cesaretli çıkış yapabilecek bir tek Novak var... Bunun harici geriye potansiyelli tek adam görüyorum ben o da Amiri...

Eğer Novak oynayamazsa, bekleri Amiri Kamil şeklinde oluşturmak Ibanez Kamil faciasından daha iyi olur diye düşünüyorum.

Eğer Novak oynarsa, ben bu maç sağ beke Amiri ile başlardım.

Eğer Kamil ile başlarsam da Ömür'ü yedek oynatırdım...

Yine sağ açığa Amiri'yi alırdım.

Orta saha Sosa iyileşmişse ki öyle gözüküyor, Parmak Sosa Yazıcı ortasahası ile çıkardım. Forvet kesinlikle bu maç için Ekuban olmalıdır ama Ünal hoca Roda ile çıkacak onu da biliyorum.

Sanırım yeri en garanti adam Mwakaeme...

Bu durumlar ışığında, kadro şu şekilde olmalı:

Kaleci
          Amiri Hosseini Hüseyin Novak
          Parmak
          Sosa
          Yusuf
          Ömür Ekuban Mwakaeme

ya da

Kaleci
          Kamil Hosseini Hüseyin Novak
          Parmak
          Sosa
          Yusuf
          Amiri Ekuban Mwakaeme

OLACAK OLAN DA ŞU

Kaleci
          Kamil Hosseini Hüseyin Novak
          Parmak Sosa Yusuf
          Ömür Roda Mwakaeme

Yorum

• LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kupa maçına 18 gün var daha. göztepe deplasmanından sonra.
              Değişen bir şey olmaz.

''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Allaha şükür biletimizi aldık
                HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Aynen alabildik biletleri ho. 7 kişi gidecez.

Yorum

• .bne galatasay diye bağırabiliriz araya göztepe maçı giriyor.
                    ümraniye maçına gidebilmek için
                    HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Büyük ihtimal yeniliriz, takim futbol oynasin son iki maçtir oyunda düsüs var.
                      Dik oynayalim yeterli.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• ümraniye maçında hakem elini saymazsak bu maçta bariz hata yapamazlar. yapan mesleğinden olur çünkü. hakemlerin trabzona karşı bi artniyetleri var o belli. takımdaki aidiyet ve arkadaşlık duygusu köreliyor. amatör ruh ölüyor sanki..

Yorum

• Pazar gecesi İstanbul'u bir kez daha fethet efsane Trabzonspor
                          DİK OYNA YETER
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Tam iyileşmeyen ve maç eksiği olan Sosa oynamak istiyormuş, kırık parmaklı Novak da Özel alçı ve Kramponla oynamak istiyormuş, Ne gerek var 3 puandan önemli şu aşamada futbolcularımızın sağlığı, ligin başındaki Başakşehir maçı olsa anlıcam yenseydik direk potadaydık lakin biz şampiyonluk yarışından koptuk hatta bana göre Gs dahi koptu,şahsen ikisini de 11'de görmek beni mutlu etmez, üzer, futbolda duygusallığa yer bunu Onazi'ye gördük işte...

Yorum

• nasıl aldın hacı abi ya? açılmadı ki hiç, sürekli uygun yer yok dedi
                              Dik oynuyoruz,Dikine oynuyoruz.....
                              Hg_

Yorum

• İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                .bne galatasay diye bağırabiliriz araya göztepe maçı giriyor.
                                ümraniye maçına gidebilmek için
                                nasıl aldın hacı, kapalı dedi hep
                                Dik oynuyoruz,Dikine oynuyoruz.....
                                Hg_

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X